Én kijártam az utat már, vettem gyárit, az is jó. Feltöltettem a híd alját aluval az is jó. A különbség csak az volt, hogy az első pontosan 10x annyi volt
Az enyém nem sérült hanem ki volt fúrva egy helyen és nekem nem tetszett így ezért cseréltem, de egy műanyag "csonkot" levágtam róla mert amit vettem az hiányzott arról. A plexi legfölső csavarjának a helye (amibe megy a csavar) Az kell neked is?
alapvetöen a gyári hasalós csutkakorményt akarom lecserélni kényelmesebb kormányra
az amari kft-töl közben megkaptam az árajánlatot a 45x145x270es alu tömbre
AlMg4,5Mn0,7 -böl 7850ft
AlSi1MgMn -böl 9650ft lenne
+ehhez kellene még a korménybefogó bilincs
...vagy a gyáriban lévö 2db kb féltenyérnyi lukat behegesztem és oda furok lukat amibe a kormánybefogót rögzitem
Vaterán van 1500ért 3 lábú ledes indexrelé, igaz hogy a faszi hihetetlenül megbízható...de egy hónap alatt legalább elküldi. Soklábú reléről 2 vezeték lehúz, 3asra rádug, 3adik láb minuszra és kész.
Vagy van 10ért a 7lábú ledes relé ha neked az jobb megoldásnak tűnik.
lehet nagyon nyomi vagyok de én nem nagyon találok ennyiért, vagyis 1et találtam vater-án de elég régi hirdetés...esetleg tudtok linkelni 1et..megköszönném ?
2250 3 óra alatt.
ok
az amari kft-töl közben megkaptam az árajánlatot a 45x145x270es alu tömbre
AlMg4,5Mn0,7 -böl 7850ft
AlSi1MgMn -böl 9650ft lenne
+ehhez kellene még a korménybefogó bilincs
...vagy a gyáriban lévö 2db kb féltenyérnyi lukat behegesztem és oda furok lukat amibe a kormánybefogót rögzitem
...vagy veszek egy gyárit kb 50-ért
Vagy van 10ért a 7lábú ledes relé ha neked az jobb megoldásnak tűnik.