Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem verték át.. ez nem a racing synth..
az 400 ft-tal drágább/ liter
Nehéz meglelni....3 éve mikor gépre vitték nem a motorkerékpár olajokhoz tették hanem valami elkevert mappába amit a helyi boltban lévők közül is csak egy tud megtalálni.....vicc..
Mintha ez az olcsóbb lenne nem a racing synth nevű....nem szívesen mondom, de talán átvertek...
Amit vettem, így néz ki. Na ez most melyik?
hol van a unix-nál ilyen olaj, én nem találom sehol sem
Jó az ha valódi mindenbe csak akkor nem ennyi.......
Gondolom...
Az első 1000 Km-ig ragadt a kuplung.
Repsolt félszintet jobban szerette.
hornetbe dicsérték Sv-be nemtudom
Valszeg harangoztak a 1,5 éves banneremnek.

Ha nem indul be holnap akkor forexes spirál lesz belőle.
Fénykép alapján be tudod azonosítani?
Az nem a sima racsing hanem a nagyon .......az unixnál 3700....ezért kérdeztem, hogy melyik is az?...szerintem a drágább verzsönt vetted, de nem baj az...kicsit jobb mint nem...
A motul 5100-tól nem voltam elájulva. Ragadt tőle a váltó. Egyébként a német oldalak az 5000-et javasolják a V-2-be.
mehet 6rugért és állom a postát,
üdv
4572 ft-ot hozott ki a gép alap árnak.
erről valami ilyesmi jut az eszembe... link
motul 5100 10w40 van a kelomotornál most 9990 szerintem nem rossz ár
Max kisker kedvezmény lehet annyi...ne hasonlítsuk a viszonteladóival....mennyi a listaára Bárdinál ennek az olajnak?
Akkor lehet hogy hétfőn bemegyek beszélgetni vele...
Az nem a max kedvezmény, mert én 2200-ért veszem ott
10-40-es racing. Szerencsére találtam egy ismerős boltost a Bárdinál. Max kedvezménnyel kaptam 3 ezerért literjét.
Melyiket vetted és mennyi volt?....utána kell néznem valami új beszer forrásnak...
Sanyi beletettem a Liqui Moly-t a motorba. Kíváncsi leszek a váltóra. Így került az olajcsere 14ezerbe.
2003 feletti S-hez keresek elsőlámpát, ha lehet karcmentesen 1-2 letört fül nem számít.
Üdv!
1000-eshez (K6-K7) keresek gyári undertail idomot.