Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amargóéknál volt még egy utolso K6-os sötétgrafit. Azt valaki már megvette magának vajon?
Én egy alacsonyabb ülést sírtam ki rá! Mert rövid a lábam!
Tudom! Az utolsó volt!
Én még decemberben vettem és nekem a szerelő volt a meggyőző érv. Csak most vettem át 13-án
Nekem K7 lesz teljesen fekete, úgy legkésőbb két hét múlva... Csak igazán érdekelt volna, hogy ki mit kapott hozzá... (persze nem extrát amit belealkudott...) Egyébként én a Radban vettem, sztem eléggé jók, vagyis nekem ők voltak a nyerők...
a sötétebb kéket akartad? Nekem az van! Én meg azt amit te vettél meg csak volt egy kis "baki" a rendelésnél! De állítólag nyár óta nincs olyan amit te vettél most.
K6? Világos kék vagy a sötétebb?
Danke!
Jah és gyönyörű szép szine van, grat hozzá!
Akkor miért írja bele a magyar nyelvű kézikönyvbe? Szerintem megérne egy nótát a fogyasztóvédelemnél, bár nem akarok kukacoskodni...
Aki az elmúlt 2 hétben vette árulja el ,hogy ki hol! Csak érdekell ki vette meg előlem a kéket a King Roadnál!
Suzuki Ullmann
nekem már van benne 1070 km Holnap szervíz ha minden jól megy!
Nem nyelik be! Csak extra! Nem opcionális! Itthon! Még pár nap míg elhozhatom!
Ha most vetted biztosan kaptál hozzá kis könyvetz is. A 24. oldalon írja:
"Hátsó ülés takaró burkolat is tartozéka a motorkerékpárnak..."
Ezek szerint ezt minden kereskedő benyelné?
Hol vetted?
Én se kaptam,de az S-es verzióhoz sem jár! + pííz!
Olvastam a magyar nyelvű leírást az SVmedia honlapon, és ott írta, ezért gondoltam, hogy jár. Meg az alap szervízkészletet is írja. Azt azért gondolom adták hozzá igaz?
Én is most vettem az enyémet, de úgy tudom nem jár. Sose járt, az extra. Csak a sportgépekhez adnak.
Hali!

Új SV 650 N-hez jár a hátsó ülés takaró?
Ja bocs: ha a kisbandiról van szó, akkor nemigen akarsz pályázni. Tehát V2 !
Próbáld ki mindkettőt és amelyik jobban bejön, az mellett dönts. A V2-t és a sor 4-et nehéz összehasonkítani. Kinek az egyik, kinek a másik tetszik. Én speciál mind a 2 fajtát szeretem, bármennyire különbőznek is
Nem jobb, csak más. Utcára, túrára V2, pályára inkább sor4 (persze én az SV-t pályán is nagyon élvezem, de azért ez messze nem egy sportgép). Mondjuk az SV esetében a futómű az igazi "gyenge pont", mert pl. egy RSV Factory már egészen más világ...
Nekem nem szabad ide írnom mert elfogult vagyok, de teljesítményleadás, nyomaték, hang, élmény...
Sziasztok!

Én Bandit 650-et szeretnék venni, de az SV650 se esett ki még teljesen a kosárból. S bár volt már dolgom V2-vel, most is egy Yamaha XV-125 Viragom van, amit el szeretnék adni (ha valaki tud segíteni...), de az azért nem akarom az SV-vel összehasonlítani.
Miért jobb a V2 a sor 4-től?
Sziasztok
Sikerült beszereznem egy SV 1000 S-t, egy GSX 750 F röl ültem át erre. Hát ez klasszisokkal jobb.Elég furcsa volt az elején a soros 4 után a V2-re ülni, de már kezdünk össze ismerkedni. Nekem is a futómű állitásokkal vannak problémáim, mondjuk jelenleg a gyári állásban van és még így is jobb mint a GSX 750 F -é.Nekem az a gondom vele ,hogy nagyot bólint az eleje. Mivel próbálkozzak a rugó előfeszítéssel?