Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszhatom a faszbúkot......................töki lehet fenn van de hogy én nem leszek az hótbiztos.
Csájna mr. wong jobbról az 5. dzsunka tipusból van dögivel 6-10e körül.Ezek 2-3 év után hagynak ott egyik pillanatról a másikra.
Nekem pofára így néz ki a yuasa mint ez a drága.
Na akkor megkeresem a Tökit !
Fr is gondolom ott volt , Ő nem fotozott ?
Más márka meg harmad árnál is kevesebbért.
Na most légy okos ......
http://www.motorakkumulatorbol...
Annyit már tudok a kezelési utmutató szerint, hogy 10.0 Ah a kapacitása.

De mivel a hat év alatt ki sem lett véve a helyéről . így gondolom gondozásmentes.
a tipus:GT12B-4
Meg is találtam ! hoppá van ára rendesen , de ha kibír több mint 6 évet megéri. bár vannak olcsóbbak is
http://eshop.micronixkft.hu/ak...
Bömös engem is hasonlóan megszivatott (utoljára) az aksihalállal.
Az elektronika elöbb leül mint az öninditó,bö fél nap,meg a japán öninditó szétszedés után rájöttem.

Túráról asszem Töki faszbúkra tett fel pár képet.
Ytx-9 Bs a méret és teljesítmény.A szórás KB 6600-30e-ig terjed árban.
Azé nagyon kell tudnia a 4 lábú daru formációt ennyi pénzé.
Ha már az aksi keresésnél tartunk "
Ha elérkezik az idő ( 6 mult februárban), akkor az előirt teljesítmény és a méret számít ( nem úgy mint a szexben )
Utóbb kiderült hogy sándor szerint tényleg eredeti yuasa annak meg 18-20e alatt nemigen van a netto ára.Vagy nem eredeti hanem kínai másolat.
Így már annyira nem vészes.
Bár tény hogy ha van időm találgatni tuti 10-15e ért teszek bele akksit és gumizni sem 7e-ért teszem hanem 2-3e-ért.
Így lett volna spór egy 15-20-as.
Igy kapsz egy kis felmentést .A túra mindenek előtt, főleg hogy jó is volt.
Bár nem mindenki mondhatja el hogy a motorjában a "világ legdrágább" aksija van.
Ezt csak azért veséztem ki,hogy a többiek a más kárán tanuljanak!
Na jó van nem cikizlek , mert nem érdemled meg
Szenzorhibanal ugyanezt csinalta.Most nekiallok keresni eltelik 2-3 nap es nem megyek vagy azonnal viszen es a diagnosztikai gepen rogton kiderul.ez volt a logikusabb.ha lett volna idom probalkozni.
Az akksi eredeti yuasa elvileg 23e netto meg a munkadij es a gumizas.brutto 43e tokkal vonoval.
Most tényleg csak az aksi volt a probléma ,mikor nem indult el!
Ezt, hogy nem tudtad Te megállapítani, hanem elrohantál a szervizbe vele. Ez a fel nem ismerés akkor sokba került ...
Mennyi volt ....
Én egyet se.A fényképező idegösszeomlás miatt kakukk a teló meg szar képet csinál.Sony úgyhogy nem megleőpő.A Nokiám 3x jobb volt.
Így mivel már 4x voltam nem csináltam semmit.Laller igen de őt kell kérdezni.
Tervben volt egy fényképező vásárlása de a világ egyik legdrágább yuasa akksija elvitte a rá szánt pénzt.
És most gyűjthetek tanktatyóra is mert a hátizsák nem játszik.
"Bled-Vigo di Fassa (4éj-csillagturák)-Bohinj "
Na az igen csak kellemes vidék.
Fotók hol vannak ?

Az ám Zoli , a Ti nem csináltatok fotókat ?
Sehányszor.
Sőt.
Irtó rendesek voltak Bosanska Dubica városkában mikor elbizanytalanodott Moha Bá és el akart vinni a horvát oldalra.
Kisebb csődületben magyarázták merr is kéne Bosanska krupa-Bihac vonal felé menni.

Majd egy srác rendszám nélküli cbr-el kikísért a helyes útra.
Ezután 110-120-as átlaggal végignyomtuk a folyó mellett a teljes utat.
Mi megúsztuk eső nélkül.
Bár volt egy 10 perc lassú csepergés.
hányszor próbálkoztak mindenféle lehuzással?
Passo-ban voltunk pár napig
...vagy Rollentare-ben
Mindenhol ezek voltak kiirva.
:-)
Bled-Vigo di Fassa (4éj-csillagturák)-Bohinj
A havat csak egyszer kellett a plexiröl törölni.
Az esöböl kevesebb is sok lett volna,de igy is qrvajó volt.

Ez lemaradt !
Mesélj csak , merre is voltatok ......
A Stelviot még itthon megmondtam volna hogy zárva van, azért nem kellett volna odáig elgurulni
Meg...............tök buli bosznián keresztül.Csak laller imádja a 4 számjegyes kihalt bagolybaszó utakat.
Stelvióra tényleg ne menjetek,még le van zárva.(azért mi megpróbáltuk,de egy kis markoló amikor meglátott minket keresztbe forditotta az úton a kanalát:-) )
A talján gép tökjó,"csak" a magyar szerviz által felgányolt vizcsö durrant szét Udinében (jófej Rönyó szerviz mellett)
Horvát lombok megvoltak gond nélkül?
Ha a két lányzó is jön mindenképp..........

De szamarat nem kérek mert veszélyesek.

Az összekötő meg mehet bele a normál méretű csavar maximum hosszabbat érdemes picit hogy a meggyötört külső menet helyett fogjon erősebben.

Holnap behozom innen viheted bármikor.
Akár összekapcsolni evvel!
http://www.youtube.com/watch?v...

Zoli !
A dobozösszekötőből kivet csavar után , ugyan az a méretű mehet bele ?
Lehet hogy a hét második felében kigurulok napközben hozzád a boltba , mert a jövő héttől végre újra dolgozni fogok
De előtte hívlak ha tudok menni !
Hát igazából csak annyit, hogy a műanyag borítást meg miegymást nem akarnám vagdosni, meg ilyenek, ha nem menne be a helyére szépen.....