Jól látom, hogy olaj a téma?
Az előző gazdi nemrég cserélte, de gondolkodom rajta, hogy lecserélem én is biztos ami zihez.
Szóval akkor milyen olaj kell a V2-be?(650)
Most valami Castrol van benne az tudom és kb 2000km van az olajban.
Nem akartam leírni mert nem akartam beleszólni de ha már szóba került..
Nagyon rossz szokás, hogy két ujjal ( v hárommal ) húzzák sokan a féket és a kuplungot is.
Az ember ujjpercei nagyon erősek és ha 4 ujjal húzod a kart az biztonságosabb mert nem fordulhat elő az, hogy a kar alá szoruló ujjaid miatt nem tudod teljesen kihasználni a fékkar adagolását..
Kuplungra ez kevésbé igaz de oda is vonatkozik.
Honda Safety-nél tanították azóta csak teljes "marokkal" használom a karokat.
Ha én azt tunnám.Egyszer volt motulom SV-ben utána maradt a repsol.
Most motul van de ilyen gondom nincs vele.
Még ha marad 1c literem akkor veszek hozzá 2-t.És 24e nél még az lesz utána próbaként megy bele repsol jövőre.
Simán maradhat az 5100.
Annyi az egész hogy az első 1000-1500 Km-en némiképp ragad a kuplungja.Csattanóssá válik az 1-es ha hajlamos rá a gép.De elmúlik.
Nézegettem én is ezeket a rövid karokat, de nem merek venni 10+ ezerért mert ha nem jó akkor bukok rajta.. Ugyanígy a széles kormány..
Ki kéne próbálnom egyet először :)
Rövidkar témára: nekem is azért kellett, mert (nekem kuplungoldalon) alászorult az ujjam, illetve ami út ilyenkor van a karnak, az kevés a teljes zárás - teljes kiemeléshez. szóval állítható kuplungkart akartam, és lehetett dönteni a felhajlós és a rövid között. a rövid jobban tetszik, és mivel amúgyis a kétujjas kezelésre szoktattam rá magam (van aki szerint ez hibás), így adta magát a válasz. nagyonis kényelmes!
Nekem sima matt zöld kéne, rá meg a gyári matrica csak éppen homokszínben. Vagy pedig leszarom és csak a két alsó idomot meg a kis horzsolást fújatom le.
Bukócső projektre elvileg jövőhéten kapok árajánlatot. Amíg nincs bukócső, esztétikára se gyúrok. A szomszéd lakatos szépen és olcsón megcsinálta a dobozzárat és az új felfogatást, úgyhogy valószínűleg nála csináltatom a csövet is.. remélem nem ismeri még a "motoros felárat", mint az erre specializálódott többi szaki
Több embernek csomókban jött le a motorból.