Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól belehuztatok.
Milyen volt pàlyamentesen menni?
Az utolsó 100-ason megfagytam.
Ja valami hasonló volt...................nem volt energiám megnézni.
én is itthon, kerek 1800km lett a vége, nem volt rövid
Szetultem a seggem.6-700 km egynapra nem oregembernek valo.
Willkommen!
No, mi itthon, jó volt mint mindig...
Kihez képest vagy lassú !
Ismered a közmondást: Lassan jársz , tovább élsz !
A Te korodban amúgy sem ajánlott a nagy rohanás
Amúgy itthon a hétvégén már volt egy tragikus motorbaleset , bár az nem a rohanásról szólt, hanem egy barom autósról aki kikanyarodott a szerencsétlenek elé
Szerencsés hazaérkezést, mert arra is nagy szükség van , nem csak az óvatosságra
Helló!

Hogyan ellenőrzik a matrica jelenlétét motoron? Mert kijött a benzinkutas nő ausztriában és a fordított teleszkóp idom alatti részére ragasztatta velem, de ott semmi sem látja, azt mondta ott jó.
A hetem sajnos csütörtökig foglalt, de utána szabad vagyok. Pesten sajnos nem járok.
Nem is gondltam , hogy Laller még nem járt arra !
Igen ! az a "le szerpentinen Karlobagba " finom kis szerpentin , főleg felfelé élvezetesebb . Az első túrán mentünk arra felfelé és utáni Plitvice majd vissza Senjbe.
Remélem ez volt az utolsó túra amit kihagytam
Itthon az éjszaka elment újra a vihar , jó időtök lesz hazafelei is
Megvan a hsz!
Ha hamar szeretnél választ kapni akkor inkább az email címemet használd azt bmikor tudom csekkolni és kapok is róla értesítést.
Mivel ma egész nap nem leszek itthon így ez most felejt.
Hétköznap nem jársz pesten?Ha nem, akkor kitalálunk valamit...ha másnem akkor hétköznap is össze tudunk ugrani vhol félúton ha előre megbeszéljük.
Szia!
Húú lemaradta...mire kéne igen/nem-et mondanom?Mostanában ritkábban csekkolom a fórumot.
A parti nyolcas.amugy le pecs-barcs-kis horvat utan at a hatar bosnyak oldalan egeszen gospikig ott szerpentinen le karlobag-ba.
Meg mindig lassu vagyok.
Ja , azért nem gondoltam rà, mert azt hittem az M6-on mentetek.....
emeltük a színvonalat a balatonlellei ducati találkozón
Szokasos nyolcas ut.
Na ezek jó hírek, de mi az a nyolcas , vagy sok vörörborz ittam!
/
Az ido jo.megusztuk eso nelkul.
Lallernek es ataanak tetszik a nyolcas.
A bosnyak resz jo nagyon.
Holnap karlovac-barcs-hatos a cel.
Na mi az ábra.?
Minden ok?
Jó időtök van !
Milyen volt az első nap?
Jó utat hazafelé is.
Nana,ingyenwifi.
Ott kockulsz a parton? Ejnye!
Uff.
denil: légyszíves egy igen, vagy nem választ legalább.
Ezeknél már nem nagyon vannak típushibák amiket laikusként kilehetne szűrni, inkább az általános állapotra figyelj. Ha a féktárcsák már nagyon vállasok, akkor feltételezhető, hogy nem 2-30ezer van benne. Nézd meg a kormánycsutkák, tükrök, fék-kuplungkar, és lábtartók alját, ezeken mindig marad valami sérülés ha dőlt/csúszott a motor. Vásárláskor kalkuláld be az esetleges plusszkiadásokat(gumik, fékbetétek, láncszett), mivel ez a 3 tétel akár egy 100-ast is kitehet. Érdeklődj a légszűrő állapotáról és, hogy mikor volt benne olaj cserélve, bár ezt vásárlás után illik egyből cserélni.