Jó nektek, hogy tervezgetitek merre mentek pünkösdkor.
Eddig sem mentem sokat szegény Svvel, de lehet idén még negatív rekordot is döntök majd a megtett km-el.
Mecsekbe is jó lett volna elnézni! De gondolatba sok-sok kmt teszek meg veletek is :) nem baj van még pár, jó évem hátra
Mágneses, de az aljára fel van varva egy nagyon puha anyag, olyan mint a polár szövet ( saját kivitelezés ). Nekem se bántja így a fényezést.
3 részesre magasítható
Végül is ha Pécsről mentetek, az ugyan az a táv, mint Mostár- Bp. 675km
A jobbak ezt már csukott szemmel megcsinálják.
A vak komondorról meg nem is beszélve
Ne ijeszgesd őket , mi az a 670 Mostárból .
Mi Petrovacból jöttünk egyet ( 965km) , Jó még egyszer nem kívánnám még az ellenségemnek se , de ha nem csináltuk volna meg , akkor most miről írogatnék ....
tavaly mi elsö és utolsó éjszakán szarajevóban aludtunk a város melletti hegyen (sielökre kiépitett hely) tulaj néni németül tud,vmi sült tésztás finomsággal várt minket,onnan is combos volt hazaérni,mostarból durva lesz...
Eddig sem mentem sokat szegény Svvel, de lehet idén még negatív rekordot is döntök majd a megtett km-el.
Mecsekbe is jó lett volna elnézni! De gondolatba sok-sok kmt teszek meg veletek is :) nem baj van még pár, jó évem hátra
Rosszul vagyok összerakva.
Imádom az elég ritkán vásárolt dolgokat.
Motech köll.
Teccik.
3 részesre magasítható
Mostmár csak Ezt kéne olcsón megszerezni.
Bocs de ma egy kicsit jobb a hangulatom, pedig nem is ittam
A jobbak ezt már csukott szemmel megcsinálják.
A vak komondorról meg nem is beszélve
Szerzek egy goldwinget.................vagy mittomén.
Mi Petrovacból jöttünk egyet ( 965km) , Jó még egyszer nem kívánnám még az ellenségemnek se , de ha nem csináltuk volna meg , akkor most miről írogatnék ....
http://maps.google.hu/maps?sad...