Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azigen valami baja volt? én már sok motort toltam be,de eddig mindig beröffentek
dombon lefele, egy barát segítségével megpróbáltuk. 3.ban nagynehezen sikerült. de a generátor töltése kevés volt, egyből le is állt. Amúgy kocsiról próbáltuk bebikázni, a sima bikakábel nem bírta az áramerősséget, meg se moccant a motor. Egy jó vastag sokeres nagyfeszkábellel sikerült, de csak úgy, hogy a kocsit(2ezres tdi) pörgettük közben. vicces.. :D utána az MZakksi már kibírta hazáig
jah és az 1000-es volt,szóval gondolom 650-es is simán lehet
jelentem igen,be lehet tolni
volt szerencsém hozzá..tesóm gépével mentem el haverhoz,és mikor este haza akartam indulni beszart az akksi arra,de pár méter után már be is röffent egyből
Még nem próbáltam, de be lehet tolni az sv-t?
ma meghalt az akksi. Szerencsére csak 20km-re otthontól. Laza 2km-t kellett tolni dombnak fel, aztán egyik ismerős adott kölcösn egy MZ akksit kocsiról lett bebikázva, de az is elég nehézkesen tekerte el
Hangos a martin is a bódis méghangosabb.
Hangzásilag?
Pénz és elhatározás kérdése.
Ha van és kell mért ne.
Sziasztok!

Martin dobot érdemes lecserélni Bódis-ra?
A 4e az tök elfogadható.
Megkérdeztem egy kőszegi kollégámat: 3-4000 környékén mennek egy szállások, ők konkrétan épp most vettek ki egy családi házat egy 7végére, fejenként 3000-re jött ki.
Kőszeg amúgy is sokkal közelebb van a határhoz (500 m? ), és gyönyörű hely.
De ha nagyon spórolás van, akkor tudomásom szerint Szhelyen van koliszoba 2-2500 ft-ért.
Ja..............nyár közepén megszagértem a dógot.
Lehet, de még ha hozzá is veszed a Szhely-Bp távot, akkor se olyan óriási wasistdas. Időben se.. hozzám szoktak jönni barátaim Fvárról motorozni, meló után pénteken felülnek a motorra, vasárnap este 8-ra hazaérnek és a kettő között van minimum másfél napjuk csapatni.
Szombathelyről könnyű.
Jaja ez nagyon jó út!

Már nagyon régen voltam erre, idén akarom bepótolni. Párszor. :)

Kb ez a karika

Egy kisebb kör, ez a "másféltankos" :)
Ennek a C pontig (Lockenhaus) tartó szakasza Szombathelytől oda-vissza 70 km, meló után szoktunk kiugrálni. Kb mint Csesznek.
Monsteres videó az útról

Ezek nagyon jó utak és mivel a nagyobbnál is az egész kör oda-vissza 513 km, nyugodtan meg lehet szállni Kőszegen v Szombathelyen. Van kolesz kemping meg minden ócsóér', ha szűkös a keret (esetleg ebben tudok segíteni). Tökéletes egyhétvégés program.
Köszi a válaszokat srácok

A befújós sötétítős megoldást én azért elvetném. És nem azért kell hogy eltüntessem az indexet, hanem mert nekem tetszik a füstös hátsó lámpa. Lehet 17 éves kis fócvágenes stílus de attól még szerintem szép.
ki emlekszik meg erre a turara?

szezonzaro 5C-ban talalka Dobogokon...Kaja Tarjanban

de fasza is volt!
Időjárással, hogy állunk?....
Ha esetleg elkerülte a figyelmeteket , itt a cikksorban.
" Motoros paradicsom karnyújtásnyira " című cikket olvassátok el, jó ötlet.
nekem is átlátszó a hátsó lámpám.Mondjuk én nem kötöttem be az integrált indexet,mert nem tetszik.