Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli megvan még az akksi?
Hát nem tudom mennyire ismeri:) Nekem az a lényeg hogy amig ki nem cseréli és használom a motort,ne legyen baja:)
Hát...............kurvajól ismerheti a tipust.
Lehet, hogy csak az egyik hengerben cserélte ki mindkettőt... ....no röhögök oszt én is járhatok így...
Azt beszélte telefonon, hogy a két középsőt cserélte ki,amihez könnyen hozzáférhet az ember...
Mondjuk ez is kérdés...
Akkor semmi gáz.......hagyhatod is egy darabig...
Melyik kettőt hagyta ki?
4 éves a motor,de még csak 9800 km van benne(nincs időm sokat menni vele)... De a csávó is azt mondta használjam és valamikor belerakja:)
Hány ezres szerviz volt?....amúgy nem lesz semmi baja......azért azt illet volna tudni, hogy mennyi gyertya jár bele....elég ha ránéznek az oldalára...
Sziasztok! Pár napja szervizelték az sv-met (2008as) és csak ma derült ki ,hogy 4 gyertya helyett csak 2-t cseréltek...Motorozható így amig nem lesz kicserélve a másik 2? Lehet hülye kérdés,de fingom sincs:)) Amúgy az indításon kivül van neki valami funkciója?Előre is köszi a helpet:)

Na megint köszönöm!
Nekem nem kell nem én vettem.
Csak írtam hogy kinek mi a nyűgje.
Ha tudsz triumph Daytona 675/streetre újat olcsón akkor arra vevbő lennék.
lucifer0820@freemail.hu (irj egy nevet címet ide)
ha nem személyesen intézed a cucc vételeket, ez sajna benne van
Sv-be hirdette az elado ujkent.
Kiderulzt hogy atbaxas mert pont kuka a cucc.
mibe kellett neked az a légszűrő..?
Az index vezetékét hova kell bekötni? Erős a gyanúm hogy a régi helyére
közben hozzájutottam egy Trojan ledes indexes tükörhöz. még ki kell találnom, hogy hogyan fogom felmókolni...

Valakinek valami ötlete hogy a piros-sárga vezetékét hova kellene bekötni ?
Necces lesz.Remélem beérkezik minden alkatrész.
Meg tényleg nem bokáig érő hóban motorozunk.
Mer akkó kihagyom.
Nem szimpi az 1-5- fok.
Nem volt egy nagy kunszt......nem úgy mint a tegnapi....
grat grat

nálunk most is jön 1-2 felhő de amúgy gyönyörűen süt a nap
Örülj, hogy csak ennyi...ezzel legalább nem sokat szívtál...
Na igen, elég érdekes időjárás lesz....pár éve 15.-én az 577-re mentünk verőfények közepette.......és levizsgázott a gép.....