Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óó, köszi, nem túl olcsó , mind1, van 7000ft is egész szép, kozka formájú, de tényleg pofás, vagy hát még ki tudja mennyi pénzem lesz
Azt mondja a kereskedöbe a gyerek,(mert még csak freemailezek vele)hogy 7000 km van benne. 2004es kiadásu. el is küldöm a linket hol néztem. De akkor biztos ez lesz amit te mondtál. nekem is gyanus volt a képröl itélve,de mondom még élöbe nem is láttam ,de akkor nem is fogom. Nézegetek máshol. http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Igen ismerős a gép, a képen azt látom ,hogy a gyári cső le volt már véve -a két lábtartó közötti részen gyárilag nincs vágás-heggesztés itt úgy tűnik igen-,ha a motorban kb 3000-4000km van akkor tuti a volt tulajnak már nem kell a cipőt párban venni.Nem volt nagy a gép sérülése de irtózat módon van javítva,fényezés és műanyagozás terén.2005 évj és nem kimélte a pajti
a Motorlineba 28 ezer volt ja és E szabványos nekem ez volta lényeg meg szerintem nagyon jol nézzki vele
És hol vetted mennyiért?
ismerös a motor,már hogy mondod hogy Nagykátai. én ezt kereskedönél láttam Jászberénybe. mondjuk attól lehet a volt tulaj Nagykátai
köszönöm mindenkinek a hozzászólást megfogadom a tanácsokat. és majd szólok ha én is sv tulaj lettem
Megy az még 178at is
De csak arra a fél percre amíg eléred a 175-öt.
A magasságoddal nem lesz gond Csak 170 felett k@rvára be kell kuporodnod majd a plexi mögé.
Ha csak idomok szarok az nem baj, lehet csak eldölt vele párszor, váz futómű jó akkor meg lehet venni
Nincs rajta kormányvégsúly és a fényezése is gyanús (még az első sárvédőjé is) Szerintem az összes idomot újrafényezték, de legalábbis a jobb oldalát. Bár ettől még lehet jó állapotú. Képekről nehéz megállapítani. Mindenesetre nagyon nézd át, mert ezek már bizalmatlanságra intő jelek.
a fekete gép fénye nagyon matt ,szerintem dolgoztak már rajta.a forgalmit nézd meg ha Nagykáta-i a tulaj akkor 100
nagyon jól világit
Ó köszi, ez az idom tetszik nagyon, meg van amelyik úgy néz ki mint valami vadállat , van belőle több színű is, nem tudom még milyet vegyek, de még van pár hónapom hogy eldöntsem
Hát térdem nekem is beleér a tankba, de más meg még kisebb
Arcerbis cyclope
Hali!
Az sv650 nagyon jó motor,fogyasztása 5-6l de neked kicsit kicsi./szerintem/
Szerintem pont jó lesz neked, én is ekkora vagyok, és elférek rajta...
Hello, ezt a fejidomot hol vetted? mi a neve? Mennyi volt? stb
küldök 2 képet a mociról amit néztem.
sziasztok. Mostanában nagyon megtetszett nekem az sv. Hál istennek nemsokára meg is tudok venni 1et használtan. Lenne egy pár kérdésem felétek. én 190cm vagyok és hogy kényelmes lenne e nekem. meg kb mit fogyaszt a 650es? 7000 km van a motorba amit néztem,és azt kérdezném hogy milyen kötelezö szervizre kell vinnem majd a mocit mert ugye szervizkönyves. És kb mibe fog ez nekem kerülni? meg a mostani sulyadó kinek mibe kerül. Ja meg a neten néztem az egyik kereskedönél a motort,fekete szinü és gyanus hogy nincs rajta a suzuki felirat,és az sv felirat. Szerintetek át lett fujva? elöre is köszi
Szép lett!
Sziasztok!

Csatlakoznék az SV tulajok népes táborához!