Na le leccs cserélve a folyadék újra le lett légtelenítve erre ugyanúgy szar...... Hihetelen van 8000km a szar motorban baszki beállítod egy garázsba úgy h semmi baja nincs előszeded 1 hét után és szar a kuplungja... A Japán minőség mi? Hihetetlen
És az sv 650et újravizsgáztatni mennyibe is fáj? Csak azért érdekel ennyire ez a dolog mert még1 évig Ak-s jogsim lesz Én meg 1 évet moci nélkül nem bírok ki... De én olyanról is hallottam hogy eredetvizsgán kell pár deákot virítani és elintézik, az meg nem 1 nagy összeg...sztem.
Nem tudom, hogy minek akarsz ezzel játszani. Ugyanis ez közokirathamisítás. Évente mennyit nyernél vele a teljesítményadó miatt? Megmondom: kb. 8000 forintot. Szerintem nem éri meg.
Ha újonnan veszed, akkor a kereskedő levizsgáztatja neked 25 kw-ra (ha akarod), nincs abban semmi "folytás", ugyanolyan erős, mint bármelyik másik SV. Ha használtan vennéd, akkor újra kell vizsgáztatnod, az aztán meg pláne nem éri meg...
Kocsi megáll az úton a sávomban, előttem haladó elkezdi kerülni, szemben is feltűmik valaki, előttem út közepén megáll, teljes az útzár. Az a baj, hogy pont egy vízzel teli nyomvályúban volt az elsőm, úgyhogy fékre el is ment, ahogy kell. Mentem vagy 30-40-el, úgyhogy csak egy kis talajtorna volt, semmi több. Max. 6,6 pont.
Szerintem levegős lett a kuplungod. Próbáld meg légteleníteni az alsó munkahengernél lévő légtelenítő csavarral, és nézd meg van e a tartályba folyadék,mert jellemzően elszokott folyni az alsó munkahenger tömítésénél.
Sziasztok!
Én is most tervezek Sv 650s-t venni. És az érdekelne, hogy lehet hallani arról hogy sv 650-ből lehet kérni szalonba hogy tegyenek bele "gyári" fojtást. Ami által 25kw lesz a teljesítménye. Erről tudtok valamit? Hogy hol csinálják ezt meg? Illetve ha már a forgalmiban van 72Le akkor azt vissza lehet-e minősítettni ezáltal a fojtás által 25kw-ra? Előre is köszi a válaszokat!
Segítsetek nemtudom mi van a géppel.....
2 hete lett utoljára kihozva a garázsból erre tegnap kihozom és melegítés után betolom egybe erre nagy recsegés ránt egyet a motor és leáll... Újraindítom és ugyanúgy ezt csinálja..... (két hete még semmi baja nem volt úgy vette az egyest mint a vaj!) Mi lehet vele?
Tök jó, hogy ennyi új SV-s van itt! Vigyázzatok magatokra, még el sem kezdődött a szezon, de csak az SV-s ismetősök közül már öten mutattak be kisebb-nagyobb talajgyakorlatot. Ilyenkor még tompák a reflexek és a gumi sem ragad. Na jól van, nem osztom. Csak óvatosan...
Sziasztok. Budmyk: Szép a vasad. Nekem is ilyen van, csak "s" változatban, annyi külömbséggel, hogy az enyémben va már 4000 km. Gratula minden új SV-s nek.
Mondjuk ez egy jó meglátás. Mielőtt megvettem az SV-t én is azt hittem, hogy ezt majd nem kell pörgetni. DE! Tapasztalatom szerint 5 ezer alatt nemigen történik semmi, sőt kanyarban kimondottan instabil és össze-vissza rángatózik: ő sem érzi jól magát. Ha kicsit sportosabbra veszed a dolgot, akkor 8-9 ezer között az igazi, itt érezni az erejét. Ugyanez egy újabb sportmotoron 3-4 ezerrel feljebb történik.
Remélem minél előbb
Bár még egy sor4 600 Japó is befigyelhet nehéz a döntés
De nembaj Mikusz Idén betúrázzuk M.o-t
Jövő héten megnézem (ha még megvan)
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
650-es sv-nél mennyibe kerül a szervíz,és mit kell cserélni?
Kösz
Ha újonnan veszed, akkor a kereskedő levizsgáztatja neked 25 kw-ra (ha akarod), nincs abban semmi "folytás", ugyanolyan erős, mint bármelyik másik SV. Ha használtan vennéd, akkor újra kell vizsgáztatnod, az aztán meg pláne nem éri meg...
Én is most tervezek Sv 650s-t venni. És az érdekelne, hogy lehet hallani arról hogy sv 650-ből lehet kérni szalonba hogy tegyenek bele "gyári" fojtást. Ami által 25kw lesz a teljesítménye. Erről tudtok valamit? Hogy hol csinálják ezt meg? Illetve ha már a forgalmiban van 72Le akkor azt vissza lehet-e minősítettni ezáltal a fojtás által 25kw-ra? Előre is köszi a válaszokat!
2 hete lett utoljára kihozva a garázsból erre tegnap kihozom és melegítés után betolom egybe erre nagy recsegés ránt egyet a motor és leáll... Újraindítom és ugyanúgy ezt csinálja..... (két hete még semmi baja nem volt úgy vette az egyest mint a vaj!) Mi lehet vele?