Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ma mentem egy szebb karikát., fantasztikus idő van! Pár apróságra lettem figyelmes. Ha teljesen jobbra fordítom a kormányt, megemelkedik az alapjárat 2500 környékére. Gyári kormány, szóval nem tudom mitől lehetne rövidebb a bóvden. Valami praktika erre? Holnap pedig irány a gumis, szereztem versenyszelepeket is, esetleg nemtudjátok hány NM-rel kéne meghúzni őket?
Pesten merre van komolyabb villamossági bolt ? 12v 21w os halogén izzo kellene vagy 23w.
Van gyorsposta.

Esetleg összecsukom.
Zoli! de a tank nem fér be az ülés alá mint a kuplungkar
írtam mail-t :)
Az enyém is ilyen.
Csak egy fia np nem volt a fényképezéskor.
Ezüst alapra narancs lazúr megy ami valamennyire áttetsző.
Itt valamennyire látszik.
Élőben jó.
Ezen a képen szép szín van...
Narancs.
Me csak.
Igyis-úgyis festeni kellett.
Akkó meg má olyannak szeretném ami nekem tetszik.
Normális fényben így nézne ki.
Nem szoktam olvasni a napi sok bejegyzést, de most nézem... piros lett a motorod? Milyen okból?
Ha szar lenne odaadnám ingyen... mi a max amit adsz érte?
Igen, őt mondtam volna én is. Nekem is így ment a lebonyolítás. Telefonhívást mindenkèpp megér
Szia! Mennyi lenne az ára?
Azt hittem rosszabb az enyém... csak annyi baja van, hogy a a lyuk ott ami van rajta gyárilag is, kicsit meg lett tágítva. Amúgy semmi baja. 20-ért vettem annó a jót...
Én is csak azért vettem mert ócsó volt! Nekem eddig üvegszálas volt fönt, ami nem annyira erős (már megrepedt). ez is sérült volt, de egy 1000-ért megpatkolták így már. A sárvédő azért kell, mert a másikból vágni akarok( de azért legyen egy eredeti), ja meg vettem egy ülést, mert, ami az enyémen van ki van "kagylósítva" és hosszútávon nem kényelmes (nagyon be van hajlítva a térdem) stb,..... Legalább van magyarázat a hülyeségeimre.
Igazából ez a tank olcsó volt ezért vadásztam le.
Jól jön mert így előre készülök.
Persze! ez evidens
Drágább lenne mint venni egyet.
Én is elkezdtem duplázni az alkatrészeket! Sárvédő, hasidom, és még tankot nézegetek, meg futóművet,....... jövőre összerakok egy komplett motor az alkatrészekből
Tankból nyeltem egy nagyot.De van kettő.
Az enyém is olyan! Ezért vettem egy másik hasidomot! Mégiscsak jobb kettő mint egy!
Első körben csak a hasidom eleje meg az alja a lényeg.
Olyan volt a bontott cucc mint ha homokszóróval intézték volna el.
Ezt kell elintézni.
A tank jön utána de ahhoz kell a másik mert a magas matrinya miatt esélytelen a fóliázás így az későbbre lesz halasztva.

Jövő héten elviszem és meg lesz.
Én spec. felhívtam, megbeszéltünk egy időpontot, lementem, megvártam fizettem eljöttem - 40 perc volt!
Csak odamegyek és leadom vagy be kell jelentkezni?