Halvány dunsztom sincs.
Telefonáltak hog mehetek.
Csütörtökön valszeg mert akkorra tudnak bevinni.
Majd akkor kiderül.
Mivel márkakereskedés életem legdrágább akksija lesz az fix.
De mehetek szombaton.
Találtam otthon SV1000S-hez (K6) balos kormánycsutkát 7ezer körül eladnám.
Valamint Service manual első 5 fejezetét kinyomtatva, oldalak fóliában, mappában. Hátha valaki tudja használni (sajnálnám kidobni, ha már így összeraktam). Ezt bárkinek szívesen odaadom, ha érte jön.
nekem is beleszól az indexelés a féklámpába, ugyanúgy "részben", mint Nálad. Testhibára gyanakodok. Az elektromos hibákat utálom, ezért nem foglalkozok vele, amíg nem rosszabbodik. Szerintem a motor ezzel a hibával fog a bontóba vagy más gazdához kerülni valamikor egyszer.
Van valakinek kontaktja aki profin tud bőrruhát varrni?
Mondjuk méretigazítás probléma miatt. Profi kéne of korsz :)
Aki van nő a nyírpalotai úton az felejtős.
Ha van multimétered, akkor meg tudod mérni, hogy mekkora a nyugalmi áramfelvétele. Vedd ki a kulcsot, hogy véletlenül se adj rá gyújtást, vedd le az akku negatívot, a multiméteren egy 20mA körüli méréshatárt válassz és kösd sorba az akku negatív saru és kábel közé. Ha nincs riasztód és semmi egyéb kütyü, akkor max kb 5-10 mA folyhat keresztül, ha ettől nagyobb, vagy túlfolyást jelez a műszer akkor kezdheted keresni, hogy mi okozza.
Telefonáltak hog mehetek.
Csütörtökön valszeg mert akkorra tudnak bevinni.
Majd akkor kiderül.
Mivel márkakereskedés életem legdrágább akksija lesz az fix.
De mehetek szombaton.
Ez a Bódislink e jelzéses lehet? Tehát van hozzá tanúsítvány és hangtompító is?
Akksi.
Banner.Hát ez van.
Találtam otthon SV1000S-hez (K6) balos kormánycsutkát 7ezer körül eladnám.
Valamint Service manual első 5 fejezetét kinyomtatva, oldalak fóliában, mappában. Hátha valaki tudja használni (sajnálnám kidobni, ha már így összeraktam). Ezt bárkinek szívesen odaadom, ha érte jön.
Üdv, Zombi
Mondjuk méretigazítás probléma miatt. Profi kéne of korsz :)
Aki van nő a nyírpalotai úton az felejtős.