Bar 1000esem van, de ennek is van egy kis hangja, ha nincs behuzva a kuplung...Nem hangos, de mindenkeppen erezheto a kulonbseg behuzott es kiengedett kuplung kozott..
Brembot tudok jóárasítani és van még Bendix. Utóbbi se rossz és olcsóbb. Hátra pl iylet használok, de túraázóknak előre is bőven megteszi.
A Brembo betéttel pedig egy új féket kapsz. Asszem ezt már páran tanúsíthatják itt :)
Ha Bp. közelében laksz akkor ha gondolod gyere el hozzánk, annyit mi is tudunk mondani és az nem kerül semmibe. Egyébként lehet, hogy tényleg semmi baja, nálunk sok SV megfordul, van összehasonlítási alap.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 2007es 650esem. Újonnan vásároltam, és azóta zajos a kuplungom, ha nincs behúzva a kar. A szervízben azt mondták ez természetes,de a hétvégén meghalgattam egy másik SVt,azon semmi hangja nem volt. Nektek van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Előre is köszi!
A Brembo betéttel pedig egy új féket kapsz. Asszem ezt már páran tanúsíthatják itt :)
http://www.svmedia.hu/karbanta...
Az volna a kérdésem,hogy a 650s olajkartel csavarjait mekkora nyomatékkal kell meghúzni?service manual-t ingyen nem találtam.
köszi!
Ha valakit érdekel!