Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Gyakorlatilag nem sok.
Csak a TL volt a kísérlet az SV meg a kisérlet tanulságát levonva a javított kiadás.

Dekompresszornál a szelepeknél lehet valami de TL-es fórumot nem követem így nem vok perekt.
nekem is tetszik, de az utasülés biztos kicsi
Az Sv jobb

Akkor mik is a különbségek a tl és az sv blokk között?
Viszont kibebaszottjól néz ki.
650-ért el is hoznám simán.
Ha lenne lém.
Inkább a leszakadó szelepek a gond.
én úgy tudtam nincs különbség a blokkban. Persze, áttételek, erő-leadás gondolom más, de külsőre?
Ja..........2002-es tehát asszem akkor még nem volt sv 1000.
A raptor 1000 az TL blokk asszem.
az sv jó,a tl nem
más képek ugyanerröl raptor
Mi a különbség a kettő között?
szerintetek ez TL vagy SV blokk?
link
1,3-ért 06-os RSV1000-est lehet venni nem SV-t.
Túl van árazva.
Asszony akarja eladni tulaj nem?

-De hát édesem én árulom csak nem akarják a szemetek megvenni ezt a jó gépet.
ja, nem mondtuk h ezzel a mocival baj van!

csak a hirdetések kapcsán jött pár általános szöveg, de nem őrá vonatkozik! nyilván nem véletlen ajánlottad.
nincs ott semilyen mélyedés,egy kis célszerszám kell hozzá,aminek kis körmei kifelé vannak és szétfelé feszítesz,amivel a csapágyháznak felülről megakaszt,majd fentről kalapálsz,de Te biztos tudod a nevét ennek a cuccnak

szóval a 1.2 légolajosnak nincs mélyedés
Meglett a mélyedés?
sikerült,"célszerszámmal"kiszedni

nem kellett flex,csak kalapács

már csak rá kell préselni holnap az alsó kiflire a csapágyházat
Na ebben viszont van valami
Biztos van igazatok is,mert sok a tróger eladó

Ezt azért mertem írni,mert konkrétan ismerem a motort,és az eladót is Hogy mennyiért árulja az az ő dolga,igazából nem hat meg Neki csak megtettszett a kirakatba,és megvette.

Én is árulom az enyémet,de egy alatt idén biztos nem fogom odaadni,mert ismerem,és én szervizeltettem.
Ha megmarad,akkor megmarad Igazándiból elfér.
Arra meg nem kényszerít senki hogy hirdessem
Egyetértek. Jó kép, duma és félsiker. Na persze ne legyen elrugaszkodott az ára mint ennek :)
Az én autómba is 30k-t írtak olajcserére...10k-nál úgy viszem cserére mint huzat
ja hát a fujkodás az alap
láncnál az olajzásra gondoltam. Hogyha nincs fújkodva, és egy szezont csak pihen a garázsban, hamar berozsdásodhat, és az nem tesz neki jót. Motornál szerintem azért is lehet kisebb a csereperiódus, mert más az olaj összetétele a fordulatszám miatt. Lehet, hogy hülyeség, de én erre tudok gondolni.
igazad van, bár láncra szerintem kevésbé igaz, az "eláll".

fékfolyadék: elő van írva, de tegye a szívére a kezét, ki az, aki lecseréli anélkül hogy fékcsövet/munkahengert/nyerget kellene szétszedni...

olaj: én idén tavasszal nem cseréltem, csak majd ha eléri a 7Ekm-t a futása. Szerintem az olaj savasodása meg mittudomén-mije kicsit túl van lihegve. Ha egy autó motorjában elég neki 30ekm (bár én ott leviszem 15-re, mert a 30-at egyszerűen el se hiszem), akkor egy motor motorja miben más, miért kellene a párezres olajat leengedni, csak mert eltelt 365 nap :-) (bár meggyőzhető vagyok).

de engem is a szöveggel lehet meggyőzni, aztán a telefonos és élőszavas szerepléssel. ha autót/motort keresek a neten, szeretem böngészni, többet kiválasztani, abból tovább válogatni, a végén marad pár db amit megnézek. na ehhez a bennmaradáshoz kellene a bőlére eresztett szöveg
Engem jobban aggaszt, hogy egy 6 éves motor hogy-hogy csak ennyit futott. Pontosabban ez még rendben lenne, keveset használta a tulaj, de vajon minden tavasszal kapott friss olajat-szűrőt? Mert ha 6 év alatt 2 olajcserét látott, az nem túl bíztató. Ugyanez láncra, fékfolyadékra stb. Én inkább az ilyen apróságok alapján ítélem meg, hogy gondos gazdától származik-e a vas.
védőár :) otthon lehet mondani, "dehát hirdetem" :-)

amúgy meg csak jótanács. a motort/autót a jó kép ÉS a jó szöveg, azon belül is a leendő vevő megszólítása adja el. Ez a két szó a kipufogóról, ez nem adja el. Pl. zabálják az "eladás oka" szöveget (akár kamu akár nem), a rajta elvégzett munkákat (vagy ha nem akkor miért nem), a használat jellegét (csak pályáztam vele LOL), stb. És persze az adekvát nemdohányzó svájci vidéki orvos házaspár első tulajdonos.