Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem ennyi! kösz a segítséget
Elbaszták, ennyi.
Nemtudom mert max súlyra pedig 400 kiló volt mind2 forgalmiba írva!
Az a max súly lehetett szárazon 167kg.adatok
Szevasztok! Egyszerű kérdésem lenne! Hány kiló pontosan az SV 650 S?! Mert én mult héten vettem egyet annak összes papírjára 179 kg volt irva. na az az SV még aznap totálkáros lett...mind1, vettem egy másikat ugynailyet 99- es évj. és ennek pedig az összes papírjára 230 kg van irva :S Mejik valós? és miért lehet ez a különbség?
Köszi a segítséget!
Kép?
Nem is szabad hitelbe belemenni.A tuonót néztem én is factory verzióban nagyon jól néz ki.Bár a digók néha trükkösek és ha focidöntő van hajlamosak slamposan összerakni.
Majd ha megnövök lessz egy nagyobb apriliám.
Sajna nem mert az anyagi lehetőségeim korlátozottak voltak,hitelt nem akartam felvenni és nem is tudtam volna..
Még sem B-king lett?
Köszi,megvan csak még egy két dolgon kell rajta változtatni..Kipufogó,sportlégszűrő..
Na gratula akkor ezekszerint megvan a másik dübörgő!
Jaja 2006-os az enyém.Köszi!
Évjáratfüggő...
2004-2005: henger alakú AL-1001 18.500Ft
2006-2009: téglalap alakú AL-1004 20.000Ft
szevasztok!
Peti,aprilia tuono-ra kellene sportlégszűrő(k&n).Tudsz rá árat mondani?
www.suzukisv.lap.hu -- használt SV-k.
Nak K4-es elírtam.
Igaz nem csővázas de jó áron kínál egy B-kinges srác K3-as 650-est.Hátha jó lenne neked.
link
Nem tud valaki 650es N-es csővázas SV-t? Amit akartam venni úgynézki átbasztak vele és nem intézik a papírjait, szóval másikat kell vegyek... Sajna sok a szarházi kereskedő nagyon
Ok!Akkor kihagyom ezt a vételt.Majd nézek mást...most még úgysem kell csak egyszeri jó vételnek tűnt.Köszi a felvilágosítást!
Ez fain!

Jövőhét hétfőről lenne szó, akkor majd szombat-vasárnap magasságában...
Hát ez nem. A márkának ez a legolcsóbb olaja. Valszleg ezért tér át másra... A Comp4-et már ajánlom, de ez nem fogja bírni az erősebb igénybevételt. Nem is tartok belőle, mert tök felesleges.
Egyik ismerősnek maradt ilyen olaja mert áttér más fajtára aztán olcsóért ideadná.Ezért nem tudom pontosan hogy milyen olaj...meg vegyem e hogy türi a városi sportosabb stílust mire alkalmas.
Minek raksz bele MC syntet mikor száz forinttal drágább a Comp4? Én az MC-t ezért nem is tartom. De van vagy 5 féle túraolajunk...
Árak és leírások
Az olajcsere és tisztítás miatt elég előző nap szólni, hogy jössz, a rugócserét utólag is végre lehet hajtani nagyobb szétszedés nélkül, egyébként van egy 1000-es amire elvileg lesz rugócsere és akkor csináltathatok rögtön két párat is.
Nem vagyok tisztában a dolgok menetével, szóval:

Ha előző nap odaszólok, h akkor másnap jönnék az okés, vagy szóljak több nappal előtte?

Két lépcsőben is megoldható a dolog?Most csak olajcsere, később rugó?Vagy ha rugó lesz cserélve, megint kell olajat is cserélni?

Köszi!