Jól látod................pontyosan.................meg kristályszín az meg menő..............meg a jégkék műszerfal.......................ja hogy nekem gyárilag az van.
mondom fujjátok le a sötétítő festékkel, amit a homasitában vásárolnak a 17 és fél éves Hármas GTI Golf tulajok, diszkóba menés előtt. Vagy ez azért annyira kellő, mert a zindex is benn' van?
Az sv-n legalább különálló lámpatestek vannak (látszólag). Abból ha az egyik villog, a másik meg piros, akkor az TALÁN látszódik.
Nem vagyok a híve a nagy, bumszli, gyári indexeknek, nekem is mini-ledes van, de azért ez már túlzás. Egy motor amúgy is vékony, legalább a fények legyenek kicsit távolabb egymástól.
Esetleg videót tudnál felrakni a tiedről?
Igazából nekem hál' istennek 12-ért sikerült hozzájutnom, szinte vadi újonnan :) Viszont személy szerint én azért 25-30.000-ért már nem venném meg....
Plusz, amit itt lehet venni, abból is a "füstös", az szerintem csak valamivel sötétebb mint a kristályos, és nem szószerint fekete mint amilyet Te keresel, és nekem is van...
havernak volt egy 1000-es raptorja... eladta, mert sok volt a gond vele(balfasz szerelőtől a szelepfészkekig mindenféle), most monstere van és nem cserélné vissza...
Nem vagyok a híve a nagy, bumszli, gyári indexeknek, nekem is mini-ledes van, de azért ez már túlzás. Egy motor amúgy is vékony, legalább a fények legyenek kicsit távolabb egymástól.
Esetleg videót tudnál felrakni a tiedről?
homasitában lehet kapni lámpaszinező festékeket.
lefújod a gyárti és kész.
Motostyling-os
Nekem pont ilyenem van ! Hát ahol lehet venni az:
www,tutilampa.uw.hu
vagy
http://motostyling.hu/webshop/...
(2003-2007)sv1000-(2004-2007)-hatso-lampa-indexxel
Igazából nekem hál' istennek 12-ért sikerült hozzájutnom, szinte vadi újonnan :) Viszont személy szerint én azért 25-30.000-ért már nem venném meg....
Plusz, amit itt lehet venni, abból is a "füstös", az szerintem csak valamivel sötétebb mint a kristályos, és nem szószerint fekete mint amilyet Te keresel, és nekem is van...
Viszont szíp a raptor na.
kár
kezdtem ráizgulni