Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Ancsa!

Annyit kérdeznék h neked látom bennt van a moci a lakásban. Az csak a kép kedvéért van így vagy tényleg ott pihen?? Mert nálunk is be lett hozva a házba de benzin és olajszag lett elég gyorsan pedig a motorból nem csöpög semmi. Valószinűleg a tankból távozó benzingőz a hibás. Nálad mi a helyzet?
Sziasztok

Tavasszal szeretnék feljebb lépni egy kategóriával, és hát maradok a suzukinál, az sv650s vagy a gsr felé kacsintok. csak hogy bevezették ezt a teljesítményes rendszert így a pénztárcát is figyelnem kell sajna,így az sv a maga nyomatékával előrrébb van.

Mindig is jókat hallottam az sv-ről, mentem is vele, a hangja is király, de ilyen alap dolgokat még nem tudok, mint pl a fogyasztás, egy tankkal mennyit lehet elmenni vele, karbantartás...

köszi
Szia én Full szintetikus Castrol Superbike olajat használok elég huzos at ára de szerintem szupi
Szevasztok!
Van egy originál gyári kormányom SV-hez, ha valakit netán érdekelne. A cikkszáma: 56111-17G10
Hellósztok csak azt szeretném kérdezni hogy az sv650-be milyen olaj a jó a full szintetikus vagy a félszinteteikus,és milyen márkát ajánlanátok pl:repsol,motul,Most tudok jó áron motul 5100w 10w 40-es olajat az jó bele?
Szia Harpi!

Jó megfigyelő vagy! Igen,én voltam
Hali Ancsa!
A létezik az ,hogy téged láttalak egy pár hete a tv-ben !?
A többiektől pedig azt akarom kérdezni, hogy mit tudtok a 2008-as tipus frissitésről ?Állítólag 1200-as v2 csinálnak suzukiék, ezért ennyire nyomott most az áruk az sv-k nek!!!! A kereskedők semmit nem mondanak,jól felfogott érdekből!
11 km is több,mint a semmi! Pláne hóesésben!
Nekem esélyem sem volt,mivel tiszta jég az út erre mifelénk. De nem bánom,most van itt az ideje,inkább most essen,mint májusban!
Szia Ancsa!

Na, csak nem bírtam ki a mai napot motor nélkül. Nem bírtam májusig várni.
Még száraz úton, de már hóesésben mentünk egy rövid kört a városban.
Az asszonykám is, és én is örültünk ennek a kis motorozásnak.
A mai termés 11km.
Összesen 455.
Megbízható, kiforrott technika....
Nagyon jól megy, jól kanyarodik, városban a 650-es sokkal jobban kezelhető. jó szélvédelem, a gyári gummával nagy sz@r a motor azt minnél előbb le kell róla dobni. Pincétől a padlásig húz van benne nyomaték rendesen. Sportdobbal gyönyörű a hanngja
Addig nem bírom ki!
Én sem bánnám,ha májusban már nem esne!
Nálunk is esik. Sajna. Délután még 13 fok volt és napsütés!
Remélem, hamar elolvad és felszáradnak az utak és ismét motorozhatunk!
Méghozzá ,lassan 10 cm...
Hó?

Hát ez szörnyű! Akkor reggelre lehet, hogy itt is esni fog.
Akkor mehetek autóval dolgozni.
Gratulálok Karesz az új vasadhoz!

Jelen pillanatban nem tudom kihasználni,mert délután óta esik a hó.
Szia Csabesz!

Nem volt gond,hogy múltkor kicsőditettünk a melóhelyedről?
Ancsa szép a motorod!
Használd ki a jó időt!

Az én szépségem Január 15.-én került haza a szalonból, és hála a jó időnek most 444km van az órájában.

Igaz, hogy nem SV, de V2!
Szép ez a moci :D
Szia Harpi!

Túl sok tapasztalatom nincs,mert december óta ,mióta megvettem,még csak 300 km-et mentem vele,de nekem nagyon bejött.Könnyen kezelhető,jó a futóműve.Én hamar hozzászoktam,király motor!
Majd nyáron már bővebben be tudok róla számolni!
No úgylátom ,ez a szar idő elvette a kedveteket a fórumozástól is!!!!
Hali mindenli!
Sv 1000 tulajdonosokat szeretném megkérdezni,hogy mi a tapasztalatuk a gépről? Jó volna őszinte megnyilatkozásokat olvasi,tényleg butábban viselkedik mint a kistesó!?Milyen a kezelhetősége,gyorsulás , lehet-e gyorsan kanyarogni vele ,megbízhatóság.stb....?
Km lett volna több is , csak tavaly szezonban kicsivel több mint 3 hónapot kihagytan. (gyalogosan elütöttek, leszakadt a jobb vádlim, aztán következő héten elvágtam a mutatóújjam csontig, szóval zajlottak az események). Egyébként a moci tényleg kímélve volt. Szerintem az is sokat elmond, hogy a gyári láncszttel 23000km ment le. Az árból azért nem nagyon szeretnék engedni, mert nagyon rendberaktam a gépet. A gumikban is allig van kilóméter. Igaz nem a gyári méretek, elől 120/70, hátul 170/60, de így igazi kis kanyarvadász gép lett. Új a láncsztt is, és Bódis dob van rajta. Adom hozzá a gyárit is és az eredeti farokidomot a rendszámtartóval. Ezért nem nagyon szeretnék az árból engedni. A moci szalonban áll, akár hitelezhető is.