Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes hasonlat! Egy sima igen, vagy nem is elég lett volna!
Hát fékarral minmális szívás rugóstaggal egy 10-es skálán amin a selyempárnás szűzlányos az 1-es a 10-es meg a pokolbeli börtön buzi smasszerekkel.Úgy csak 3-as gyenge 4-es.
Mivv x-cone kellene vagy mivv gp.Utánna tudsz nézni mennyi lenne az ára. Megköszönném előre is.
Kipuffot nem készítünk, de az RSV-é alapból sem szól rosszul. Igaz rendelni mindet tudunk és lehet, hogy nem is rossz áron. Ha meg lesz akkor szólj, hogy milyet szeretnél és utánanézünk.
Nyebojsza!
De jól néz ki a fékkar, meg a központi rugóstag! Sok volt vele a szívás, vagy minden velice dobre volt?
Sanyi,alkatrészekkel menyire foglalkoztok?Aprilia rsv-re keresnék kipufogót..
Áh Tót vagyok nem more.

Amúgy nem csak péterén mutat jó az enyémen is.
Konkurencia meg nem akarok lenni elég nekem a bolt ez csak magáncélra ment.Plussz pár kép a rugóstagról.A gumi bizbaszt még nem döntöttem el lekapom vagy nem.
Amúgy a kuplungkart passzítani kell nekem is mert az taiwani a fékkar patent simán felment.
Törtaranyra? De gyémántot és valutát is szívesen fogadsz gondolom!
Dehogy, csak a konkurrenciát nem viseli jól.....
Csere ezüstre?
Ja. Vagy felrakom, mert az enyémen sztem jól nézne ki, vagy továbbadom ha valaki keres.
Azt gondoltam, akkor csak csak vágysz egy készlet feketére?
Nekem azonnal van csak nem fekete :)
Mennyiért vennéd át?
Nameg ettől a taiwani fazontól bármikor tudok rendelni nem csak suzukitól irtó sok mocihoz árul karokat csak SV-hez váltópedált nem meg fékpedált de Pl GSXR-hez tonnákat.
Öcsém intézi e-bayon neki van paypal-ja mert sok számítógépes cuccot rendel,alkatrészeket.
Ezt csak azért kértem hogyha megborulok legyen hova nyúlni mert nem azonnal van.
Ha ez a perverzitásod hogy elázol ám legyen.
Amúgy nagy eszemmel rájöttem a bal oldalon az akksidoboz oldalán van egy patent kihúzod és lejön azv ajtócska alatta meg ott a készlet.Nem kell szétszedni.
Szeva keress meg a balu88@mailbox.hu címen.
Sajnos semmi infóm nincs róla...max ha az ember megveszi és vki elektromos szakihoz elviszi hogy hozza össze.De még az sem tuti és akkor bukta
Zoli, én átveszem őket :)
Ohh! Akkor betekerem 4-re 5-re! Csak a szerszámkészlethez nem férek hozzá! Nem akarom lebontani emiatt a motort!

Mindegy ma úgyis mosom, mert ha pénteken megyek vele Szegedre akkor legyen miért eláznom! :)
Apropó valaki kérdezte itt fórumon hogy ha rendelek e-bay ről fék és kuplungkart feketét rendeljek neki is csak nem jövök rá ki volt bocsi.
Jelentem nálam van.Ha esetleg már tárgytalan akkor van egy készletem eladó 1000-esre meg egy 650-re feketében.Fék és kuplungkar.Nem üzletelni akarok vele csak tökmindegy hogy 1 db al jön taiwanból vagy 3-al így többet kértem belőle.Az is érdekes hogy majdnem fele árban egy váltókar kaliforniából mint tőlem 5 Km re lévő márkaszervízből és ugyanúgy 1 hét.
Szokni kell a motort nyílván.. Egyébként meg ha engeded kifelé a kuplungot akkor érezheted,hogy egy ponton megindul a motor.Adsz rá egy hangyafasznyi gázt és már mész is vele.Megszokod és utánna nem lesz probléma.Tudsz állítani az alapjáraton egy csavarhúzó segítségével de szerintem felesleges.Asszem a gyári könyv 1400fordulat/percet ír alapjárat gyanánt.Még annyit nem mondtam,hogy ha őszre/télre fordul majd az idő a fagyállót nézesd majd meg benzinkúton mert nem tudom mennyire lesz fűtött garázsod télre.Én azért nem is foglalkoztam vele mert olyan szerencsés helyzetben voltam,hogy plusz fokban tároltam télen is a mocit.
Ebben így még nem vagyok benne de szerintem feszíteni kell a teleszkópon mást ugy sem tehetsz asszem az N-eseknek 3-as álláson van az S-eseké meg 4esen.Minnél nagyobbra tekered a szerszámkészletben lévő körmöskulcsal annál feszesebb lessz.
Mindig elázom! Ez van! Figyi, ha már te úgyis nagy átalakítósdiban vagy egy egyszerű kérdés!
Hogyan tudnám elérni azt a hatást a hátsó rugózás/csillapítás beállításánál, hogy olyan legyen mintha ülne rajta még valaki?
Utassal sokkal durvább kanyartempót tudtam menni! Erőből befeszült így kanyarba és olyat tudtam döntögetni, mint a huzat! Na de nem minden esetben van utas és cementes zsákot meg nem raknék fel hátra a plusz súly miatt! Mit kell állítani rajta?
Őőőőő nekem úgy tűnik neked a vihar nagyon a mumusod.
Szia.
Ha esetleg a jeladóval kapcsolatban tudsz valami biztos infót,ha tovább adnád azt megköszönném,mert én is már elég rég óta azt keresek de az uj csillagászati árát nem lehet mefizetni.
2000-es 650sv hez kellene.
Előre is köszi.