Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a válaszokat!
azért már előfordult, hogy sikerült meggyőznöm az eladót, de az vicc, hogy még a német ebay-ról sem küld HUN-ba a csávó.
Köszi a nyelvi segítséget is, én igaz egyszerűbben, de sikeresen tárgyaltam már ezügyben, nem mindig sikerrel :)
egyébként meg menyjetek gurulni :)
zolika?
köszönöm szépen a választ:-)
Na azt nem ajánlom.
Drága és várhatsz fél évet mire hozzádér.És közben kihullik nem csak a hajad a szemöldököd is annyit fonod a sok email írása közben.
Első menete a dolognak hogy kiválasztva az áhított terméket lemész a lap alljára az "Ask a question" pontra rákattintasz feljön pár választható dolog a Postára böksz majd lejjebb "No, I want to contact the seller.".
A feljövő ablakba nekiszegezed a nagy Kérdést:
I am wondering of the delivery cost to Hungary?
I am
waiting for your
answer.
Kind regards,

És vársz.

Ha értelmes eladó 1-2 napon belül küldi a postadíjat mennyi lenne.Számolsz hogy megéri és ha igen leütöd.
Valszeg kell kérni leütés után egy innvoice-ot.

De ez már haladó tréning.

Jó vásárlást.
Írj az eladnak, ha csak nem jelölte meg az országot megbeszélhető vele legtöbb esetbe. Viszont ha direktbe kiírta hogy kizárólag US akkor vagy keresel valakit kint aki megveszi neked és elpostázza vagy keresel más terméket, mert ezek makacsok mint a szar.
Üdv! Érdeklődöm, hogyan szoktátok leküzdeni azt a problémát,amikor a kedves ebay eladó HU-ba nem küldi el a cuccot? sajnos sok ilyen van,persze a ne ebay ezz is jó megoldás lehet, de erre rájöttem magam is
KÖSZI
Szia stylus69,

Itt találhatsz:
http://www.bikebandit.com/2008...

Zoli
legyen 7ropi és állom a postát.az magyarul 5+posta,és eredeti a termék,nem utángyártott
Pont hogy nemjo.es a gyari alig dragabb.
Sziasztok! Ki tudna engem segíteni egy k8 650s első teleszkóp robbantott ábrával? Ismerem a google-t de nem igazán találtam rajta! illetve hogy milyen olaj illetve milyen mennyiségben kell bele:)
Előre is köszönöm mindenkinek!
bocs, hogy beleszólok de itt megnézheted az árát. nem eredeti suzuki de szerintem jó.
http://bolthely.hu/generalspee...
Nemtom, hétfőn meg tudom kérdezni!
üzletben mennyi egy ilyen kb?
6000 ha állod a postát
500?
mond a max pénzed, :-)
Köszi a segítséget..sikerült megoldani! :) végül 5 ropiból megoldottam irányjelzőkkel együtt :) pofás lett..majd ha teljesen össze lesz rakva és fel kerül az ujj dübörgő akkor teszek fel ízelítőt ami mind szemnek mind fülnek kellemes lesz
Mennyit szeretnél kapni a légszűrőért?
Nézz.
Elvileg Tigereknek volt ez legtöbbször a szine.
[84045] február 24. 14:43 hsz-ben fenn volt.

Csak ebbe a topikban sokat pofáznak és eltünt mélyen.

Eső volt meg felhős ég.

Már össze van rakva.De a tankot lecserélem a tartalékra ha lefujják nekem talán jövő héten.

Túl vastag lett a matricázás és sérülékeny sarkai lettek.
Csináltattam jobb matricákat megy fel rá és azt szórom fel.
Ez meg megy szivacsban a polcra.

Meg a féket kell összehebrákolni.
De itthon nem lehet kapni Nissin N4NCK20-as kamantyúkészletet.
Vagyis ja gyári alkatrésznek 12 rugóért. Papíron igen van 3700-ért a motorpats-nak aki elvileg nissin márkakereskedő kizárólag de 3 hónap alatt azt se tudták eldönteni hogy rendelnének e nekem.
Remélem sisakeledásban azért nem ilyen szemétládák.

Jövő hétig várok és francia webshopból rendelek ilyne szart az is vagy 13e lesz mert 25 euro a posta.
inkább olyan vöröses na megnézek egyet a szalonban
Necsigázz,necsigázz!
Nem.
De a gyári és az útánfényezett már különbözik.
Kevésbé üt át a lazúros rétegen az ezüst.
Átjön de nem ennyire.
Legalábbis a mostani fos felhős napfénynél.
Most már ilyen marad míg le nem zúzom.
eehhez hasonlít legjobban.
ilyen a tiedé is ? jövőhéten bemegyek a szervízbe meg nézem mik vannak, állítólag jött 1-1 street-speed meg egy rakat tiger meg van bennt ilyen narancs is
Ezt ismerem.