Nekem is "ruganyósan" lehet tekerni nem úgy mintha csak egy sima csavart tekernél egy menetben...gondolom gyárilag kicsit gatyi ez a toldás és kicsit nyeklik nyaklik nem túl finom de rá kell érezni és szépen be lehet vele állítani...de legalább nem kell vhol belül matatni hozzáférhetetlen helyen.
de csak akkor csinálja ha 1esben van ha üresben pörgetem akkor nem csinál ilyet legalábbis még nem vettem észre. Nem hiszem hogy csak enyi gondja lenne 1000 res az alapjárat mikkor már beállt a hömérséklet
Hali!
Nekem Raptorm van de az Sv-nél is ugyanott kell lennie...A bal odalán (motoron ülve bal)a tankktól kicsit lejebb van kiveztve egy csavar azt keresd..nekem van tekerője az sv-nek asszem csak csavarhúzóval lehet tekerni az alapjárati csavart.Szinte le sem lehet téveszteni más nemigen van ott!Majdcsak teljesen ki van hozva oldalra..szóval nem kell bent a tank alatt matatni.
Akkor mondanál egy árat és egy körülbelüli időt arra, h
csak olajcsere (nem vészesen bólogat a moci eleje, csak jó lenne ha keményebb lenne:)
és mennyi lenne rugócserével?
Hello! A múltkor írtam h fura kopogó hangot hallok a mociból, a probléma azóta is fennáll. Az volna a kérdésem, h hétfőn rá érnétek-e esetleg pár percre meghallgatni a dolgot. Pesten lesz dolgom és hazafele felétek ugranék (Sztem ti több SV-t hallottatok már). Ha jó akkor kérnék 1 tel számot és mindenképpen csörgök előtte. (atish6@monornet.hu)
ELőre is köszi a választ.
Sziasztok.
Multkor olvastam itt hogy volt egy srác akinek az sv650 -e azt csinálta hogy behuzott kuplungnál egyesbe gáz adásokra leállt.
Az én sv650s -em is ezt csinálja mostanába kezdte ez mitöl lehet?
2003 as évjárat
Amúgy ezt nehéz tekerni vagy sem?
Kipróbáltam és elég rugalmas a dolog!
Nekem Raptorm van de az Sv-nél is ugyanott kell lennie...A bal odalán (motoron ülve bal)a tankktól kicsit lejebb van kiveztve egy csavar azt keresd..nekem van tekerője az sv-nek asszem csak csavarhúzóval lehet tekerni az alapjárati csavart.Szinte le sem lehet téveszteni más nemigen van ott!Majdcsak teljesen ki van hozva oldalra..szóval nem kell bent a tank alatt matatni.
Segítséget kérnék.
Hol tudom az alapjáratot állítani?
Köszönöm Sziasztok
Akkor mondanál egy árat és egy körülbelüli időt arra, h
csak olajcsere (nem vészesen bólogat a moci eleje, csak jó lenne ha keményebb lenne:)
és mennyi lenne rugócserével?
Gondolom ez utóbbi nem egy nap...
Csak olajcsere megoldható fél nap alatt?
ELőre is köszi a választ.
Multkor olvastam itt hogy volt egy srác akinek az sv650 -e azt csinálta hogy behuzott kuplungnál egyesbe gáz adásokra leállt.
Az én sv650s -em is ezt csinálja mostanába kezdte ez mitöl lehet?
2003 as évjárat