Van.
Sőt nekem kellene is egy alacsonyabb ülés.
Sajna a sajátomnak sérültek az első fülei. Huzat minden más egyben van a felfogatással sincs gondom, de nem ajánlanám így cserére.
8000-ért vettem bontott hibátlan ülést tavaly talán a Ricsi bontóból. A másikat meg átfaragtam kicsit, mert nagyon kényelmetlen volt gyárinak. Csak azért írtam, hogy kibírható beruházás, ha gyárit akarsz csak nem biztos hogy jobban jársz vele,
Nagyon jó hely Kőszeg.
Mi többször ( 3-4 alk.) már megszáltunk itt , de a Kóbor Macska Fogadóban.
Volt egy túra ahol a Bubesszel , SVSrhekkel meg utasokkal csináltunk egy hosszú hétvégét Mariazell felé + hazafelé a Fertő tó is be lett iktatva.
De nagyon jónak néz ki ez a kempinges Gyöngyvirág is.
Az árak meg hadónlók.
Egyébként ma vettem észre az ülés alatt egy filces feliratot: SV650 alacsony ülés. Nézegettem pár képet, és tényleg, az ülésem alacsonyabbra lett szabva. Valamelyik törpelábú elődöm lehetett az elkövető. Nos, a 198 centimhez nem épp ideális, így is az emelésen gondolkodom. Szívesen elcserélném valakivel egy eredeti darabra. A huzat az gyári rajta, teljesen korrekt
az akksi cellazárlatos valószínűleg. Egyik ismerősöm hozott egy zsír új Rider akksit bele, ezzel semmi probléma. Akksi nélkül(mert cellazárlatos akksi egyenlő ezzel) kevés volt a töltés önmagában. Ha sikerült is bebikázni, akkor fordulaton kellett tartani, de a kijelző akkor sem ment, és a gáz is akadozva picit. Amint visszaengedtem lefulladt
Csak jeleztem hogy van alacsony tulaj.
Zsoló: azért köszönöm, de inkább maradnék egy sérülésmentes darabnál
Egy tokeletest egy szakadtra?Az ev uzletenek tunik
Sőt nekem kellene is egy alacsonyabb ülés.
Sajna a sajátomnak sérültek az első fülei. Huzat minden más egyben van a felfogatással sincs gondom, de nem ajánlanám így cserére.
Ha van jobb meghallgatom.
link
Mi többször ( 3-4 alk.) már megszáltunk itt , de a Kóbor Macska Fogadóban.
Volt egy túra ahol a Bubesszel , SVSrhekkel meg utasokkal csináltunk egy hosszú hétvégét Mariazell felé + hazafelé a Fertő tó is be lett iktatva.
De nagyon jónak néz ki ez a kempinges Gyöngyvirág is.
Az árak meg hadónlók.
normális az, hogy a kilóméterórám 10 km/h-val többet mutat a valós sebességnél?