Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy látom nem kímélted (mármint a km-ek számát tekintve ) a gépedet, két szezon alatt majd" 24e-et beletekertél
Bejártad az egész országot vele? Két személlyel milyen, nem tudod véletlenül?
Egyébként a képek alapján szép állapotban van. Mennyi is a végső ára? Ex-Tolna megyeieknek (Sióagárd) nincs véletlenül kedvezmény?
Üdv.,
Zoli
De igen. Szeretnén lecserélni még szezon kezdete előtt, de más kategóriára. Én a sportmocik híve vagyok, de nem bántam meg azt a 2 évet, amit az Sv-vel motoroztam. A maga kategóriájában szerintem a legjobb választás! Bár lehet, hogy én elfogúlt vagyok
Szia,

nem Te árulod a gépedet? Láttam egy hasnlót a neten.

Köszi, üdv.,
Zoli
Helló csecsi azt mondod hangolás nélkül is erősödött és a végsebesség se csökkent mert mikor a gsxf-re rátettem a dobot akkor végre egy tizest vesztett,tudom nem mindenkinek a vége a lényeg,bárcsak én se lennék sebesség meg lóerő mániás.Most venni szeretnék egy sv650-est és négy évig szeretném megtartani,csak attól félek hogy gyenge lessz nekem,mert manapság sok ember a száz akárhány lóerős gépeket veszi meg kétszáz felett szálguldoznak,és ez rám is hatással van sajna pedig tudom hogy nem egészséges dolog száguldozni.Pedig nagyon tetszik az sv650.
Én személy szerint csak a Bódis dobról tudok véleményt mondani. A hangja brutális (van hozzá gyári furulya, csak én nem használom). Nekem ferszerelés után a moci alsó és középtartonányban észrevehetően nyomatékosabb lett, mindenféle hangolás nélkül. Szerintem ha csak dobot teszel fel, nem érdemes áthangoltatni a rendszert, kivétel persze az az eset, ha komplett rendszert szereltetsz fel.
Martin dob
Tudom kicsit szar de a valóságban szép hangja van
Sziasztok
érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek milyen sportdobbal érdemes használt SV650S-t venni? Tudom, már alapból jó a hangja, de mi a különbség, hogy egyiket Finster dobbal, másikat Bódissal, harmadikat, Arrows-zal, etc etc árulják? Gondolom mindegyik jó, de Ti személy szerint melyiket tudnátok ajánlani? Egyáltalán, van olyan, ami tipikusan a mély hangra tervezett, másik a hangosra, etc?
Másik: mi a véleményetek arról, hogy felhívtam a Suzuki Hollóst, ahol azt mondták, hogy ha befizetek egy 1.250e-s használt gépre 20%-ot, akkor (azaz marad még 1 milla) a többit 36 hónapra havi 39288, 48-ra pedig 30.900 HUF. Ha ugyanígy veszem fel ezt a pénzt banknál személyi kölcsönben, akkor jobban jövök ki havi 4-5e HUF-tal, ami nagy különbség. Szerintetek miért van ez?? Azt hittem, hogy a személyi kölcsönök a legszarabbak, mindenki azt mondja, hogy az legyen az utolsó, amit hitelként veszek fel..
Harmadik: nézegettem a hirdetéseket a motor.hu-n és a hasznaltmotorok.hu-n is, szerintetek mennyire érdemes üzletből venni? Gondolok itt arra, hogy extrák nélkül a Hollósnál pl most téli áron 1.250 két gép is, egyik tesztmotor volt, a másik pedig nem. Tesztmotornál mire kell odafigyelni? Ugyanúgy hajtják, gyilkolják, mint a tesztautókat? Mondjuk itt vállalnak egy év garit a nem tesztmotorra, szerintetek mennyire jó ár?
Bocsi, nagyon kezdő kérdéseim vannak, de ennek a fórumnak a segítségével sikerült végül a ruházatot is megvenni Bécsben, amit ismét köszönök Mindenkinek. Gyakorlatilag 40 száazlékába kerül a MO-i cuccokhoz képest minden (bőrkabát, bőrnaci, sisak, csizma)
Tehát összességében, mire figyeljek oda használt vas vásárlásakor? Egy eladó azt mondta a Campona-ban, hogy ők pár ezer forintért átnéznek külsős gépet fél óra alatt. Ez mennyire elég? mondjuk biztosan előbb észreveszik a szakavatott szemek azokat a hibakat, amikre én nem figyelnék fel:) Viszont emiatt, ha ottani motort vennék, akkor könnyen át is tudnának verni, mert nem értek hozzá...

Köszi szépen, pacsi,
Zoli
kisszoltán még nem eladó az rs csak nyáron tervezem az eladását Joe-z köszi és az ezres kezelhetőségben meg teljesitményben nagyon eltér a 650-től?
Harpi nekem az a lényeg hogy ha veszek egy egy vagy két éves sv650s-et akkor ha használom négy évet és el akarom adni akkor ne legyen az ára a béka feneke alatt.Amúgy én is ezresen gondolkoztam de egyre több a fentartási költség,és nem vagyok gazdag se, aprillia rsv1000res ről még álmodni se merek mocskosul drágák már a komolyabb motor,a fizetésem meg nem egy csúcs.
Gsxr?
Hali Pityu!
Nem bántam meg a választást!A cbr egy nagyon jó motor,de a v2 brutalitása mindenért kárpótol.Én azt nem szerettem a cbr-ben ,hogy alacsony fordulaton nem sok minden történt ,7000-től meg mint egy rakéta tolt.No az sv ezt pont forditva csinálja,ezért sokkal könnyebb vele motorozni.Én most akartam ezresre váltani,igaz ez már egy aprilia lett volna,/úgy néz ki ,hogy csak nem jön össze/de midenkép maradok a v2-nél!!!!Ja igen az ár tartóssága!?Szomorúan közlöm veled ,hogy motort tartani kurva szar üzlet!Ezér bármijen vasat veszel bukni fogsz rajta!/remélem nem vele!/
miféle 600ba húzol vissza??? Nehogy lejjebb add.....
250-es RS után nyugodtan ráülhetsz még az ezresre is....
én is 125 sport után ültem ezerre bár most nyáron húzok vissza 600-as kategóriába
Harpi ha jól olvastam neked volt cbr-ed is hatszázas volt?És ha igen akkor nem bántad meg hogy sv650-et vettél?Én is szeretem a kanyargást meg tetszik is az sv nagyon csak hát felénk nagyon kevés a kanyar,na meg gondolkozok még cbr600-ason is,meg az ár tartósság is lényeg lenne.
A legtöbb soros 600-al felveszi a versenyt,kb140-150 ig . Aztán gyengül a drága,de szerintem az sv a kanyargós utakat szereti igazán, itt lehezt a v2 előnyeit kamatoztatni!
Az sv650 jól gyorsul?Na és a nagyokkal mennyire tudja tartani a lépést?
FXR180 bocsi olvasom hogy rs 250-ed van árulod?
igaz engem csak olyan érdekek ami nincs forg.-ba helyezve,+ha 1kicsit sérült.
ha valaki tud ilyet vagy nsr250 jelezzen köszi.
+rs 250 első futómű hiányomat aki pótolja megköszönöm
meg jo hogy okosabb vagyok nem szeretnék meghalni meg másokat veszélyeztetni és ezek miatt van ilyen rossz hirünk! sajnos!
Ha kicsivel okosabb vagy mint a tanyariderek a gixerrel nyugodtan átülhetsz egy kis sv-re, elég könnyen kezelhető jószág. Az ára is elfogadható és megbízható kis gép.
ok csak az rs-el nem menntem sokat kb: 8000-km-tert de lehet hogy még várok
meg ne sértődj, de bután tetted föl a kérdést!
komolyan azt kérdezed, hogy bárki ajánl-e egy kezdőnek ezres gépet?
a 650-es simán jó:
Széles utat!
kutyus örűlők hogy ilyen vicces kedvedben vagy egyébként Aprilia rs 250-em van és nyáron gondoltam a motorcserét ha meglesz az anyagi keret és ezért írtam ide!
Szerintem akkor nem is SV-vel kellene kezdenie. Lehet elég lenne Neki egy CBR 125-ös is. Könnyebb és jobban tudná kezelni.
Szia!
Rémlik, hogy van ilyen de nem tudom pontosan. Nézz be az svmedia.hu fórumba ott nagy spílerek vannak, biztos segítenek.
Szia Kutyus!

Lenne még egy kérdésem,van egy hölgy ismerősöm aki szeretne egy kis sv-t,de én mondtam neki,hogy úgy tudom van 650-esből lefolytott sv is,mert szerintem még korai lenne neki a 70 lőerő!
Tényleg van ilyen,ha van akkor hogy folytják le(gondolom kevesebb levegőt kap és benzint)?
Mert az interneten amiket nézegettem kimondottan lefolytottat nem lehet találni,mert mindenki kiveszi belőle!Ezeknek 24 kw-os papírjuk van ha jól tudom!Ilyen kéne neki!
Köszi