Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én sztem ott leszek.Elvégre minden adott lesz

Sosem voltam még, úgyhogy nagy élmény lesz
Csao Zombi, bocsesz de sztem nem jön össze a holnapi Kakucs. Remélem majd legközelebb. Mindenképpen írok ha megyek!
Nektek meg jó karcolást (csak ne a bukóval), vigy magatokra és gumi fákat!
Holnap dolog van, Balatonkenesére kell mennem.
Talán jövőhéten kinézek.
Minden hónap első szombatján a Citadellán összegyűlik egy rakás motorkerékpáros és elindulnak egy jampeckörre,majd ki a városból.Szoktak menni a Velencei-tó felé meg ide Szentendrére is.Mikor hogy.
Gyári S-es asszem talán 4-es de tudja fene.Mostmár azért is megoldom.Olyan vagyok mint egy floki ha műszaki dologról van szó addig fogom míg jó nem lessz.Több opció is forog a fejemben.Ezekből csak a legutolsó hogy összerakom a gyárival.
Amúgy a legegyszerűbben úgy jellemezném a gyári és a Gixxer rugóstag közt a külömbséget hogy a gyárival rugózott a gixxerrel már van csilapítása is.Pedig csak állva bökdösöm a segédvázat.És csak a gyári beállítás van a gixxerén.Jó lessz ez csak kicsit masszírozom a dolgot. Fel sem fog tünni a módosítás.Megoldottam nagyobb átalakítást is más gépen (hát nem motor csak robogó) ez csak gyakorlás hozzá képest.
Egyébként holnap jössz Kakucsra?
Én tudom.....
Ma hazafelé jövet egy motoros felvonulással találkoztam szembe Velencénél.
Valaki nem tudja milyen buli lehetett?
Szerintem hagyd a fenébe, nem ér annyit az egész!
Amúgy hogy volt beállítva az előfeszítés?
Úgy néz ki sajnos.
Akkor holnap nem lesz próbaút?
DING DING!
Szolgálati közlemény!

Júli 31-Aug 2. között motoros találkozó! Én megyek, remélem idén kicsit több SV lesz mint eddig!
GYERTEK SOKAN!
Részletek : www.pilisisolymok.hu
Mondjuk én is elkezdtem ezt azt módosítgatni itt ott! csak ami pénzt belefeccöl az ember azt ha 300-asával benzinre költi mégis csak jóóó!
Nem sajna! Hó vége hangulat van hétfőig!
A tulajok 90% nem szedte volna szét.Én ha vatta új lenne beteg lennék ha nem szedhetem szét.
Te mész holnap kakucsra?
Én szét se szedtem volna!
Jó neked.Nekem a holnapi is kútba esett.Imádok motort pimpelni.Mindíg érdekes megoldandó dologba futok.Megtornáztatja az agytekervényeimet.A rugóstag simán passzol benn is van.De a japok évente hülyeségeket fejlesztenek.Most az akksidoboz kerül terítékre a K3-as és az utána jövők közt van külömbség így a gáztartály nem fér el.Már nem az akksidoboztól hanem magától az akksitól.
Így vagy cserélem a dobozt (ha valakinek van K3-as az szóljon) vagy átvariálom hátrább az enyémet vagy 1,5 cm-el kissebb akksi kell.Ha jól tom 10 Ah ás a K6-osok akksija?
Vissza már nem rakom a gyári rugóstagot max csak ideiglenesen nem szokásom meghátrálni.
Végre nem esett és a CSOBÁNKA-SZENTENDRE-VISEGRÁD-ESZTERGOM-DOBOGÓKŐ-CSOB
ÁNKA útvonal még mindig hibátlan!
Nemtudom Te merre laksz de a 160/60-as Road Attackot én Bonyhádon vettem 27ért, sztem másnak 28 alatt nem adja oda mert mi évi 800ezerért veszünk gumit ott, sztem azért volt ennyi nekem. De a 28 is jó ár mert 32 alatt nem találtam neten + posta. Postázni az ember biztos nem fog, ennél több munkája van, h eljárjon postára. Szóval, ha eltudsz jönni errefelé csak akkor lesz guma
Jó lenne.De nem.
Motorozik valaki délután?
Szerintem az Alfa Radiálnál is 30 alatt van a hátsó, igaz csak rendelésre hoznak.
http://www.alfa-radial.hu
A Strausznál a hátsó 31.351,ez első 24.275.(ezek ott most akciós árak.)
Ja, erre mondjuk én is kíváncsi lennék :)