Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haligali! Valaki tud segíteni, hogy szétszedhető-e az sv1k fob, úgy, hogy legyen is hangja?
Erre tippelek.
Ez szintetikus technológiás (oda van írva) vagyis nem szintetikus. Magyarra lefordítva ez félszintetikus. Amúgy semmi baj nincs ezzel szerintem, én is ezt rakom bele.
Én nem is igen hiszek ebben a téli csepp töltésben.Néha fel kell tölteni aztjól van.Szerintem nem celle zárlat mert akkor jobban le merülne nem csak 10-11 v-ra.Lehet h,a britt királynőd-ben van valami védelem ami nem engedi indítani ha nincs elegendő feszültség az akkuban
Ez a KM jeladó komolyan ilyen szar? Tavaly januárban lett cserélve azóta mentem 10e km-t. Tegnap kivettem a kereket mert viszem gumizni, direkt óvatosan mondom nehogy megsérüljön az a szar. Fasza kivétel hozzá se ért semmihez, letakarítom erre látom el van repedve
Enyém is K7-es, és most döglött meg az aksija... Mondjuk érdekesen halt meg, 2 hónap állás után beindult, elmentem motoroztam 40 kilométert, majd a benzinkúton már nem indult... Fel sem lehet tölteni.
én meg mikor megvettem a motort 2007-ben volt benne egy akármilyen akksi, ami azóta is benne volt és most először nem indított megfelelően de ez már várható is volt.
Ugyanezt csinálta mikor megvettem.
Akkor új akksival pöccre idáig.
Mondjuk tavaly rátettem pár órára valami gyorstöltő hópihés töltésre.Lehet az adta be neki.
Szerintem direkt dobja el az indítórelé.
De holnap megcsinálom a lámpát.
nekem indítás közben mindig leesett a feszültség 9-10V-ra és simán forgatta és indult is. most télen 6V-ra esett le, de még mindig forgatta, csak kevés volt már a villany a gyújtásnak.
szerintem:
töltsd fel és tegyél rá 1 fényszóró izzót terhelésnek. ha rögtön beesik látványosan 12V alá akkor tényleg zárlatos lehet és kuka. ha tartja a feszt akkor lemeríteném az izzóval és újra feltölteném.
Amúgy 3 óra alatt feltöltött banner berakva a motorba semit nem csinál.
Kattan az önindítórelé és kakukk.
Leesik a fesz 10-11 voltra.
3-4 kattanás után a töltőre rakva simán leesik a töltöttsége 2 rublikára az 5 helyett.

Cellazárlat lehet jól tippelek?
Pedig megvehetnéd.
akkor nem is mondom, hogy ha valakinek (akit mondjuk személyesen is ismerek) kell valami a Louis-ból akkor szóljon és megveszem, nehogy rontsam valaki másnak az üzletét.
Na ezaz.
Ha lenne kis összefogás ki lehetne takarítani.

De jajj ne kezdjünk politzizálni.
akkor ez nem olyan drága, 11,5k listaáron, csak mit kezdek a kimaradó 1,5 literrel
Lassan olyan lesz mint a Metro régen.
Állítólag nagykernek indult.
De már akkor osztották a kártyát boldog-boldogtalannak.
Akkor fuccsolt be egy jólmenő lakásfelszerelés üzletünk.
Csak a kisker ár alatt annyival adták olcsóbban hogy a vevő náluk vegye de a nagker árnak már nem volt jó mert igazi nagyker picit olcsóbban adta de nem annyira hogy jó legyen nekünk is.

Manapság már csak olyan gyártóval,nagykerrel érdemes foglalkozni akiben van annyi gerinc hogy nem adja saját webshopban beker áron a termékét.
El is tünnek a boltokból.
Sírnak is hogy kereskedők otthaggyák őket.
szerencsére nem mindenhol. pár helyen már összefogtak a szerelők, és szabotálták azt a cégcsoportot, ahol az utcáról beesők is szervizáron kapták a cuccot...
Ez...
Ez így van...... ...ahogy be is zárnak..
Jónak jó, én is ezt használtam elég sokat míg meg nem emelték az árát.....ennek a listaára most az unixnál 3700 körül van......a synthnek egy ezressel drágább ahogy írtad csak ez nem az....annak ilyen a felirata:
ne is mondd... felénk már úgy viszik fel a hetedikre a jóárasított alkatrészt, mint régen a pizzát. a szerelők meg szépen lassan bezárhatnak
ez lenne az?

liqui moly
Olyan ez mint a superzoneban az akciós termék...mind az
Bassz...........mutassatok má valakit akinek nincs bárdi,unix,láng satöbbi kedvezménye.
Egy a lényeg, ez van a motorban és tesztelem.Ha jó, akkor nekem ennyit megér.
biztos viszik mint a cukrot, ha még ők sem tudják megtalálni.
akkor Valvoline Durablend lesz megint, mint kiderült van ott a cégnek némi kedvezménye, így olcsóbban meg tudom venni én is.