Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Új vagyok itt, gondolkodom sv 650 s vásárlásában, és a segítségeteket kérném, hogy mit nézzek rajta és kell-e vinnem vagy hova vigyem átvizsgálásra vásárlás előtt. A másik, hogy valaki mondja már meg nekem lécci, hogy milyen hosszú a gyári kipufogó milliméterben? (Ne kelljen már mérőszalaggal mennem használt vasat nézni:) Ez tetszik egyébként, remélem látható a kép.
hát azért a 10km-ért nem dobnék ki, kb4€50€c-et

első telószár jobb oldala(teleszkóp csizma)mert volt madár aki nem oda ragasztotta, azt mire hazaért, addigra szétment neki a szimeringje azt folyt az olaj a fékre

ahogy néztem,ki lehet kerülni azt a szakaszt,kattints rá a S35-re
Én tavaly matrica nélkül tettem meg azt a 10km-ert, nem jött semmi érte. Ha matricát veszek akkor azt hova kell ragasztani?
Köszi!
de, kell

kicsit mazsolázz

http://www.ausztria.autopalyan...
Sziasztok!

holnap ide megyünk: link

az s35 jelzésű útra simán rá lehet menni? nem kell matrica vagy valami ugye?
köszönöm!
én 178cm 87kg vagyok +barátnő 55-57kg, 100-140es utazó nagyon max 6L körül volt kétszeméllyel (nem barátnővel és sietősen) de így inkább 5-5.5L a kényelem hát én megszoktam, elég seggzsibbasztó főleg hátul, 100km nem egy leányálom+ha lassan mész a csuklód is le fog zsibbadni. Túrára inkább egy 650s bandit vagy N-es SV vagy valami kevésbé hasalós gép
Rendben,mindenkepp;)
Halasztelek pedig nagyon jo hely:)
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni ,hogy én 184 cm -vagyok 70 kg, barátnőm 165 és 55 kg. Kényelmes lenne nekünk egy sv 650s-es hosszabb túrákon? Nem akarok száguldozni 110-130 as utazó bőven elég és ilyen kor kb mennyit fogyasztana?:)
mindegyiket ki kéne próbálni így derülne ki melyik a jobb
ja és gép off, mindenkinek jó hétvégét, aki megy valahová az vigyázzon magára és jó szórakozást mindenkinek
1. Sanyi majd megmondja, pontosan miféle áttételem volt nekem a mostani láncszett-csere előtt. Akármi is volt (jó hosszú áttétel), nem volt gondom a motorerővel. Persze van akinek a turbós Busa sem elég erős, szóval ez szubjektív.
2. én csak autónál kisérleteztem többféle végáttétellel (pontosan 4-félével ugyanazon a kocsin), és az a tapasztalat, hogy kezdetben az ember rácsodálkozik a rövid végáttétel okozta szuper gyorsulásra, majd pedig rájön, hogy ez csak látszat. A) nincs végsebesség, B) állandóan váltogatni kell, mert a sebesség kontra fordulatszám megfeleltetés "beszűkül", örökké leforog, C) az egyes annyira rövid lesz, hogy végülis mi a francnak van ott? kettesben is elindulna a vas, cserébe a "végén" meg nem lesz ott a hetedik.... a mérnökök nem véletlen találják ki az áttételek adott méretezését, és HOZZÁ(!) a váltót.

Ott is az volt a vége: ha van motorerő, akkor jobb a hosszabb áttétel.

tudom, divat a rövidítés, de más dolog egy gyorsasági motornál, ahol esetleg szuperhosszú az egyes, és ettől még vezethetőbb is lesz... meg más dolog "minálunk". Mondjuk aki emelgetni akarja az elejét az rövidítsen.

ennyit az okoskodásról nyugodtan javítsatok ki
42/15 az rövidebb lenne(2,8) lenne, mint 44/16ossal(2,75).
kár hogy kitörölted, szívesen elolvastuk volna.
a motorerő miatt ne aggódj. (és most kitöröltem innen 10 sornyi okoskodást).
bocs rosszat írtam 44/16-17-et akartam csak kérdés hogy mennyi ereje maradna vagy 42/15 lenne még érdemes kipróbálni
áttétel: nekem elöl 2 foggal nagyobb volt. most meg gyári N-es. hát... amit eddig 1-esben fordultam (utcasarok pl) az most elmegy 2-esben. A kényelmesen tartható végét még nem próbáltam ki... de legközelebb szerintem visszatérek valami hosszabbhoz.
Ezzel a 47/13assal amit írsz, még rövidebb lenne az áttétel, adott fordulaton sokkal lassabban menne. Kb 15-20%-al.
ma felpattintottam egy kis rendszámtartót, már csak a világításnak kell pár lyukat fúrni. Hogyan lehetne megoldani, hogy a gyári undertail vége egyenesen álljon, ne legyen úgy lehajolva mint a gyári sárvédővel?
Akkor majd összefuthatunk én is most fogok oda költözni.
na, örülök!
Nahh elhoztam ma a kicsikét Kicserélték a láncfeszítő automatát Végre nem csörög zörög
fogyasztásban nagy tempónál számítana 1-2decit főleg ha N-est nézzük, a 47-14/13 volt nem emlékszem az többet érne sztem
Igen.
Te Halásztelken laksz?
Na ez nem volt világos, de így már okés;)
Remélem a hétvégén sikerül.
Nektek pedig jó utat. Vmikor tuti megyek veletek de most sajna (vagy nem) meló van ezerrel és talán még sok is lenne az én seggemnek egy ekkora táv:))