Elötte GSXR600, majd Z1000 volt. Nem vagyok már sajnos huszon éves, nem is fogom kínozni. Ha ráhangolódsz nagyon szerethető motor, és a V2 hangja feledhetetlen.
nekem pályán evett már 12L felett utcán meg általában 6L alatt egy picivel kijön. Szóval ha így közlekedsz vele akkor ne csodálkozz a fogyasztáson. Azt meg nem állította senki hogy erősebb mint egy sor4 1000, de nem is ezért szeretjük.
Tudom többször volt itt már téma a ledes index. Sok érvet láttam mellette, ellene, én döntöttem. A kérdésem inkább műszaki jellegű lenne. Olvastam itt az "ellenás"-os módszerről és a "relés" megoldásrol is. Az ellenásos módszer könnyembnek tűnik, bár melegszik és tűzveszélyes és energiát is pocsékol. Szóval a relés megoldás mellett döntöttem. a kérdés milyen ledet vegyek és hogy kössem be? 2 vagy 3 lábas relét kell venni? a lentiek megfelelnek? vagy a drágább 9e forint környéki megoldás a jó csak? hány relét kell vennem a 4 index + visszajelző működtetéshez?
villogó féklámpa: Szerintem elég hasznos tud lenni, szerintetek a csatolt linken kapható relével ez szimplán féklámpára sorba kötve működik? vagy ennél bonyolultabb a helyzet?
Sornégytől a bánat tudja.
Miféle sornégytől?
600-as,750,1000es?
Teljesen máshogy kell vezetni át kell állítanod az agyad.
Tény hogy munkásabb.De tiltásig felesleges bőgetni.Csak a fogyasztás nő.
Köszi a válaszod! Szerinted mennyi a normál fogyasztása? Azért azt hozzá tenném, hogy forgott tiltásig is, és 200km/h fölött is járt jócskán. Nem szoktam gyilkolni, de most ismerkedek vele. 1-115, 2-155, 3-195, 4-235km/h 5-6-ot már nem tiltattam, persze a próbánál nem volt utasom. De azért halkan megjegyzem, a sor 4-től jócskán elmarad teljesítményben. Sokkal nyersebb, jobban igényli a magasabb fordulatot, motorfék brutális, de megszokható, és szerethető. Hétvégén túrázunk, ott kiderül milyen étvágya van normál tempónál.
Sziasztok! Normális SV1000S-nél a 8,5l fogyasztás 2 személlyel, városban 50 km/h, lakot területen kívül 130km/h átlaggal, már az injektoros 2006-os modellnél, sportszűrővel, nyitott dobbal? Valamint érdekelne, hogy 50km/h-val hányadik sebességi fokozatban szoktatok menni? Olvastam több helyen, hogy a nyomaték 3500ford/perc fölött jön meg, és ezt most már tapasztaltam is. Eddig csak sor négyem volt, ott hatodikban simán közlekedtem 50-el, V2-nél viszont 3500 alatt gyengének tűnik, de 4000-től mint a mozdony úgy húz. Ez normális?
Sziasztok!
Mariazell környékén milyen szállásárak vannak? A környéken mit érdemes megnézni? Ötschergraben-t megnézzük, nagyon messzebb nem akarunk most menni.
Köszönöm!
Neve nem nagyon van, egyszerű sport aláöltöző. Narancssárga műanyagba vannak csomagolva. Ha nem lesz retek idő akkor nekem megfelel bármikor. Mit szólnál mondjuk Bicske környékéhez?
Ez jó ötlet, sima egyszerű aláöltöző vagy van valami spec.neve is?
Még nem hívtalak de egyelőre rengeteg a meló most épp van 2 perc szünetem.
Szerintem a hétvégén összefuthatunk ha jó idő van ,de nekem Mór nagyon kieső. Mostanában motoroztam arra, nagyon szép és jó, de harmadjára nem akarnék arra menni:)
Pest környéke és agglomeráció (szűk)?
Tudom többször volt itt már téma a ledes index. Sok érvet láttam mellette, ellene, én döntöttem. A kérdésem inkább műszaki jellegű lenne. Olvastam itt az "ellenás"-os módszerről és a "relés" megoldásrol is. Az ellenásos módszer könnyembnek tűnik, bár melegszik és tűzveszélyes és energiát is pocsékol. Szóval a relés megoldás mellett döntöttem. a kérdés milyen ledet vegyek és hogy kössem be? 2 vagy 3 lábas relét kell venni? a lentiek megfelelnek? vagy a drágább 9e forint környéki megoldás a jó csak? hány relét kell vennem a 4 index + visszajelző működtetéshez?
villogó féklámpa: Szerintem elég hasznos tud lenni, szerintetek a csatolt linken kapható relével ez szimplán féklámpára sorba kötve működik? vagy ennél bonyolultabb a helyzet?
3 lábas:
http://www.ebay.co.uk/itm/Elec...
2 lábas:
http://www.ebay.co.uk/itm/Turn...
féklámpa relé:
http://www.ebay.co.uk/itm/Flas...
Miféle sornégytől?
600-as,750,1000es?
Teljesen máshogy kell vezetni át kell állítanod az agyad.
Tény hogy munkásabb.De tiltásig felesleges bőgetni.Csak a fogyasztás nő.
Ne higgy a mendemondáknak.Pörgetni kell.Nem mozdony.
A fogyi szerintem sok.
Elcseszhették a térképet.Ha csinálták egyáltalán.
Sokmindentől függ.
Mariazell környékén milyen szállásárak vannak? A környéken mit érdemes megnézni? Ötschergraben-t megnézzük, nagyon messzebb nem akarunk most menni.
Köszönöm!
Van vkinek elfekvőben, első féktárcsa?
motorosgáy összetörte magát halottad?
A csoda ABS-se használt
Még nem hívtalak de egyelőre rengeteg a meló most épp van 2 perc szünetem.
Szerintem a hétvégén összefuthatunk ha jó idő van ,de nekem Mór nagyon kieső. Mostanában motoroztam arra, nagyon szép és jó, de harmadjára nem akarnék arra menni:)
Pest környéke és agglomeráció (szűk)?