Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a Hungaroringen fogyott ki a múltkor. Ott szerencsére kaptam 3 litert jó emberektől aztán a kúton még belement 14, szóval megvan a 17
Nekem is ott! Hát akkor majd keress!
ezt inkább privátban mondom ha lehet mail msn stb mindenem az adatlapon
Összecsaptad? Vagy készülsz valamire?
Nem az a baj ,hogy nem 4.5L-er hanem az ,hogy 14-nél üres és nem 17-nél... 244--14L az 5.7L fogyasztás az rendben van ,de még kellene oda egy 50KM út a szekérbe...
hello boyz!

nem tudtok véletlen valami bontót Ricsin kívül akinél találhatok sérült cuccokat esetleg 650-es SV-hez?

thx
Csá! e ne kébzeljed má,h vonal 6 a fogyasztásod kollega! Főleg pályán esetleg kened is neki? Teljesen rendben van a 245!
Mákod van, hogy beértél! Azt hiszem kitalálok egy tesztet! 5L benya kannában elvisz és megnézem mennyit megyek el egy tankkal! Ez már nekem is csseszi a csőröm, hogy mennyi az annyi!
Hölgyeim és Úraim ,lerobbantam az autópályán.

244.7-nél megállt a motor előzés közben a belső sávban M3-ason...

Kuplunggal éppen be tudtam gurulni az OMV-re 14L ment bele... nem értem. akkor mégsem 17L ?

Valami nem stimmel ezzel a motorral..
Erre válaszoltam, hogy www.agomotors.hu és sok különbség nincs a kettő között!
Amúgy kakucsra nem tudom, hogy kell-e bőrruha de nema a pályázás feltétele, hanem magadat érzed biztonságban!
Egyébként kakucsra is kell bőroverál ? Nagyon piszkálja a csőröm a dolog :)

Mondjuk most tettem fel új gumikat nem biztos ,hogy jó lenne egyből lejárni ,de legalább nem kockásodna :D
Idézem :D

"Srácok tudom már le lett írva párszor vissza is olvastam ,de még nem tiszta nekem valami.

650s-re szeretnék Gipro vagy proptec-et.

Gipro Atre-ra azt írja a marketing ,hogy alsó hangon változik a nyomaték előnyére.A proptecnél bővebben annyi a reklám ,hogy mindenféle tiltásfeloldást írnak.

Lényegében akkor mind a kettő ugyan azt csinálja tulajdonképpen és bármelyik megvehető vagy egyikkel sem fogok észrevenni semmit csak egy húszassal könnyebb lesz a bőrruhám ?

Giprót mondjuk nem tudom hol veszek ,mert a cég honlapja megszűnt.."
Zsékettő! Remegsz már mi?
Pontosan mi is volt a Gipro-s kérdés? Mert vákulják meg nem találom! Pedig esküszöm visszaolvastam!
Köszönöm ,akkor nagyjból már tudom mire számíthatok :D

Giprós kérdésemre valaki ?
Csak sátorral érdemes :D
Sziasztok SV 650 re EKÉT keresek valaki nem gyári t ? bolti nem kell
Jót mentetek még a végén?
Hallottam kicsit csepegett.
Pedig ma nagyon jó volt, sajnálhatod, hogy nem jöttél.
Legközelebb megint szólunk.
Sátor nem biztos, h belefér (garázst kell építenem a kicsikémnek )
de a felvonulást már nagyon várom
A sör viszont áll.

Csak holnap ne essen az eső...

De lassan telik ez az utolsó nap...A várakozás a legnehezebb
Zsír volt a mai Kakucsozás,menjünk máskor is
Az előbbi link helyesbítése.....
http://scooterdealer.eu/scoote...

A képen pedig a Raptor / Sv tankjában lévő "jeladó" van
Üdv
Valaki ért az elektromos kütyükhöz...találtam valami benzinszintmérő műszert csak nem tudom hogy a tankban lévő "jeladó" olyan e ami méri a szintet is csak a műszerfal nem tudja...Szerintem a Raptor tankjában is az van mint az Sv-ben...Amiket eddig láttam (más motor) azokon van úszó is ezen meg nincs így ránézésre nem mér szintet vagy igen...?Mert akkor elméletileg össze lehetne hozni a dolgot. (A motor szerlési Cd-n sincs semmi értelmes adat írva róla meg ráadásul olszul is van nekem.)
http://scooterdealer.eu/scoote...
Sátrat, hozz! Ja meg lógsz egy sörrel!
jaja Cita.Kib***tt sok mocis meg pár májergyökér...

Mai pesti körtúrám (bmv-vel) eredménye: 20nál több motoros, közel fele V2 (leginkább SV:)...De az egy kezemen meg tudnám számolni, h melyik volt becsületesen felöltözve.