Pár kilométer és már nem is fogod érezni hogy rajta van.. az első gázadásnál és ledöntésnél figyelj. Én legutóbb majdnem úgy jártam mint a híres gixxeres aki a vatta új motort a parkolóban lefektette
ja meg megvettem a caberg v2 407-et nem anyira zajos 150 körül kezd zavaró lenni alata semmi baj, picit zavaró hogy nincs bogárháló és kis áramlás van a szemem előtt de egyáltalán nem zavaró, csak ha direkt figyelek rá.
ami jó hogy nagyon kényelmes, és a napszemüvege nem zavar
elzártuk a csapot amikor vittük műszakira, elindítotam járt az udvarba aztán kezdett 2-3 hengerrel járni, pillanatra beszartam aztán eszembe jutott hogy mi a helyzet van
jah cb meg cbf meg mittudom én örülök hogy lett ez...
Lehet, hogy csak bemesélem magamnak, de ma úgy éreztem hogy nagyobb tempónál picit ingázik a motor eleje. Ennek lehet bármi köze az új gumikhoz(felni centírozva lett, az nem okozhatja), vagy egyéb probléma jele lehet?
hátigen ez viszont már csak a reklám, ugyanez a teszko is mindig van akcio de alltalaban ugyanannyiba kerul mint amugy... Parasztvakitas :S de ez kell nekunk magyaroknak :)
Vót egy pár,nálam volt 2 alkalommal.
Majd vett egy dormeót mondván 3 hónap próba után visszavihető.
Természetesen az ugyanolyan kategóriájú nálam egy tizessel olcsóbb volt.
Utána visszavitte és mégis vett nálam egy 30 rugóval drágább cardo matracot.
Mind a jisk mind a dormeó átverés.
Csak jó a reklám és a fejekbe ez férkőzött be.
Azért az vicces hogy ugyanaz a cardo matrac ami a jiskben féláron kerül 48e-be nálam simán 48e.
Semmiféle akcióval.
Mennyi most a műszaki díja motorra? Sötét plexit feltehetem?
Köszönöm!