Ülés alá, ahol az elsősegély csomag, szerszámkészlet, izzókészlet és defektspray pont elfér.
Az izzókészlet áll egy H4-es izzóból és egy indexizzóból, mivel más nem kell. Mindkettőt puha anyagba (pl zsepi) csomagolod, és a H4-es dobozába rakod. Ennyi.
Szép hangja van az már biztos de én annyira megszoktam az egrus dob üvöltését,hogy mikor vittem hozzád és visszatettem a gianelli-ket szinte már kellemetlen volt a hangja annyira csendes volt
Igyekszem ezt is rendben tartani majd.Persze olyan sokat nem kell rajta extrázni mert alapból elég fullos cumók vannak rajta.Felhajlós fék illetve kuplung kar,radiális Brembo fék(brutálisat harap az biztos),elég fullos a guma is rajta asszem Michelin,a fedélzeti kompjúter elég sok információt tud tárolni,upside down teló(sajnos nem öhlins de azért elég jó).Persze most a legfontosabb a kipufogó és a sportlégszűrő
Most lehet kinevetsz vagy kinevet sokmindenki de én az SV gyári dobját is szeretem.Nem is igen szándékszom sportra cserélni.Vagy a fülemmel van baj vagy nem tudom de a hangos dob picit idegesít.Félve jegyzem meg talán a robogó iszonyat fűrészelése ronthatott el.20 perc mire haza meg melóba jutok full gázon de utána öröm letámasztani.
Amúgy ha jó az állapot jó árban volt a gép.Szerintem hamarosan ugyanolyan patika állapotban lessz mint a kék.
Hétfő reggel irány Tsanyi, délután pedig egy kisebb karika (kezdésnek:) Szentendre, Visegrád, Komárom, majd vissza Egom, 10-esen pedig haza.Persze Budmyke-hoz beköszönök
Én sem bírok betelni az Sv hangjával...Így nyitott dobbal ÁÁÁÁÁ, lehet, h felveszem csengőhangnak, meg reggeli ébresztőnek...
Igyekszem majd aktivizálni magam de sajnos a fényképezőgéppel nem nagyon lehet jó minőségű vidit csinálni..Ilyenre fáj a fogam de két kilóért sokallom kicsit
1,59 lett volna de le tudtuk csűrni-csavarni 1,52-ra.Jó kis paripa csak a hangjával nem vagyok kibékűlve..A volt sv-m az egrus dobbal kenterbe verte az nagy akrát..
Épp csak betévedtem ide,
EÜ csomagot bármelyik motorosboltban kapsz. (legalábbis errefelé)
Ha már itt vagyok megkérdezem: az sv 650 N-nek van valami típushibája amire oda kell figyelni vásárláskor?
Gondolkodok a Gs lecserélésén és tettszenek az sv-k.
"A" fajtájú eücsomagot hol lehet szerezni Pesten?Me' a gugli nem a barátom, csak vidéki címeket dobott ki, aztán 1.6-ot nem dobnék ki postaköltségre, időm meg nem engedi most a vidéki kiruccanást...
Amúgy a rendőrök mennyire szívóznak ha nincsen eücsomag vagy izzókészlet?
Tényleg, izzókészlet kell a mocikra is, vagy csak kocsikba?
El nem tudom képzelni, h leállok az út mentén és kicserélem a kiégett tompítottat az SV-n...Bonyolult dolog izzót cserélni?:)
Én 23án adtam be és a mai napig semmi információ nincs az ügyről.... Van aki azt mondja 4 munkanap mire megjön van aki azt, hogy 2-3 hét. Holnap jár le a 3 hét. Énis ha vártam volna pár napot akkor 3 munkanap lett volna az egész
ááááááááá
Fasz kivan. Megszívtam a Suzukival kapcsolatban...
Jún. 29-én beadtam a motor papírjait az ocsmányirodába származásellenőrzés céljából és ma mondta a mellettünk lévő motorboltos csávó, hogy mekkora pöcs vagyok, hogy nem tudtam megvárni a Júli. 1-et mert onnantól megszűnik a származásellenőrzés.
Most nem arról a 8400 Ft-ról van szó, hanem arról a 2 hétről amióta várok a papírokra... Azóta már régen rendszámosan motorozhatnék.
Legalább nem lila.
Az izzókészlet áll egy H4-es izzóból és egy indexizzóból, mivel más nem kell. Mindkettőt puha anyagba (pl zsepi) csomagolod, és a H4-es dobozába rakod. Ennyi.
Amúgy ha jó az állapot jó árban volt a gép.Szerintem hamarosan ugyanolyan patika állapotban lessz mint a kék.
Hétfő reggel irány Tsanyi, délután pedig egy kisebb karika (kezdésnek:) Szentendre, Visegrád, Komárom, majd vissza Egom, 10-esen pedig haza.Persze Budmyke-hoz beköszönök
Én sem bírok betelni az Sv hangjával...Így nyitott dobbal ÁÁÁÁÁ, lehet, h felveszem csengőhangnak, meg reggeli ébresztőnek...
Köszi!
Az izzókészlet mennyibe fáj?S ti hova szoktátok rakni, hova érdemes?
Balu a kavicsokhangjáról pedig VIDEÓT A NÉPNEK!
Gratula a mocihoz!
Mennyibe fájt?
Homasita: Xl. fehérvári-andor sarok
XlX. üllöi út
Törökbálint, Cora mellett-előtt
Épp csak betévedtem ide,
EÜ csomagot bármelyik motorosboltban kapsz. (legalábbis errefelé)
Ha már itt vagyok megkérdezem: az sv 650 N-nek van valami típushibája amire oda kell figyelni vásárláskor?
Gondolkodok a Gs lecserélésén és tettszenek az sv-k.
Gyönyörű moci!Persze, csak a Kék után
Kötelező az izzókészlet is.
Amúgy a rendőrök mennyire szívóznak ha nincsen eücsomag vagy izzókészlet?
Tényleg, izzókészlet kell a mocikra is, vagy csak kocsikba?
El nem tudom képzelni, h leállok az út mentén és kicserélem a kiégett tompítottat az SV-n...Bonyolult dolog izzót cserélni?:)
Fasz kivan. Megszívtam a Suzukival kapcsolatban...
Jún. 29-én beadtam a motor papírjait az ocsmányirodába származásellenőrzés céljából és ma mondta a mellettünk lévő motorboltos csávó, hogy mekkora pöcs vagyok, hogy nem tudtam megvárni a Júli. 1-et mert onnantól megszűnik a származásellenőrzés.
Most nem arról a 8400 Ft-ról van szó, hanem arról a 2 hétről amióta várok a papírokra... Azóta már régen rendszámosan motorozhatnék.
Nektek mennyi olajat eszik az sv-tek(650s)
köszi