Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Normál esetben természetesen nem engedi el az olajat. Karmantyú csere! Nem nagy tétel, megéri megcsináltatni.
Szevasztok van 1 kérdésem az ezres tulajokhoz:fogy-e nektek a kuplung olaj és ha igen mennyire,és milyennel pótoljátok?(az enyém még a téli leállás alatt is megette,de hogy hogyan ne kérdezzétek-a lebaszások elkerülése végett-nem is csöpög belőle)
köszi
Ja, gsxr 750 k7 lesz
Üdv!

Elég jó áron (1,3M) számolták be a mocit,úgy, hogy adtam hozzá a Bódis dobot és egy másik hátsó sárvédőt kis indexekkel. A másik gép sajna még nincs meg, csak március végén érkezik. Mindegy, ezt az egy hónapot már kibírom. Remélem.
Szia,

és megvan az új vas? Milyen is lesz?
Egyébként ha nem vagyok indiszkrét (ha igen, akkor írd meg nyugodtan, hogy nem szeretnél erre válaszolni), mennyiért ment el? Csak azt szeretném látni, hogy egy jó állapotban lévő ilyen gép mennyiért megy most a piacon kéz alól és nem kereskedésből.

Köszi, üdv.,
Zoli
Üdv sharpei!

Csak a sportdobon van egy kb2cm2-es horpadás, ami attól keletkezett, hogy nekitolattak és eldőlt a motor, a gyári dob hibátlan. Egyébként a moci már nem nálam van, hanem Pécsett az Enduro Motorosbolt-nál. (beszámolták) Ha valami infóra van szügséged, bátran keress meg. (tényleg nagyon jó állapotban van)

Üdv: Csecsi
Szia Csecsi,

nézegettem a gépedet a hirdetések között (pár oldalon megtaláltam ) és a horpadás a dobon vagy valahol máshol van? Mi okozta?
Üdv.,
Zoli
Az enyém már így került hozzám, de bármelyik ügyesebb kezű kárpitos megcsinálja (szerintem)!
Köszi!

Ha arra kerül a sor, kárpitos címet tudsz mondani?
Muszály lesz nekik!
Majd megszokják
Szülők ki is tagadnának ha ezressel állítanék haza! Már erre is nagyon húzták a szájukat!
Úgy legyen! Biztos nem fogsz benne csalódni, nagyon sokoldalú, jó kis motor. Személy szerint nekem jobban bejött minta az 1000.
Nagyon kíváncsi vagyok rá! Eddig 250-es cbf-em volt, az már nagyon kicsi, úgy gondolom ez egy ideig megint elég lesz.
Semmi. 18000nél cseréltek először gyertyákat, légszűrőt. A kötelező szervizeken kívűl szerelő nem látta.
És neked volt már vele vmi problémád?
A felsoroltak közül én is ezt választanám. Szerintem az üléshelyzet abszolút nem kényelmetlen. A fék pedig ehhez a teljesítményhez elég. A legolcsóbban pedig egy normális első gumival lehet rajta segíteni
Szerintem vehetsz nyugodtan 1000-est, van már rutinod. Nem sokkal drágább, mint a 650-es, jobban megéri a véleményem szerint.

Ülés: az enyém is átalakított, más a szivacs benne (sokkal puhább) és a bőr is másmilyen, mint a gyári. Egy kárpitos olcsó pénzért megoldja.
Nézegettem többet, gondolkodtam még gs 500ban, banditban, hornetben és cbf-ben is, de vmiért ez fogott meg leginkább. Sok jót írtak róla, csaka fékeket meg az üléshelyzetét húzták nagyon le.
http://www.kekhold.hu/index.ht... Olcsó, és korrekt hely! Metzelerből jelenleg 15% kedvezményt adnak!

http://www.hplus.hu/svmedia/po...
Nem tűnik rossznak. Az enyém is 2005ös volt, 24000km, Bódis dobbal, új láncszettel és 1,3m-ért számolták be.
FEjidomosat, 2005-ös, 12e km, 1 250 000 Ft, de még alkudozni fogok. szerintem 1,2 M lesz a vége, hasidommal együtt.
Hány éves gépet néztél ki? Fejidomos, vagy csupasz?
Köszi! Alig várom a jövő hetet, meg persze a jóidőt!
Eddig 2 év volt, de ha jól tudom, már 3.