Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem húznék ujjat az olajkartellel :)
Ment az iwiw-en egy levél ott megadtam az e-mail címem!
Ha adsz mailt elküldöm az árlistát.
Mennyire jóárasítva? Tényleg nem tudom mi az ára, mert még csak most kezd el fogyni a cucc!
Bar 1000esem van, de ennek is van egy kis hangja, ha nincs behuzva a kuplung...Nem hangos, de mindenkeppen erezheto a kulonbseg behuzott es kiengedett kuplung kozott..
Egy hasznos kis cumó SV-seknek. Motorsegéd nevű cumó, én csináltam. Többekközt főbb nyomatékértékek, áttétel kalkulátor, stbstb...
Az Sv kuplungnak van hangja. De kérdés hogy milyen olajat használsz, mert pl ez is nagyban befolyásolja a hang erősségét.
Brembot tudok jóárasítani és van még Bendix. Utóbbi se rossz és olcsóbb. Hátra pl iylet használok, de túraázóknak előre is bőven megteszi.
A Brembo betéttel pedig egy új féket kapsz. Asszem ezt már páran tanúsíthatják itt :)
Nézőnek esetleg.
Vasárnap tervezzük, hogy kimegyünk páran Kakucsra! Van kedve valakinek jönni?
Mert nem voltál a www.svmedia.hu n.
ingyen én sem, ez itt 2 sör lesz: 1 nekem 1 frpetinek :
http://www.svmedia.hu/karbanta...
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy a 650s olajkartel csavarjait mekkora nyomatékkal kell meghúzni?service manual-t ingyen nem találtam.
köszi!
Székesfehérvár mellett lakom. Lehet,hogy tényleg beugranék hozzátok, mert nagyon idegesít a dolog. Hol talállak meg?
Ha Bp. közelében laksz akkor ha gondolod gyere el hozzánk, annyit mi is tudunk mondani és az nem kerül semmibe. Egyébként lehet, hogy tényleg semmi baja, nálunk sok SV megfordul, van összehasonlítási alap.
A full gas-nál mondták,hogy ez természetes, én hülye meg bevettem. Közben meg lejárt a garancia. De kösz az infót.
Pici zakatolás nálam is hallatszik.Mikor behúzom a kuplungot megszűnik.De működik teszi a dolgát.
A legtöbbnek van egy kis surrogó hangja, ha valami zörgés vagy kopogás hallatszik az gond.
Biztos felcserélték a blokkot egy ducatival! De komolyan, nem kell, hogy hangja legyen! Semmi! olyan kis csendes, hogy hát!
Elárulod,hogy hol mondták ezt neked?(Az enyémen csöndes,legalább is nekem nem tűnt fel,hogy zajosabb lenne....)
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 2007es 650esem. Újonnan vásároltam, és azóta zajos a kuplungom, ha nincs behúzva a kar. A szervízben azt mondták ez természetes,de a hétvégén meghalgattam egy másik SVt,azon semmi hangja nem volt. Nektek van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Előre is köszi!
SV 650-1000-re van undertailom!
Ha valakit érdekel!
Talán még az is megoldható.
Hibátlan! De mondom a legjobb az lenne, ha csak a féklámpa ledsora látszódna a sötétben!
Holnap hozok fényképezőt és ha az én motorom pofázmánya megfelel felteszem ide.