Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha ez carbon fólia akkor nem biztos hogy sokáig birja.
Nekem a kis plexit csinálták.
1-2 év és kezdett buborékos lenni és a szélénél leválni.
Mennyire strapabíró? Mióta van rajta?
Eléggé úgy fest olcsóbb ez a megoldás mint egy fényezés
Fokozatkijelzőt hova kell bekötni? Most találtam univerzálisat, de nemtudom, hogy belehetne-e kötni.
Szia.
Nekem 20.000 Ft-ért húzták át a motort (fejidom,tank hasidom, farokidom). Elvileg csak be kell íratni a forgalmiba, hogy fóliás. Mivel eltávolítható a rendőrök sem fognak annyira basztatni, mintha átfújtad volna. Az enyém kék volt és fekete lett.
Én a pénteki délutánon kötöttem be a szivargyújtót. Vízállót vettem, de nem bízok benne, ezért beraktam a hátsó ülés alá a szerszám tároló rekeszbe. Az ülés egy kulcsnyitásra leszerelhető, nincs macera. Beépítettem még egy kis billenő kapcsolót is, (biztosítékkal együtt) és közvetlen az aksira kötöttem, így akkor tölt amikor én akarom.
Én is tegnap kötöttem be az enyémet, közvetlen akksira,de egy lengőbiztosíték is kell, azt se hagyd ki,én kihagytam de holnap pótolom.
2004es sv650-hez
204-eshez új gyári légszűrő ,és kuplungkosár eladó a kettő egy tizes
Egyenlőre az akksira van kötve, lehetne a fényszóró vezetékéhez scotchlok csatlakozóval és relével is kötni csak nem akartam, néztem a kapcsolási rajzot, hogy . Nekem kényelmesebb, a gyári karoknál ha be volt állítva, hogy kényelmesen elérjem az ujjaimmal akkor erősebb fékezéskor nem tudtam teljesen fékezni mert a fékkar elérte a markolaton lévő ujjaimat (remélem érthető), de ezeket jól be lehetett állítani és ha muszáj három ujj simán elfér a negyedik a gömbön.
Ha jól látom a 2 ujjas fék-kuplung karod van Mennyire kényelmes a 4 ujjashoz képest ?
simán akksira kötötted rá, vagy pedig gyujtásra ?
Szia!
Lemezből hajlítottam egy bilincset és a felső villahíd szorító csavarjához szorítottam. Nyomatékra húzva nem fordul el.
Csáóka. !

Tudsz nekem képet küldeni légyszives, hogy Te hova raktad/rakattad be a szivargyújtó aljzatot ? én nagyon nem tudom elképzelni sehova...
Kerültem egyet ebben a szép időben. A télen vettem tanktáskát fék- és kuplungkart és felkerült a szivargyújtó is. Lehet túrázni!
Hátsókerék centírozásnál ugye a fogaskereket meg a konzolját nem kell fenthagyni?
Addig nem kell míg nem ellenőriz rendőr.
Majdnem a teljes szezont más színnel tettem meg.
Forgalmit *
Sziasztok.

Lehet hülye felvetés de nem tudjátok véletlen hogy mennyibe kerülhet egy teljes idő szert foliázása ? Meg akkor kell új forgalmat csináltatni ha más színűre akarom lefoliaztatni ?
Még valami kawa alkatrészt is kéne szerezned rá...csak hogy teljes legyen a kép
sokat érek vele yamahán
eladásnál sokat nyom szerintem az ha van valakinek gyári dobja, nekem legalábbis sokat jelent
10k-nál többet nem kapsz érte.....
hát 30 környékén tök fasza dobokat lehet kapni
.Vegyetek egyet ez meg jó lesz tarrtalékba hátha eljön az az idő is amikor jól jön az a gyári dob.
akk lehet érdemesebb eladni? vagy nem ér annyit, és vágjuk?
Csak ha szétvágod.