Én jobb helyzetben vagyok.
Villahíd,kerék,féktárcsa,sárvédő mind ugyanaz tizedmilire.
150e ből kijött.
Lassan dobom fel ebayre a megmaradt cuccot.
Remélem ebből kijön az átalakítás költsége.
Egyrészt K81000 kifli volt és pont másik oldalon volt a gyújtáskapcsoló, ami miatt nem tudott rendesen elfordulni, másrészt kormányzár-mániában szenvedek és az sem akadt be a helyére... harmadrészt pedig a km óra miatt, mert csak ekecs konzollal tudtam volna felrakni. így azért közel gyári összképet ad.
Hasonlóak a költségek itt is, csak nem dollárban, hanem euroban értendők. álleszcuzámmen 620€, amiben benne van két teló, nyergek, sárvédő, fékcső, csutkakormányok, felső villahíd, alsó villahídhoz perselyek, kormányvég-tükör, alu mart fék és kuplungkar... ja, és lehet azt mondani, hogy minden gépi meló ingyé' ment. nem panaszkodom, csak ha esetleg más is bele akarna vágni...
bánat tudja mért változott.
De a gyári gixxeren nincs luk a kormánybefogóknak a csinált darabon meg van.
Lehet nem 12e ért akarták adni a befogót vagy nem volt nekik.
Hmmm...............300 dollár volt a két teleszkópom meg a féknyergek.
Postával 450 és 24e a szervíze.
Kereket és sárvédőt nem cseréltem.Nem kellett.
Pofi a gép.
Hát, egy 790x200x20-as darab volt 12000 környékén, úgyhogy nem túl olcsó mutatvány, de ebből én egy 330mm-es darabot használtam el. Igény esetén továbbadom a maradékot, viszont azt is megmondom honnan szereztem: http://vasszinesfem.hu Alumínium félgyártmányok - Alumínium négyzet, laposrudak alkategória. Akkor ez a 790-es darab volt ebből az anyagból, nem tudom szereztek-e már azóta. Persze a dizájnolással lehet kicsit spórolni az alapanyagból, de én mindenképp olyat akartam, ami olyasmi mint a gyári. Anyagminőség AlMgSi0,5. A futóműről az átalakítási engedélyt természetesen bármikor bárkinek meg tudom mutatni.
Villahíd,kerék,féktárcsa,sárvédő mind ugyanaz tizedmilire.
150e ből kijött.
Lassan dobom fel ebayre a megmaradt cuccot.
Remélem ebből kijön az átalakítás költsége.
De a gyári gixxeren nincs luk a kormánybefogóknak a csinált darabon meg van.
Lehet nem 12e ért akarták adni a befogót vagy nem volt nekik.
Postával 450 és 24e a szervíze.
Kereket és sárvédőt nem cseréltem.Nem kellett.
Pofi a gép.
Amúgy csinos.
http://youtu.be/SgSWga6gJGg
Alu há fene tudja.
Valami spéci kő?
mekkora kell?
az alu qrvadrága(bár árajánlatot nem kértem,csak szakértö kolléga mondott sacc/kb árat ami elég durva)
Teramid kéne az egyik projecthez.
Ha addig ráér és mondasz méretet hozok.
csak a felsö kormánykiflit kellett cserélni?
ilyen vastag alut occsóé nem tudsz véletlenül? (nekem is erre kellene)