Ez sajnos ilyen dolog.. Másik megoldás még a Bering által gyártott windstopper aláöltöző. Nekem van egy felsőm, és 5-8fokban sem volt így hideg a bőrdzseki(szintén perforált Berik). Picit húzós ára van, de szerintem megéri. Shox is gyárt hasonlókat, azt még nem próbáltam.
Van olyanom és még pár féle, de a perforált Berikem nem hagyja melegen a testem.... .....az esőruha ilyenkor tényleg a legjobb megoldás...vagy a kukászsák, egyszer egy parkolóban azt kértem egy közutas melóstól és felragasztottam magamra mert ugyanígy indultam el és mér Fehérvérnél szétfagytam pedig nyár volt csak épp esni kezdett kicsinyég és 15°volt.....bezzeg ahogy átértünk a velebiteken azonnal 30°lett és megsültem a bőrben is...
Dechatlon-alulöltöző ruha. Teljesen jó. Én 15fokban sem fázom a bőrben, nagy melegben pedig nem a ruhát izzadom tele. Szerintem nagyon korrekt, és jó áron van
Igen, erre is gondoltam, de akkor esőruhát is vennem kell....a meglévő bár jó minőség viszont kicsi.... ...és sajna időm nincs rá péntekig...meg gumit is cserélnem kellett volna, de megyek a régivel...
Ma elviszem a szakihoz. Sajna motorokhoz nem ért, csak annyira, hogy neki is van egy jó nagy chopperje :)
Majd meglátom,h tud e valamit csinálni vele. Engem is inkább esztétikailag zavar a felső villogás...de azért zavar na :))
Felhívtam és azt mondta,h alapvetően bőrtáskákkal foglalkozik, de motoros bőrruháknál az egyszerűbb dolgokat tudja csak megcsinálni.
Nekem teljes méretigazítás lett vna szóval nm is vállalta.
Van állítólag egy öreg úr Cegléden aki viszont ezeket is vállalja, de már nem aktuális mert tnap vettem egy bőrruhát ami tökéletesen passzol rám :)
0620/495-72-59
Újpalotán megtalálható. De én is asszem innen a fórumról lestem az elérhetőséget.