tsanyi: nem tudok mit mondani, kérdezd Balut.Egyébként amiről írtál (csere, olaj stb..) mennyibe fájna és mennyi időt vesz igénybe?Mert ha egy nap, akkor ha hazajövök szabira, tök jó lenne megcsináltatni.
gyroli: köszi:), nem sietett szerintem!Megvárta míg én felbukkanok
hentes: tudom, rengeteg hirdetést néztem át.Ez mindent vitt .Balu tényleg ritka egy pedáns tulaj.A szerelő csak pislogott, mikor kiderült, h amit ő újnak gondolt az első gumil, az még gyár Arról nem is beszélve, h mikor hozta, full felszerelésben hozta (egyrészes cuccban:), pedig az árnyékban volt 30C...Tehát Balunak...
Másik dolog, ha mondjuk sellvépowert adnék a mocinak, lenne változás?A pénztárcámat leszámítva:)
Ezt honnan veszed?
Hivatalos mérés szerint a gyári állapotú 650-es kb 200-205 körül megy egy 90-100 kilós pilótával újkorában. A km óra 7-8%-ot csal. /70-es gumival csak 2-3%-ot.
Ha elmúlt 2-3 éves a gép és nicns tuningolva, valszleg nem megy többet 190-200-nál, ami óra szerint lehet 205-210 60-assal.
Kis tuninggal + kb 10km/h.
Úraim , van a gépömmel 1 kis prablem! nem akarja kiadni a
Vasárnasp 1 erőteljes Zirc oda után a Bakonyon jöttünk Pápa felé. Ott a kemény maggal már nem tudtam tartani a lépést(gsx-r)De Pápa után 1 lámpánál bevártak Ott tiltásig a kigyorsítás, d 6.-ban 205-nél 1szerüen nem akart többet menni! Kérdés: Mi lehetett a baj Remélem én voltam a tökfejű!?
Na, olajpumpa, megvan.
Szal az van, hogy a 16331-48E00 cikkszám van 1999-2001-ig, 16331-19F00 cikkszám van 2002-től. Tehát nem régi Sv, új Sv a kérdés, hanem pontos évjárat. Neked melyik van?
ja, és a teló nem a rugó miatt bólogat hanem mert az olajat elvileg 12000 vagy évente cserélni kéne........ráadásul mi keményebbre cseréljük és szerintem úgy lesz jó(azok szerint is akiknek eddig cseréltük).....
Úgy szép ahogy van.