Annyit kérdeznék h neked látom bennt van a moci a lakásban. Az csak a kép kedvéért van így vagy tényleg ott pihen?? Mert nálunk is be lett hozva a házba de benzin és olajszag lett elég gyorsan pedig a motorból nem csöpög semmi. Valószinűleg a tankból távozó benzingőz a hibás. Nálad mi a helyzet?
Tavasszal szeretnék feljebb lépni egy kategóriával, és hát maradok a suzukinál, az sv650s vagy a gsr felé kacsintok. csak hogy bevezették ezt a teljesítményes rendszert így a pénztárcát is figyelnem kell sajna,így az sv a maga nyomatékával előrrébb van.
Mindig is jókat hallottam az sv-ről, mentem is vele, a hangja is király, de ilyen alap dolgokat még nem tudok, mint pl a fogyasztás, egy tankkal mennyit lehet elmenni vele, karbantartás...
Hellósztok csak azt szeretném kérdezni hogy az sv650-be milyen olaj a jó a full szintetikus vagy a félszinteteikus,és milyen márkát ajánlanátok pl:repsol,motul,Most tudok jó áron motul 5100w 10w 40-es olajat az jó bele?
Hali Ancsa!
A létezik az ,hogy téged láttalak egy pár hete a tv-ben !?
A többiektől pedig azt akarom kérdezni, hogy mit tudtok a 2008-as tipus frissitésről ?Állítólag 1200-as v2 csinálnak suzukiék, ezért ennyire nyomott most az áruk az sv-k nek!!!! A kereskedők semmit nem mondanak,jól felfogott érdekből!
11 km is több,mint a semmi! Pláne hóesésben!
Nekem esélyem sem volt,mivel tiszta jég az út erre mifelénk. De nem bánom,most van itt az ideje,inkább most essen,mint májusban!
Na, csak nem bírtam ki a mai napot motor nélkül. Nem bírtam májusig várni.
Még száraz úton, de már hóesésben mentünk egy rövid kört a városban.
Az asszonykám is, és én is örültünk ennek a kis motorozásnak.
A mai termés 11km.
Összesen 455.
Nagyon jól megy, jól kanyarodik, városban a 650-es sokkal jobban kezelhető. jó szélvédelem, a gyári gummával nagy sz@r a motor azt minnél előbb le kell róla dobni. Pincétől a padlásig húz van benne nyomaték rendesen. Sportdobbal gyönyörű a hanngja
Túl sok tapasztalatom nincs,mert december óta ,mióta megvettem,még csak 300 km-et mentem vele,de nekem nagyon bejött.Könnyen kezelhető,jó a futóműve.Én hamar hozzászoktam,király motor!
Majd nyáron már bővebben be tudok róla számolni!
Hali mindenli!
Sv 1000 tulajdonosokat szeretném megkérdezni,hogy mi a tapasztalatuk a gépről? Jó volna őszinte megnyilatkozásokat olvasi,tényleg butábban viselkedik mint a kistesó!?Milyen a kezelhetősége,gyorsulás , lehet-e gyorsan kanyarogni vele ,megbízhatóság.stb....?
Km lett volna több is , csak tavaly szezonban kicsivel több mint 3 hónapot kihagytan. (gyalogosan elütöttek, leszakadt a jobb vádlim, aztán következő héten elvágtam a mutatóújjam csontig, szóval zajlottak az események). Egyébként a moci tényleg kímélve volt. Szerintem az is sokat elmond, hogy a gyári láncszttel 23000km ment le. Az árból azért nem nagyon szeretnék engedni, mert nagyon rendberaktam a gépet. A gumikban is allig van kilóméter. Igaz nem a gyári méretek, elől 120/70, hátul 170/60, de így igazi kis kanyarvadász gép lett. Új a láncsztt is, és Bódis dob van rajta. Adom hozzá a gyárit is és az eredeti farokidomot a rendszámtartóval. Ezért nem nagyon szeretnék az árból engedni. A moci szalonban áll, akár hitelezhető is.
Annyit kérdeznék h neked látom bennt van a moci a lakásban. Az csak a kép kedvéért van így vagy tényleg ott pihen?? Mert nálunk is be lett hozva a házba de benzin és olajszag lett elég gyorsan pedig a motorból nem csöpög semmi. Valószinűleg a tankból távozó benzingőz a hibás. Nálad mi a helyzet?