Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az elsö mozdulattal azt téptem volna le,de a szin jó (ezenkivül csak fekete meg fehér van)
Egyenlőre megnézik.Remélem nem nyelt be koszt vagy festéket az inyektor.
Bár valszeg ráteszik computerre megmondja mert simán letiltja az önindítót.
Pont mint a szenzorhibánál.
mielöbbi jobbulást
ez bizony elöfordul a nem japán vasaknál
Az a plexi nagyon ocsmány.
ha ez nem jött volna össze,akkor lehet hogy megteszteltem volna egy ilyesmi tulsokhengeres lélektelen rizsrakétát:
zongora
Rosszkó mondod.
Egyenlőre bent dekkol a motor a triumphbudapestnél.
Elentem tankolni,fizettem és nyekk.
Ugyanazt csinálja mint a nyomsszenzornál csak lehúzva is nyekk.
Úgyhogy csínján a betyár ritkaságokkal.
Menj be egy dekoroshoz és megcsinálja "kici pézé".
ha elég a keresztnév, akkor én inlább ilyen rendszám jellegű matricát keresnék, amit benzinkúton, plázákban is árulnak.
Teljesen egyedi matrica legyártása elég drága, főleg ha fényes és UV-álló papírra szeretnéd. Sima nyomtatóval nem lesz jó, digitális nyomdában kellene készíttetni, de ők teljes ívekben gondolkodnak (többszáz matrica). Szerintem legalábbis. Keress ismerőst digitális nyomdában :-)
sinen van a dolog,próbakörön eszembe jutott az angol telivéred
hasonló csak a v2 miatt betyárabb
a héten el KELL intéznem mindent (átiratás,gumicsere)csak az a gond hogy ersténél van a törzskönyv
szombaton mi is indulnánk egy nagyobb karikára
Sziasztok!

Szeretnék a motor plexire olyan feliratot, hogy a nevem és egy kis magyar zászló utána/előtte. Biztos láttatok már ti is olyat. Hogyan tudnék ilyet beszerezni? Köszi!
Maratt 2 helyünk Zadar 1 hét Lakókocsiban qurrva olcsón.eddig 3 motor van 6 fő.ha valakit érdekel
kezdő tökölős motorost ne
mi mikor és honnan indulunk pontosan, mert Sanyi valami fehérvári Shell kutat adott meg, az meg a Te terved szerint nem esik útba vagy találkozunk Barcson 9-kor?
Ahhoz kilencre barcson kene lenni.
mikor indultok szombaton, nem tudunk együtt menni?
Annak kéne lennie.
Tündibündi a kinézet................kérdés a tartósság..................mert ha gebasz van szabadulni nehéz lesz tőle.
Ha gyári akkor 10e-nél kopottabnak kéne lennie.
12-nél már jelzőn volt.
jajajajajajajajajaja
de a qualifer elvileg gyári
a tulaj olcsóbban hirdeti mint a kereskedés
Aprilia 750 ?
Yamaha Top.
Ezüst.A qualifiert nemrég rakhatták rá.
tegnap elment a bömös,holnap reggel megyek shivert nézni tatára (tudom tudom csöbörböl vödörbe )nincs kedve/ideje valakinek velem tartani
Tudomásom szerint lefelé Maslenicáig,majd onnan a Krka vízesés felé(nem megyünk be,de fölötte elvezet az út csodaszép helyen,ősszel jártunk arra) aztán újra le a partra,vissza Karlobagba,de majd ott este dől el az útiterv,nem lesz kőbe vésve,csatlakozzatok nyugodtan!
Zoli mondta, hogy gyakorlatilag ugyanoda megyünk....vasárnap merre mentek?
Tuti,legfeljebb hazafelé kiváltunk!
Biztos?.....nem szeretnék egy bosnyák börtönben senyvedni .....