Szevasztok van 1 kérdésem az ezres tulajokhoz:fogy-e nektek a kuplung olaj és ha igen mennyire,és milyennel pótoljátok?(az enyém még a téli leállás alatt is megette,de hogy hogyan ne kérdezzétek-a lebaszások elkerülése végett-nem is csöpög belőle)
köszi
Elég jó áron (1,3M) számolták be a mocit,úgy, hogy adtam hozzá a Bódis dobot és egy másik hátsó sárvédőt kis indexekkel. A másik gép sajna még nincs meg, csak március végén érkezik. Mindegy, ezt az egy hónapot már kibírom. Remélem.
és megvan az új vas? Milyen is lesz?
Egyébként ha nem vagyok indiszkrét (ha igen, akkor írd meg nyugodtan, hogy nem szeretnél erre válaszolni), mennyiért ment el? Csak azt szeretném látni, hogy egy jó állapotban lévő ilyen gép mennyiért megy most a piacon kéz alól és nem kereskedésből.
Csak a sportdobon van egy kb2cm2-es horpadás, ami attól keletkezett, hogy nekitolattak és eldőlt a motor, a gyári dob hibátlan. Egyébként a moci már nem nálam van, hanem Pécsett az Enduro Motorosbolt-nál. (beszámolták) Ha valami infóra van szügséged, bátran keress meg. (tényleg nagyon jó állapotban van)
A felsoroltak közül én is ezt választanám. Szerintem az üléshelyzet abszolút nem kényelmetlen. A fék pedig ehhez a teljesítményhez elég. A legolcsóbban pedig egy normális első gumival lehet rajta segíteni
Nézegettem többet, gondolkodtam még gs 500ban, banditban, hornetben és cbf-ben is, de vmiért ez fogott meg leginkább. Sok jót írtak róla, csaka fékeket meg az üléshelyzetét húzták nagyon le.
köszi
Elég jó áron (1,3M) számolták be a mocit,úgy, hogy adtam hozzá a Bódis dobot és egy másik hátsó sárvédőt kis indexekkel. A másik gép sajna még nincs meg, csak március végén érkezik. Mindegy, ezt az egy hónapot már kibírom. Remélem.
és megvan az új vas? Milyen is lesz?
Egyébként ha nem vagyok indiszkrét (ha igen, akkor írd meg nyugodtan, hogy nem szeretnél erre válaszolni), mennyiért ment el? Csak azt szeretném látni, hogy egy jó állapotban lévő ilyen gép mennyiért megy most a piacon kéz alól és nem kereskedésből.
Köszi, üdv.,
Zoli
Csak a sportdobon van egy kb2cm2-es horpadás, ami attól keletkezett, hogy nekitolattak és eldőlt a motor, a gyári dob hibátlan. Egyébként a moci már nem nálam van, hanem Pécsett az Enduro Motorosbolt-nál. (beszámolták) Ha valami infóra van szügséged, bátran keress meg. (tényleg nagyon jó állapotban van)
Üdv: Csecsi
nézegettem a gépedet a hirdetések között (pár oldalon megtaláltam ) és a horpadás a dobon vagy valahol máshol van? Mi okozta?
Üdv.,
Zoli
Ha arra kerül a sor, kárpitos címet tudsz mondani?
Ülés: az enyém is átalakított, más a szivacs benne (sokkal puhább) és a bőr is másmilyen, mint a gyári. Egy kárpitos olcsó pénzért megoldja.
http://www.hplus.hu/svmedia/po...