Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem tudom de van pár variációm áttét hátha segít
Ha előre egyel nagyobb fogaskereket teszek, akkor azonos sebességnél kb mennyit csökken a fordulatszám?
Halvány dunsztom sincs.
Telefonáltak hog mehetek.
Csütörtökön valszeg mert akkorra tudnak bevinni.
Majd akkor kiderül.
Mivel márkakereskedés életem legdrágább akksija lesz az fix.
De mehetek szombaton.
Full-gastól óvatosan. Nem hivatalos forgalmazó, nincs minden dobon E-jel, meg garancia. De hívd fel őket, az a legtutibb.
Milyen került bele helyette?
Na, de jó!..há' mondtam én...
Sziasztok!
Ez a Bódislink e jelzéses lehet? Tehát van hozzá tanúsítvány és hangtompító is?
Holnap mek a motorért.

Akksi.
Banner.Hát ez van.
Sziasztok!

Találtam otthon SV1000S-hez (K6) balos kormánycsutkát 7ezer körül eladnám.
Valamint Service manual első 5 fejezetét kinyomtatva, oldalak fóliában, mappában. Hátha valaki tudja használni (sajnálnám kidobni, ha már így összeraktam). Ezt bárkinek szívesen odaadom, ha érte jön.

Üdv, Zombi
nekem is beleszól az indexelés a féklámpába, ugyanúgy "részben", mint Nálad. Testhibára gyanakodok. Az elektromos hibákat utálom, ezért nem foglalkozok vele, amíg nem rosszabbodik. Szerintem a motor ezzel a hibával fog a bontóba vagy más gazdához kerülni valamikor egyszer.
miért felejtős?
ment a mail
pukler43@gmail.hu
Szióka mennyi lenne az ára A VISSZAPILLANTÓNAK ?
adj meg 1 privát email címet
Tudsz fotót küldeni meg árat ? köszi
Menny
Van valakinek kontaktja aki profin tud bőrruhát varrni?
Mondjuk méretigazítás probléma miatt. Profi kéne of korsz :)
Aki van nő a nyírpalotai úton az felejtős.
hali visszapillantóm van,csak le kellene fújni mert piros....
Annak pedig nem kéne.
BOSCH
Miylen aksit vettél bele? Mert a kínai szarok általában 1 évet bírnak sajnos. Persze nem biztos, hogy ez a gond.
Köszi
Ha van multimétered, akkor meg tudod mérni, hogy mekkora a nyugalmi áramfelvétele. Vedd ki a kulcsot, hogy véletlenül se adj rá gyújtást, vedd le az akku negatívot, a multiméteren egy 20mA körüli méréshatárt válassz és kösd sorba az akku negatív saru és kábel közé. Ha nincs riasztód és semmi egyéb kütyü, akkor max kb 5-10 mA folyhat keresztül, ha ettől nagyobb, vagy túlfolyást jelez a műszer akkor kezdheted keresni, hogy mi okozza.