Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziaszitok helyett -- sziasztok !

Illetve azt nem kijelentem, hanem kérdezem, hogy van-e SV-s banda aki jár ki nyílt napokra a HungaroRingre!

Bocs, kösz
Sziaszitok!
Én 2007óta tegnap próbáltam mennyi a vége, K7 650S és 231km/h írt az óra! 120/70-es gumim van elöl! Ezek szerint az én vasam megabrutál? Az SVnem való autópályára, legalábbis a 650es, harmat gyenge!
Kipróbálnám viszon szívesen a Hringen! Van Sv-s banda aki jár pályázni nyílt napokon! Nagyon szívesen becsatlakoznék!

Üdv, Péter
Igeeeen! Jó is volt az a buli! Idén is ferdülés lesz! De hülyén áll a fejemen az a kendő!
Tavaly én ott voltam,jól el is ferdültünk !Idén is mennék csak pont akkor megyünk osztrákba!
Hát az ilyenek engem nem nagyon vonzanak. Nekem a motor minden, csak nem mutogatási cikk :) Koncertre meg amúgyse járok. Szal nem az én világom.
Citi, hova/mire ez a nagy stressz?

Már át is írtam...Te viszont feltölthetnéd a tied, hamár másokban megtalálod a szálkát, a tiedben meg a gerendát nem!
Pilis környéke! A taliról meg bővebben itt : www.pilisisolymok.hu
Bocs,most látom,hogy Tsanyi válaszolt.Én csak rugó cserénél akartam az olajat cseréltetni(ha nem sikerűlt volna eladnom akkor az lett volna a köv.momentum)Biztos vagyok benne,hogy jó kezekbe kerűlt a gépem Megfogja érdemelni és hálálni a megbecsülést és a törődést
Melyik környéken és milyen talira?
Igen,úgy néz ki meg tudok csípni egyet jó áron,úgy hogy még marad pénzem is. Hiába no..a V2 rabul ejt,mind hangügyileg mind teljesítményben Elvileg azért van mert az sv egy kicsit orrnehéz..Jól mondom,A tapasztaltabb kollégák majd kijavítanak.Egy rugó cserével(lásd:Tsanyi féle)sokat lehet rajta hozni állítólag
Írd máááá ááááát az adatlapodat!
Akkó engem rohadtul átbsztk! Kezdő vagyok én még csak, sokat kajolok
Múltkor mikor szétment a generátorom levettem a kuplungdeknit is és megnéztem az olajszivattyúm fogaskerekét de hibátlan állapotban volt!(50000 km.)
Ennyi erővel leveheti mindenki a generátordeknijét is hogy megnézze nem tekeredtek-e ki a szabadonfutó csavarjai!Nem?
Dzsekkó
jóhogy!Te leszel az első aki tudni fogja, h hazagyü'ttem
felírtam, én bajosan tudlak felvenni (tűzfal védi a hajón a netet, gyakorlatilag mindent lesavaz...), tehát próbáld meg te: zseketto qkac gmail pont kom

Azért elsőre ne valami durva távolságot nézzél ki!Amit a hajó miatt volt szerencsém látni---Komáromnál a sárgabusz vonalán Esztergomba...Igaz, odáig el is kell jutni:), szerinted?

először azért photoshopban fogom megcsinálni fehérre, h lássam, mielőtt belevágok a hülyeségbe:)
Minek kifehéríteni azt a szép motort? Ez nem JACKÓ!
Fúú ez gonosz volt !
Na jó ha fehér hát legyen fehér.Nem veszünk össze.Majd ha jönnek a lépegetők meg a szörcsögő fickó én lefalcolok a balfenékre.
Tudtam én, hogy nincs vele baj!
Figyi! Te is itt lax a környéken, talira jössz?
De ha nem szólsz mikor itt vagy és motorozol én..... nem is tudom!
Végre egy SV-s a környéken!
MSN? budmyke kukac freemail.hu
A 254 akkor mi amit írtál? Mert ez ezres megy annyit. 650-esből egyet láttam eddig ami 240-et ment, de arra kb 3 kilót költöttek.
Az stimmel is. Óra szerint 221 az kb 205 valós.
Ezexerint minden rendben,csak én becsültem fölé! köszi a segítséget! Szasztok!
Nézegethed a tükröd egy jó darabig, mert az én nagypapis stílusomban el fog tartani egy ideig, mire utolérlek

randa fehér:D

Mert a komplett ruházatom is fekete-fehérben virul...A fehér nem szívja annyira a napot...Tudom, kényesebb, meg minden...Ez afféle mánia nálam...
650 N K6 : 221 km/h utassal tanktáskával hátizsákkal! M7- nyíl egyenes!