Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JUHÚÚÚÚ! Péntek! Csak fel ne menjek ma Dobogókőre egy esti gurulásra!
Én nem is nagyon próbálkoztam vele bár adtak tanácsot,hogy hogyan kell de én inkább kihagytam a dolgot
A karbis 650-em 2 személlyel kerekezős fajta volt, az ezres pedig az írás és sportdob után 2.-ban 100 körül gázra feljött bár nem tudok kerekezni, de véletlenül sokszor összejött.
Elnézést láncot akartam írni.

Elvileg tavasszal szét volt szedve a blokk és a szerelő srác azt mondta jó állapotú csak a zajcsökkentő ház ,ami gumi vagy műanyagból van az kicsit kidörzsölődött és ezért jobban hallani a hangját.

Ő BMW szerelő a wallisnál (fusiban suzuki ) és azt mondta ,hogy 100-at ki kellene bírnia.Elvileg a szelephézagok is tűrésen belül vannak ,de mégis zörög valami.Majd egyszer elugrok felétek és meghallgatod ,mégis 2x annyi van a Tiédben ;o)

Volt egy problémám régebben ,hogy ha bemelegedett a motor akkor álló helyzetben sőt menet közben sem tudtam üresbe tenni.
Ekkor lett szétszedve.Ez októberben volt rendeltünk a black-nél kuplung házat / kopó lamellát ,mert a sok (előző tulaj) egykerék és gumifüstölés miatt kicsit megütődött a ház a rovátkáknál.De kiderült ,hogy teljesen jók a kuplung lamellák a rugók is és a ház is annyira minimálisan kopott hogy beszélni sem érdemes róla.A srác megoldotta a problémát csak azért meséltem ezt el ,hogy októberben lett megrendelve a cucc és márciusra ! érkezett meg a boltba protekcióval.

Azt gondoltam télen ,mikor szervízelnek több az alkatrész ,de kiderült ,hogy nyáron több ,mert akkor lényegesen több alaktrész kell a perecek miatt.... nem semmi.

Röviden ennyi :D
Nem ér annyit az egész,hogy egy egykeró próbálgatása közben legrindolja az ember a gépét.A kopó alkatrészekről nem is beszélve..megnyúlt lánc,szivárgó első teló,szétbaszott kuplung.
Szégyen-nem szégyen de én a mai napig nem tudok kerekezni..maximum két keréken
Hali bocs h téged hagytalak utoljára de most olvastma vissza az elm. 24 óra termését. (Picit aktívak voltatok).
Nemtom még mi lesz meer asszony jön hétvégén és már régóta rágja a fülem h menjünk strandra.
Szombatig még mindenképpen írok.
Jajjj ne fenyegess, inkább számot cserélek!
Na jó nem is
Háhá. ezt én is peszoptam, DE az akksidoboz oldalán van egy kis PÖCÖK amit kihúzva leveheteda z oldalát és hozzáférsz a szerszámokhoz. (asszem bal oldalon)
Na ez korrekt hozzáállás. szívemből szóltál
Az egész az :)
Legyen igazad!
Nekem kicsit átverésszagú a dolog.
Na, jóóó...
Túloztam az idővel, de tényleg megvolt egy délelőtt alatt.
Szervízben azt mondták hogy 5 munkanap...
Ne nekem köszönd, hanem Frpetinek!
YIPPPIIIIII
Akkor holnap ha visszakapom az autóm megyek értük!
Köcce
kőszi gyroli
Nincs mit!
Kész minden cucc, a váltó rúd is! Most telefonáltak!
Köszi!
Egész nap 6000Ft délután 13-18-ig 4000Ft!
Mennyi a napidíj?
Ha reggeltől megy ki az ember akkor egész napot fizet!
Csak akkor érdemes úgy menni, ha marad az ember délutánra is.
Szolgálati közlemény:
AtiSV gyere ki vasárnap Kakucsra!
Ha nem jelentkezel felhívunk!
Rendben.Mindenképp kimegyek.Nekem jó a délelőtt is,akkor legalább lehet pihenni délután.Vasárnapig még itt egyeztetünk.
Bebaszna, ha 5 perc alatt beállítja a szelephézagot!
SV szervize? Hangról megmondta? 5 perc?
Te most vagy a Kész Átverést forgatod vagy nem ebben a világban élsz.
De az előbb még azt mondtad nem tudja mi baja és áll nála 5+ gép.