Egyébként ez nem rossz ötlet, autóknál nagyon rég alkalmazzák mert az olajnak túl hidegnek sem szabad lenni és az olajhűtős modellek rendesen túlhűtik az olajat, télen pedig kimondottan hasznos ez a dolog.
Hali!
Május elején Kunmadarson ki volt állitva egy Gladius...körbenézegetem de annyira FOS hogy erölködni kell hogy emlékezzek rá...nem volt se ilyen se olyan nincs egyénisége karaktere ami meg nekem fontos.Kb annyira érdektelen mintha elmegy az uton egy Etz.Talán egy valami tetszett ami kéne róla..mégpedig a 2 oldaldekli ha stimmel a korábbi blokkal. De ez csak az én véleményem...
Nem csak költségcsökkentés retek módja.Megspórolták azt az incifinci olajhűtőt de milyen élmény lessz kitakarítani az olajrendszert meg a hűtőrendszert ha egy tömítés elfossa magát.Tök bálnamerga effektus.
Igazából az egész cikkben az ragadta meg a figyelmemet hogy fos a futómű túl lágy és kényelmetlen a Honda meg király patent miden jó rajta.Csak átfutottam a cikket.
Olajhűtő konkrétan nincs rajta kitalálták a nagy okosok hogy a vizkör a pumpárol bemegy a szűrőhöz hűt az olajon és kijön a hűtőfelé külső csöveken.
én nem láttam lehúzásnak, ahhoz képest, hogy végülis az SV nem éppen mai műszaki alapjaira épül, és hogy a Superbike-ban ennél jóval drágább és komolyabb vasakat is le szoktak húzni. Nekem éppenhogy a dicséret tűnt soknak :) (mármint SBK-magazinhoz képest). Az olajhűtő hol van? mert én csak annyit láttam, h nincs. felvitték a vízhűtőhöz, az alá az idomka alá?
Ja jól le is húzták.A vitatott kinézet alatt semmi változás az SV-hez képest.Már futómű ügyileg.Így elvesztette a vonzó árát viszont kapott egy csöppet buzis külsőt.
Úgyhogy nem mozgatott meg.
Viszont az olajhűtőt mért is bonyolították meg ennyire?
alkatrész
Május elején Kunmadarson ki volt állitva egy Gladius...körbenézegetem de annyira FOS hogy erölködni kell hogy emlékezzek rá...nem volt se ilyen se olyan nincs egyénisége karaktere ami meg nekem fontos.Kb annyira érdektelen mintha elmegy az uton egy Etz.Talán egy valami tetszett ami kéne róla..mégpedig a 2 oldaldekli ha stimmel a korábbi blokkal. De ez csak az én véleményem...
Olajhűtő konkrétan nincs rajta kitalálták a nagy okosok hogy a vizkör a pumpárol bemegy a szűrőhöz hűt az olajon és kijön a hűtőfelé külső csöveken.
Anyámnak tetszett.
Apropó élőben már látott valaki utcán GLADIUS-t vagy mit ?
Úgyhogy nem mozgatott meg.
Viszont az olajhűtőt mért is bonyolították meg ennyire?
láttátok a superbike-ban a gladius cikket?