Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem Én is ott csináltattam a farokidomot (boxerfólia)! Szépen, és gyorsan dolgozik, Korrekt srác!
Na az jó.
Egyenlőre csak a has idom elejét kéne.
tudok egyet Erdőkertesen
kocsi elejét + a mocit is nála fóliáztattam(fasza erős fólia)
ha gondolod megadom az elérhetőségét
Hát ott 20 fölött lenne.
Vagy voltál már a márkakereskedésben ?
Milyen karmantú kell ? Kérdezzek árat ?
Nem... azt a 2 vezetéket kell rákötni az új 3lábas ledes relére. A harmadik lábat meg a minuszra.
Áh hagyd a fenébe..................megoldom.
Tuti van a környéken de még nem nézelődtem sehol.
Jövőhét végefelé lesz valami fizetésféle majd akkor.
Akkor rendelem meg fanciáktól a fékkarmatyút is ha itthon tényleg nem lesz.Ez még legalább 10-15 nap.
Így csak áll a project.
A tartalék tankot még a nyáron szereztem be...............kikasznizták le van alapozva.
Valamit kéne vele kezdeni.
A mostaninek mg a matrcázása picit vastag így nem lesz tartós szerintem.
Nya a matricással akit itt találtam helyben már le van tárgyalva fasza vékony matrinya.
Beszerzem kap fényt és kész is.

A mostanit meg becsomagolom szivacsba és megy fel a polcra.
? Feher tankot raksz ra ? Vagy az is le lett fenyezve ?

Hat figyelj ha meg tudjuk oldani en pesten vagyok, korbenezek de nem tudom eljuttatni hozzad :(
Nincs.............hővédőt vettem.Fóliást kéne keresnem a környéken mert a pesti cég jelenleg messz evan.
Nem fogok eljutni oda a közeljövőben.
Jó lenne egy gödöllői autodekoros karcálló fólával feszerelkezve.

Plussz lehet inkább a tartalék tankot fogom használni nem ezt.
Meg jó drága festéked :D:D

Alkatrészek érkeznem ? Fólia rajta van már ? :)
Csinál a hóhér ilyet..............inkább letörök ról pár műanyag alkatrészt.
ahhoz van műgyanta ragasztóm.
En is rendeltem ilyet neten amikor meglattam azt hittem ez vicc :D ami normalis ledes index az parja 8-10ezer... :D anyit viszont tenyleg nem er + rele :D ha okosba csinalod a rele 500-600ft kb :D
Az igen.
Én viszont látom a motorokra hebrákolt utángyártott ledes bizgeréket.
Ugyertem mintnpl egy olyan auto mogott mesz aminek ledes a feklampaja, sokkal intenzivebben vilagit es amikor ralep a fekre nem az van hogy elkezd izzani a volfram hanem egybol teljes fennyel vilagitani, milisecundumokban ertem a dolgot, teht az index is sokkal eszre vehetőbben villan fel mint az izzos. Remélem érthető amit szeretnék mondani.
Nem vettem észre.
vagy a fesszabalyzon futed el, nem mindegy ? :D valahol ugyis elfűtöd. A led sokkal észrevehetőbb :)
....szomat ............fogyóeszköz ergo nemmindegy?Villogjon.
Majd ha ráparkolok veszek másikat.
Met az olyan jól néz ki, meg divatos is.
Mondjuk ha egy ellenállással elfűtöd a leddel megspórolt villanyt minek a led?
ehhez a két vezetékhez kell benyomni az ellenállást és akkor nincs szükség a relére? mert ez ha így van akkor jóval olcsóbban megtom oldani...
Te kérdezted, hogy mit válaszoltam volna
Amúgy szerintem is jó lesz, elég masszív lehet az a tömb és szép munkát végeztetek rajta
Nem fogok ennyire belemerülni, de ha már akkora erőket kell elnyelni közúton, ami felüti a futóművet, ott akadni fog egyéb gond is, de értem a logikádat, meg hogy mire akarsz kilyukadni. A túlzás értékekkel, feltételekkel csak annyit szerettem volna érzékeltetni, hogy elméletben még így is megfelelő ez az anyag erre a célra. A gyári ~6mm-es falúra ki van könnyítve mindenhol, az enyém meg teljesen tömör, kizártnak tartom hogy bármi gond legyen a gyengébb anyag ellenére is.
A címem: rawrat1@gmail.com
Várom a jelentkezésed.
nem vagyok mérnök, csak józan paraszti ésszel: összenyomod a telót mondjuk 1cm-re és megméred mennyire kellett rátehénkedni. aztán ezt megszorzod a rugóúttal (ha a rugóállandót állandónak vesszük, nem progresszív stb.) akkor megvan, hogy mekkora erőnél koppan fel a teló. ezt az erőt megszorzod 3-al, legalább ekkora túlméretezés szükséges. aztán a másik oldalon nem adott elmozdulással kell szerintem számolni, hanem a súrlódási erőt, ami függ: a felület nagyságától, a súrlódási együtthatótól és a felületeket összeszorító erőtől. itt már megjelenik pl. a szorító csavar meghúzási nyomatéka mint alapvető dolog. a képlet egyszerű ha a súrlódás nagyobb mint a telótól érkező erő akkor nem fog elmozdulni