Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már le lett kattintva a cucc.
Csak szar esős idő miatt nem valami szép a felvétel.
Ez lehet hogy célzás a még mindig nem publikus fotókra?
404.error.
Zoli, honda narancs
sv650s 2004-eshez van eladó zsír új gyári légszűrőm, egy bontott kuplungkosár-olaszból hoztam egy töröttből az enyébe anno,mert nagyon zakatolt az én kuplungom,de beépítés előtt eladtam a gépet,ezért árulom ezt a két cuccot.
ahhoz képest hogy harley tali marha kevesen szoktak lenni közülük. és csak a sznob faszfejek bunkók, tavaly pont sikerül összeverődnünk sv-sekkel és jól elvoltunk
A fenét! Csak szimplán teszek rá!
Eccer ne csak simán ints be hanem egyezményes fuck off-al.
Úgy ahogy van, hányok attól a közegtől. Ez persze csak az én véleményem, és ettől még a Harley-t például szeretem.
Amúgy sem mérvadó az én véleményem, mert egyrészt senkit sem kell érdekeljen, másrészt meg tőlem is biztosan van aki hány, harmadrészt én ugyanúgy hányok a BMW-stől akit beszippantott az überállesz filing, és nem hajlandó inteni csak annak akin ugyanúgy BMW ruházat, BMW, láthatósági mellény, Fehér subrik sisak van, meg iszonyat komunikáció headset stb.Intesz, rádnéz, és azt hiszi az irodában van, ahol mindenki neki köszön, ő meg .....Na mindegy.
Vidd futóval................úgy nem annyira gáz.
Ha valaha Hárlim lesz , akkor sem megyek majd el, elvből.
na kb. pont erre gondoltam én is
Hát..................a balcsi körüllel meg a felvonulással van a legtöbb ellenérzésem.
a felvonulás jó buli meg utána egy kör a balcsi körül
Én soha a büdös életbe nem.
Jöttök harley-ra?
Nem elég az alsóörsi banzai?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hol találok olyan naptárat amely tartalmazza a szomszédos országok 2013 as találkozóit, van e egyáltalán ilyen oldal? Tavaly sodericán(HR) voltam és idén is szeretnék menni de nem találok sehol ilyen eseménynaptárat. Köszi!

A matrica szurkeje vilagosabb.
Tegnap du. fél5-kor nem Te mentél a 0-áson?
Ilyen színű lesz a tiéd Zoli?
Adj több holtjátékot a gázbovdennek. Régi simsonos betegség :D
Köszi, ezen az oldalon nem találtam azt ami nekem kellett volna de megoldottam :)