Áh hagyd a fenébe..................megoldom.
Tuti van a környéken de még nem nézelődtem sehol.
Jövőhét végefelé lesz valami fizetésféle majd akkor.
Akkor rendelem meg fanciáktól a fékkarmatyút is ha itthon tényleg nem lesz.Ez még legalább 10-15 nap.
Így csak áll a project.
A tartalék tankot még a nyáron szereztem be...............kikasznizták le van alapozva.
Valamit kéne vele kezdeni.
A mostaninek mg a matrcázása picit vastag így nem lesz tartós szerintem.
Nya a matricással akit itt találtam helyben már le van tárgyalva fasza vékony matrinya.
Beszerzem kap fényt és kész is.
A mostanit meg becsomagolom szivacsba és megy fel a polcra.
Nincs.............hővédőt vettem.Fóliást kéne keresnem a környéken mert a pesti cég jelenleg messz evan.
Nem fogok eljutni oda a közeljövőben.
Jó lenne egy gödöllői autodekoros karcálló fólával feszerelkezve.
Plussz lehet inkább a tartalék tankot fogom használni nem ezt.
En is rendeltem ilyet neten amikor meglattam azt hittem ez vicc :D ami normalis ledes index az parja 8-10ezer... :D anyit viszont tenyleg nem er + rele :D ha okosba csinalod a rele 500-600ft kb :D
Ugyertem mintnpl egy olyan auto mogott mesz aminek ledes a feklampaja, sokkal intenzivebben vilagit es amikor ralep a fekre nem az van hogy elkezd izzani a volfram hanem egybol teljes fennyel vilagitani, milisecundumokban ertem a dolgot, teht az index is sokkal eszre vehetőbben villan fel mint az izzos. Remélem érthető amit szeretnék mondani.
Nem fogok ennyire belemerülni, de ha már akkora erőket kell elnyelni közúton, ami felüti a futóművet, ott akadni fog egyéb gond is, de értem a logikádat, meg hogy mire akarsz kilyukadni. A túlzás értékekkel, feltételekkel csak annyit szerettem volna érzékeltetni, hogy elméletben még így is megfelelő ez az anyag erre a célra. A gyári ~6mm-es falúra ki van könnyítve mindenhol, az enyém meg teljesen tömör, kizártnak tartom hogy bármi gond legyen a gyengébb anyag ellenére is.
nem vagyok mérnök, csak józan paraszti ésszel: összenyomod a telót mondjuk 1cm-re és megméred mennyire kellett rátehénkedni. aztán ezt megszorzod a rugóúttal (ha a rugóállandót állandónak vesszük, nem progresszív stb.) akkor megvan, hogy mekkora erőnél koppan fel a teló. ezt az erőt megszorzod 3-al, legalább ekkora túlméretezés szükséges. aztán a másik oldalon nem adott elmozdulással kell szerintem számolni, hanem a súrlódási erőt, ami függ: a felület nagyságától, a súrlódási együtthatótól és a felületeket összeszorító erőtől. itt már megjelenik pl. a szorító csavar meghúzási nyomatéka mint alapvető dolog. a képlet egyszerű ha a súrlódás nagyobb mint a telótól érkező erő akkor nem fog elmozdulni
Egyenlőre csak a has idom elejét kéne.
kocsi elejét + a mocit is nála fóliáztattam(fasza erős fólia)
ha gondolod megadom az elérhetőségét
Tuti van a környéken de még nem nézelődtem sehol.
Jövőhét végefelé lesz valami fizetésféle majd akkor.
Akkor rendelem meg fanciáktól a fékkarmatyút is ha itthon tényleg nem lesz.Ez még legalább 10-15 nap.
Így csak áll a project.
A tartalék tankot még a nyáron szereztem be...............kikasznizták le van alapozva.
Valamit kéne vele kezdeni.
A mostaninek mg a matrcázása picit vastag így nem lesz tartós szerintem.
Nya a matricással akit itt találtam helyben már le van tárgyalva fasza vékony matrinya.
Beszerzem kap fényt és kész is.
A mostanit meg becsomagolom szivacsba és megy fel a polcra.
Hat figyelj ha meg tudjuk oldani en pesten vagyok, korbenezek de nem tudom eljuttatni hozzad :(
Nem fogok eljutni oda a közeljövőben.
Jó lenne egy gödöllői autodekoros karcálló fólával feszerelkezve.
Plussz lehet inkább a tartalék tankot fogom használni nem ezt.
Alkatrészek érkeznem ? Fólia rajta van már ? :)
ahhoz van műgyanta ragasztóm.
Én viszont látom a motorokra hebrákolt utángyártott ledes bizgeréket.
Majd ha ráparkolok veszek másikat.
Amúgy szerintem is jó lesz, elég masszív lehet az a tömb és szép munkát végeztetek rajta
Várom a jelentkezésed.