Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyekszik az ember szórakoztatni! NEHOGYMÁNUNATKOZUNKEHH!
Dob+sportszűrő+írás az már érezhető! kisSV-ből 80 pacit ki lehet hozni simán.
Ember legyen a talpán aki megérzi azt a kevés lóerőt amit felszabadít a dob,sportszűrő és a sebességfokozat kijelző..Ezt talán csak a teljesítménymérő pad tudná eldönteni..
Ilyen jól is rég szórakoztam
Ugyanazt tudják, talán ami a Prop-Tech mellett szól, hogy örök garancia van rá.
Az igazat megvallva, eddig még tőlem sem kérték őket.
Amúgy ha nagyon kötekedősek vagyunk, izzókészlet nem kötelező, de ha kiég, nem mehetsz tovább lábon. Viszont nem kötelező hogy legyen nálad.
Mindkettő azonos elven működik, mindegy melyiket veszed.
Bocs ,a másik lapon lakáshitelt nézegettem :)

Fundamenta tuningszűrő :P
A k&h szűrő ami eldönti, hogy kapsz-e hitelt?
Mert ha a tuning szűrőről van szó az K&N!
Bocsánat, csak megfogta a szemem olvasás közben!
De a kérdésedre én is várom a választ mert én is ezen kütyük vásárlása elött állok!
Még mindíg ott tartok ,hogy mindkét gyártó ki iktatja tiltásokat a kis sv-ből vagy csak marketing az egész ?

Prop.,Gi

Ígérem nem kérdezem többet :D

Attól függetlenül ,hogy mindenki azt írta semmi különbséget nem érezni a nyitott dob & k&h szűrővel ,mikor vizsgáztatni vittem a motort a gyári cuccokkal nem hittem el mennyit számít mégis.

Lehet nyerni valami a fokozat kijelzésen kívül mindkettőnél ?
Volt már keserű tapasztalatom a kipufogó miatt is ezért inkább jobbnak tartottam ha beszerzek mindent amit kérnek hozzá
Nekem pedig a kezdetektől fogva nincs egyik sem, eddig nem volt gond.
Én ahogy megvettem egyben betettem az űlés alá..legyen meg a közeg öröme..
Az autós H4-es izzókészlet azon kívül hogy nem jó, felesleges.
a mi indexünkbe más izzó kell, és egyedül a H4-est tudod belőle használni, a többi hülyeség meg nem is kell.
Tehát veszel egy H4-es izzót papírdobozban, mellé egy indexizzót, becsomagolod őket zsepibe és berakod a H4-es dobozába.
Az enyémben már egyben vannak 5 éve.
Semmilyet, mert a házban van tartalék.
Izzókészlet asszem H4-es kell.. izzókészlet
Én olyan izzókészletet vettem amiben az átlagos darabok benne voltak! De ne kelljen használni!
Köszi!
Biztosítékból milyet kell félretenni ?
Nagyon szép!
Izzót azt nem tudok, autósboltban be tudod szerezni.
Defektspray van bent két féle, a normál autós (nagyobb) 1000, a motoros 1200. A csomagot meg beviszem ha járok arra aztán írok, ez 1500.
Köszi az infót!

Jó, h mondod defektspray, erre nem is gondoltam.Tudnál egy megbízhatóbb fajtát vinni belőle, ha már úgyis viszel izzót meg eü-t? .Ja, s mondanál egy végösszeget, h mennyi lenne ez a három együtt?

Buddy, írok mélt, nem spammelem tele a fórumot
Az a tré, hogy én olyan fél 5-ig dolgozom! Neked mikor lenne jó? Ment a számom mailben!
Akár összefuthatnánk bent az Árpád hídnál!Aztán onnan indítanánk a karikát, na?

emailben dobd át a számod amin kereshetlek.
Feltétlen szólni amikor mész!