Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Mennyi most a műszaki díja motorra? Sötét plexit feltehetem?
Köszönöm!
Sanyi!
Meglett a probléma eredete. Akksi negatívos saruja durván oxidálódott, megkapargattam gyönyörűségesen csavarhúzóval és már mentünk is.

hogy b*szná meg ...
Komoly hogy ot fokban hoban tartjak a motorozz evadnyitot.hobagoly helyett.
Megyek motort vizsgáztatni.....
pontosabban azért nem fogod érezni hogy rajta van.. mert már nem lesz rajta
Pár kilométer és már nem is fogod érezni hogy rajta van.. az első gázadásnál és ledöntésnél figyelj. Én legutóbb majdnem úgy jártam mint a híres gixxeres aki a vatta új motort a parkolóban lefektette
Új gumiról a formaleválasztó szilikonos bevonatot le lehet valamivel szedni vagy marad az aszfalt smirgli?
Remelem nem kell majd hozzanyulni :)
A fejedet akkó hova teszed utána?
teszünk bele szivacsot dormeosat
Varrótű? Füledbe dugod?
És mit csinálsz vele?
Felszúrod a dobhártyádat?
az lehet akkor jön a varrótű jelenleg meg vagyok vele elégedve, de lehet egy tényleg halk bukó után azt mondanám hogy szar
Őszre hangos lesz Most még passzos.. majd fog az tágulni rendesen
Engem zavar a sok nem zavaró zavaró.
ja meg megvettem a caberg v2 407-et nem anyira zajos 150 körül kezd zavaró lenni alata semmi baj, picit zavaró hogy nincs bogárháló és kis áramlás van a szemem előtt de egyáltalán nem zavaró, csak ha direkt figyelek rá.
ami jó hogy nagyon kényelmes, és a napszemüvege nem zavar

sokkla hangosabra számítottam tesztek alapján
elzártuk a csapot amikor vittük műszakira, elindítotam járt az udvarba aztán kezdett 2-3 hengerrel járni, pillanatra beszartam aztán eszembe jutott hogy mi a helyzet van

jah cb meg cbf meg mittudom én örülök hogy lett ez...
Húzzá le két gyertyapipát.
Mondtam én hogy CBF-et vegyél ne CB....F-et
megvolt az első 150 km jól meg a kis villanymotor de csak jobb lenne egy v2 hiányzik hogy lennt nem igazán van ereje
Lehet, hogy csak bemesélem magamnak, de ma úgy éreztem hogy nagyobb tempónál picit ingázik a motor eleje. Ennek lehet bármi köze az új gumikhoz(felni centírozva lett, az nem okozhatja), vagy egyéb probléma jele lehet?
hátigen ez viszont már csak a reklám, ugyanez a teszko is mindig van akcio de alltalaban ugyanannyiba kerul mint amugy... Parasztvakitas :S de ez kell nekunk magyaroknak :)
Vót egy pár,nálam volt 2 alkalommal.
Majd vett egy dormeót mondván 3 hónap próba után visszavihető.
Természetesen az ugyanolyan kategóriájú nálam egy tizessel olcsóbb volt.
Utána visszavitte és mégis vett nálam egy 30 rugóval drágább cardo matracot.
Mind a jisk mind a dormeó átverés.
Csak jó a reklám és a fejekbe ez férkőzött be.

Azért az vicces hogy ugyanaz a cardo matrac ami a jiskben féláron kerül 48e-be nálam simán 48e.
Semmiféle akcióval.
Szobabutorbol nem lesz sv es sv bol sem szobabautor de akkor mért szar a dormeo ? Párna az elég kényelmes
Má mé lenne off.