Csao Zombi, bocsesz de sztem nem jön össze a holnapi Kakucs. Remélem majd legközelebb. Mindenképpen írok ha megyek!
Nektek meg jó karcolást (csak ne a bukóval), vigy magatokra és gumi fákat!
Minden hónap első szombatján a Citadellán összegyűlik egy rakás motorkerékpáros és elindulnak egy jampeckörre,majd ki a városból.Szoktak menni a Velencei-tó felé meg ide Szentendrére is.Mikor hogy.
Gyári S-es asszem talán 4-es de tudja fene.Mostmár azért is megoldom.Olyan vagyok mint egy floki ha műszaki dologról van szó addig fogom míg jó nem lessz.Több opció is forog a fejemben.Ezekből csak a legutolsó hogy összerakom a gyárival.
Amúgy a legegyszerűbben úgy jellemezném a gyári és a Gixxer rugóstag közt a külömbséget hogy a gyárival rugózott a gixxerrel már van csilapítása is.Pedig csak állva bökdösöm a segédvázat.És csak a gyári beállítás van a gixxerén.Jó lessz ez csak kicsit masszírozom a dolgot. Fel sem fog tünni a módosítás.Megoldottam nagyobb átalakítást is más gépen (hát nem motor csak robogó) ez csak gyakorlás hozzá képest.
Jó neked.Nekem a holnapi is kútba esett.Imádok motort pimpelni.Mindíg érdekes megoldandó dologba futok.Megtornáztatja az agytekervényeimet.A rugóstag simán passzol benn is van.De a japok évente hülyeségeket fejlesztenek.Most az akksidoboz kerül terítékre a K3-as és az utána jövők közt van külömbség így a gáztartály nem fér el.Már nem az akksidoboztól hanem magától az akksitól.
Így vagy cserélem a dobozt (ha valakinek van K3-as az szóljon) vagy átvariálom hátrább az enyémet vagy 1,5 cm-el kissebb akksi kell.Ha jól tom 10 Ah ás a K6-osok akksija?
Vissza már nem rakom a gyári rugóstagot max csak ideiglenesen nem szokásom meghátrálni.
Nemtudom Te merre laksz de a 160/60-as Road Attackot én Bonyhádon vettem 27ért, sztem másnak 28 alatt nem adja oda mert mi évi 800ezerért veszünk gumit ott, sztem azért volt ennyi nekem. De a 28 is jó ár mert 32 alatt nem találtam neten + posta. Postázni az ember biztos nem fog, ennél több munkája van, h eljárjon postára. Szóval, ha eltudsz jönni errefelé csak akkor lesz guma
Sosem voltam még, úgyhogy nagy élmény lesz