Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy éreztem, RSV-re fáj a fogad
A cimboráid aggódva beszélgettek a kocsiban arról, h RSV-re hajazol...

Szerintem pedig hajrá!

Kérdés: tudom,h baromi jó a fék, de mintha bólintós lenne az eleje.A cb400 nem "billegett" ennyire. (82kg a súlyom...)

A telótekergetés mennyit segíthet rajta?Vagy hülyeséget beszélek egyáltalán?:)

A kééép a drágaságomról pedig lentebb...

Az eredetvizsgálatos csóka lebeszélt az idomok átfestéséről, mert a kötelező eredetvizsga mellé vinnem kell ÚJRAVIZSGÁZTATNi is, mert ez az új törvény...Tehát, amíg nem jár le a műszaki, addig nem nyúlok hozzá...
Pedig már elterveztem, h jövőre a kék részek kifehéredtek volna...
Elég ha ránéztek a cserénél, nem nagy kunszt levenni a deknit és szervízben sem kerül sokba, annyit megér a nyugalom.....
Csak azt nem értem, hogy akárhány Suzuki szervízzel beszéltem mindenhol azt mondták hogy nem szokott baj lenni vele.
Az tuti hogy a következő olajcserét kivárom.
A kisebb, külső....
Van egy kotvány robim szenvedtem vele mire csak szimeringet cseréltem.megfelelő technikai tudás kell ahoz hogy ott tudjak kotorni.Inkább sanyiékra bízom.Ugyis a rugót már ők kitapsztalták mit hogy merre.
A hátsó meg olyan mint a zsiráf a hűtőbe.Egyszerű.Mindenki megoldja otthon csak picit pepecs meló.
A robbantott ábrán ott kettő van. A kisebb vagy a nagyobb?
Pedig az első teló nem nagy ügy, csak nem árt egy központi emelő.
Mire, fakerekekre meg laprugóra?
Én igényes kókányoló vagyok adok a kinézetre.Jó lessz ez a futómű tuning.Még az eleje jön de azt nem vállalom.Az akksidobozt is megoldom szín műanyagból meg mivel az ülésből is kijött egy pici darab így ott is fejlesztek valami szebbet.Most egyenlőre használható a többire ráérek szezonon kívül.
Megint széthullott egy?
Régi SV650 birtokosok! Érdekel valakit az olajszivattyú fogaskerék állapota? Akkor nézze meg, nagy kiadástól kímélheti meg magát aki ezt megteszi.
Há ja, megmondom az őszintét rosszabbra számítottam!
Ja ott.
Van ott más is.Pl 3,5 cm széles 12-es rétegelt lemez is meg még jópár csúnya dolog.Még ideiglenes majd megoldom műanyaggal is csak nem volt időm.Nekem a gumi védő nem tetszik rajta.Meg kéne szabni.
Amúgy csini nem?
A tartály mögött.
Hol?
Mi az a sorja ott?
Hát az kemény meló.
A karok. :)
A fékkar+kuplungkart vagy a rugóstagot?
Ez jól néz ki, csak lehet lusta lennék felszerelni :D
Ok. akkor 20.a körül hívjuk egymást.Üdv
06302334496.Még semmi sincs kőbe vésve úgyhogy ez még terv nálam.Ha 20.-a felé jár az idő pontosítok.
Az tökéletes lenne, ha esetleg az Északi part felé jönnél (Balatonfüred) akkor egy jó ebédre is meghívnálak a fuvar fejében(étteremben dolgozom). Ha másfele mennétek term. oda mennék érte,de azért jó lenne egy tel.szám csere a pontosítás miatt. Az enyém 70/380-0304. Előre is köszi.Üdv: Szabi
Ok.Gödöllőn vagyok szinte mindíg.Nem tom ismerős vagy e erre.7e lenne a készlet ha megfelel.Egyenlőre valamikor 26.-a körül legurulok a balatonra de ez még csak terv ha addig ráér elvihetem.
Szia. Én voltam az akit érdekeltek a fekete karok 1000-es re. Mennyibe kerülne a kettő?
Természetesen érdekel,ja és merre vagy megtalálható?
Üdv: Szabi
A fantáziám igen tág határok közt mozog hasonlatokkal.