Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippet rásasolok.
Egyelőre az akksi lemerülés az jobban foglalkoztat..egy ilyet kinyomozni, hogy mi szívja az akksit "titokban" eléggé macerás :(

Tsanyi: Nemsokára bejelentkeznék hozzád ( szerintem 2 héten belül ).
Kutyacsontot kéne cserélni, kellenének új fékpofák hátulra és gyertyák. Utóbbi kettőnek a beszerzését majd rád bíznám de majd emailben értekezünk. Köszi előre is.
Nézd meg a testkábel csatlakozásait, valahol be van oxidálódva, vagy meg van lazulva. Ha a hátsó lámpánál vetted csak észre, akkor valószínűleg ott lesz a hiba, de ettől az akksi nem merül le.
SZIASZTOK. SOS 2004 ES SV 650 S HEZ KELLENE NEKEM FÉK KONZOL FÉKPEDÁLLAL.MEG JOBBOS VISSZAPILANTÓ SÜRGÖS AKI TUD SEGITSEN .06306554914. A TEL SZÁMOM VAGY chi29@freemail.hu ott is egyből megkapom a választ .segitségetek elöre is kösz.
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal, hogy ha nem használja a motort akkor 1 hét alatt lemerül az akksi?Tavaly vettem de úgy néz ki valami szívja sajnos.
A másik amit észrevettem, hogy ha féklámpa ledsor felső 3 sora villogva ég amikor indexelek. Mintha az index felvillanásának pillanatában már nem lenne elég feszültség / árramerősség ahhoz,h teljes fénnyel égjen az a 3 sor. Mintha hasonlót láttam vna itt a fórumon. Ezt akkor is csinálja ha fullra fel van töltve az akksi.
A generátor tölt rendesen mert ha mindennap használom a motort akkor nem merül le.
Ötlet?Vagy egyáltalán mit csináljak?DU elviszem egy villanyoshoz de nem igazán ért a motorokhoz szóval sok reményt nem fűzök hozzá..
Ta,lán?....biztosan!....pénteken kész kell lennie....
Ezek már kinőtték az "olasz" motor betegségeket(sorozatos elektronika bajok)? Mint totál tudatlan kérdezem

Vissza már nem lépsz SVhez?
A-a.
Annyi időm volt hogy felmálházzam és elvigyem.
Melóból ellógva.
Majd holnap talán rádugják.
A hibakódot sem olvasták ki míg ott voltál?....
Belöktem a szervízbe 3-kor.
Remélem pengék és pénteken fizethetek egy vagon pízt.
Még az akksi is lehet hiába új..... ......az önindítónak forognia kéne szerintem......persze lehet azon olyan tiltás, de miért lenne?....
próbáltad betolni?
Mindenki ezzel gyön................megnéztem a blokot 95-ös.
De egy mikronnyit sem fordult az önröfi.Kattan a relé azt is csak szordínóban elmegy a műszerfal majd vissza és megy az AC.Mad ujra a gomb és katt.
Szerintem érzékel az ECU valami gebaszt és letiltja az önindítót.
Legalábbis a legutóbb a nyomásszenzornál ezt tette.
Csak ott lehúzva a szenzort beindult.Majd rátolva egy bontottat ment is a verkli.
Most nem.
Vazz...mégis csak jó lett volna ha meglenne a diag műszer... ....legalább tudni kéne mi a gond, hogy azonnal keresni kéne a holmit......amúgy figyejjé csak, ugye benzint tankoltál bele?...ugyanis gázolajnál is ilyesmit produkál...
1-10-ig?

KB 4-5 környékén.
Nagyon szép szobor most.
Bevittem,ránéznek talán holnap.
Ha mákom van nem nagy a gond és van is cuccuk hozzá,kijelzi a diagnosztika,nameg szerencsém hogy péntekig összelapátolják.
Egyenlőre az a lényeg hogy a kuplungkar ép.
Ez nekem még új dolog.
Na most télleg....mi a fasz van?.....azt ne mond, hogy baj van!
Ezismet.feszitett mint ciganygyerek a bakon az odon platojan.
Az igaz, de épp most megbuzeráltam Feriét és mükszik mint doxa.....tehát ha beszarik annyira azért lehet életet lehelni bele, hogy hazamenjen....
Ez már arcpirító GSS
a tatai shiver lesz (le van vajazva minden)
jaja ritka a normális kereskedö
...bár én kettőt is ismerek akikért külön-külön is tűzbe tenném a kezemet (Fr és Tibi)
persze itt lakok tőle kb. 5-10 percre.... de én nagyon nem vásárolnék tőlük, ki tudja mi a szart mókolhattak a motoron (persze ez bármelyik kereskedőnél/magánszemélynél előfordulhat).....
Csáó !

Nem tudom, hogy akkor végülis mire jutottál a vásárlással, sikerült-e megvenni a Shivert, v. sem... képről szép állapotban van a motor... bár igazság szerint és tőlük nem szívesen vásárolnék.... ... párszor már megszívattak motorcserével kapcsolatban + szervizeléssel kapcsolatban is még anno...ugyhogy azok után csak akkor megyek be, ha szét akarok nézni ( shox-os termékek), és csak végszükség esetén vásárolok nálunk, ha valamire szükség van a motorhoz....
Valakinek egy normál állapotú MAGYAR Rendszámos 400-as burgman?
350-ért jelentkezhet nálunk.
Ismerjük a tulajt!Jó vétel.
Infó: 70 656 83 83
Esetleg kérdezz rá a felnicsikok.hu oldalon
Amúgy Sv-nél küzdenek a TPS szenzorokkal bőszen úgyhogy japónál is.