nekem motoron 1100km volt a legtöbb egy nap alatt és nem autópálya....rég volt és nem vágyom hasonlóra többet...nem túlélőtúrára készülök hanem szórakozni....ha majd irodában ülök újra (soha) és kötött napi 8-10 órás munkaidőm lesz lehet, hogy megint akarok napi ezreket motorozni hétvégente....most inkább nem...
6-kor indulás?...na ezzel bajban vagyok....egész héten hajnal 2 körül kelek és este 8 körül érek haza már ha haza érek, most is egy faluban ragadtam 150 km-re otthonról.....és még hétvégén is keljek 4-kor?.....
Hát az úgy vót, hogy : 6-kor indulás
Plitvicén voltunk dél körűl, ebédelés után fél kettő körűl tovább indulás,
azt hiszem öt körűl voltunk Makarskán és a főút mellett a szállás 10€.
Van róla kép is !
Nem olyan vészes az.
Kell fém pénz ( € )
Náluk Bosnyák Márka van ( 1€= 2 Márka )
Benzinkúton bankkártya , kaja kp. több nincs is . Parkolás csak a Mostári hídnál , de leszervezhető az is.
Van egy rövid autópálya, de ott € apróval lehet fizetni.
Különben semmi probléma nem volt ( legalább is nekünk )
Remélem fel vagytok spanolva
Arra már 3x voltunk.2 év alatt.Kéne egy kicsit ismeretlen lejutási vonal.
De h nem jó maradhat a könnyebbik.................de ahhoz autópályázni kell.
bosnyákokkal vigyázzatok lehuznak mindenhol,de ha rájössz visszaadják(pl kártyás fizetésnél,mostarban parkolásnál...)jurót néhol "érdekesen " számolják be
montenegróban a mittoménkinek a mauzóleumához érdemes felmenni,a pazar kilátás miatt,vagy pl ehhez az elhagyott katonai erödhöz
van robotpilóta is a gépben?
ez 3 napra rengeteg szerintem. Laci még könnyen beszél, de mi a hajlott korunkban örülünk ha az elsi mekiig el bírunk menni
http://maps.google.hu/maps?sad...
a viktornak igaza van