Egyenlőre megnézik.Remélem nem nyelt be koszt vagy festéket az inyektor.
Bár valszeg ráteszik computerre megmondja mert simán letiltja az önindítót.
Pont mint a szenzorhibánál.
Rosszkó mondod.
Egyenlőre bent dekkol a motor a triumphbudapestnél.
Elentem tankolni,fizettem és nyekk.
Ugyanazt csinálja mint a nyomsszenzornál csak lehúzva is nyekk.
Úgyhogy csínján a betyár ritkaságokkal.
ha elég a keresztnév, akkor én inlább ilyen rendszám jellegű matricát keresnék, amit benzinkúton, plázákban is árulnak.
Teljesen egyedi matrica legyártása elég drága, főleg ha fényes és UV-álló papírra szeretnéd. Sima nyomtatóval nem lesz jó, digitális nyomdában kellene készíttetni, de ők teljes ívekben gondolkodnak (többszáz matrica). Szerintem legalábbis. Keress ismerőst digitális nyomdában :-)
sinen van a dolog,próbakörön eszembe jutott az angol telivéred
hasonló csak a v2 miatt betyárabb
a héten el KELL intéznem mindent (átiratás,gumicsere)csak az a gond hogy ersténél van a törzskönyv
szombaton mi is indulnánk egy nagyobb karikára
Szeretnék a motor plexire olyan feliratot, hogy a nevem és egy kis magyar zászló utána/előtte. Biztos láttatok már ti is olyat. Hogyan tudnék ilyet beszerezni? Köszi!
mi mikor és honnan indulunk pontosan, mert Sanyi valami fehérvári Shell kutat adott meg, az meg a Te terved szerint nem esik útba vagy találkozunk Barcson 9-kor?
Tudomásom szerint lefelé Maslenicáig,majd onnan a Krka vízesés felé(nem megyünk be,de fölötte elvezet az út csodaszép helyen,ősszel jártunk arra) aztán újra le a partra,vissza Karlobagba,de majd ott este dől el az útiterv,nem lesz kőbe vésve,csatlakozzatok nyugodtan!
Bár valszeg ráteszik computerre megmondja mert simán letiltja az önindítót.
Pont mint a szenzorhibánál.
ez bizony elöfordul a nem japán vasaknál
zongora
Egyenlőre bent dekkol a motor a triumphbudapestnél.
Elentem tankolni,fizettem és nyekk.
Ugyanazt csinálja mint a nyomsszenzornál csak lehúzva is nyekk.
Úgyhogy csínján a betyár ritkaságokkal.
Teljesen egyedi matrica legyártása elég drága, főleg ha fényes és UV-álló papírra szeretnéd. Sima nyomtatóval nem lesz jó, digitális nyomdában kellene készíttetni, de ők teljes ívekben gondolkodnak (többszáz matrica). Szerintem legalábbis. Keress ismerőst digitális nyomdában :-)
hasonló csak a v2 miatt betyárabb
a héten el KELL intéznem mindent (átiratás,gumicsere)csak az a gond hogy ersténél van a törzskönyv
szombaton mi is indulnánk egy nagyobb karikára
Szeretnék a motor plexire olyan feliratot, hogy a nevem és egy kis magyar zászló utána/előtte. Biztos láttatok már ti is olyat. Hogyan tudnék ilyet beszerezni? Köszi!
kezdő tökölős motorost ne
Tündibündi a kinézet................kérdés a tartósság..................mert ha gebasz van szabadulni nehéz lesz tőle.
12-nél már jelzőn volt.
de a qualifer elvileg gyári
a tulaj olcsóbban hirdeti mint a kereskedés
Ezüst.A qualifiert nemrég rakhatták rá.