Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tanácsot kérnék mocivásárlással kapcsolatban.
Melyik suzukidealer a legkorrektebb?KisSV lenne S-es a kiszemelt:)
Hollósék most 1.498-ért adnák a K8ast akcióban (azért K8 mert a K9nél nincs fehér szín, én pedig mindenképpen fehéret akarok).

Alkudni mennyit lehet?Ki ilyen téren a lazább?Kp-s vagy hiteles vételnél lehet jobban faragni az áron?Hallottam már olyat, h a kp-snak nem örültek annyira, mert ugye a hitelnél kapnak vmit a hitel után...De a mai nehéz időkben (60%-os visszaesés a motorértékesítésekben, a tavalyi év azonos időszakához képest)

Aztán, ha már megvan.Pár jótanács elkelne.Első V2-es.Kell pl. valamire figyelni, amire mondjuk sornégynél nem, vagy hasonlók:)

köszi!

Zs2
Legyetek már szívesek megmondani, miért jó más szavát így kifigurázni?
Ha nektek meg ennyire nem téma a fogyasztás akkor gratulálok az anyagi helyzetetekhez.
Nekem nem mindegy, hogy 150 km-t vagy 300 km-t megyek el egy tankolással....
Na akkor itt valami okosság van a dologban mert az enyém is.
kiérti ezt?
Ja igen: Tomi 45:00-t ment már tavaly is Kakucson, szóval nem rossz.
Tomi rendes srác. Én is voltam nála 2x. Többször nem, mert a feladatokat utána egyedül is tudod gyakorolni. Arra azért ne számítsatok, hogy mindenkivel külön sokat tud foglalkozni. Inkább csak futólag. Javaslom, hogy ahogy mondja, próbáljátok végigcsinálni, majd a felmerült kérdéseket feltenni neki, így fogtok a legtöbbet megtudni.
Azért jól van szegényke?
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Haverom vette fel!A srác aki elesett egy csővázas sv-vel volt...........
Akkor ebben egyet értünk , még ha nem is mindannyian!
Na az autóm érdekes állandó a fogyasztása.Mindíg 5000-ért tankolok.Ki érti ezt.
Na igen ott a pont. Néha számolgatom de leszarom mert ad cserébe annyit, hogy simán megéri. Sőt az autómat sem számolom pedig az is zabál. Max ha nincs zsé nem tankolok, így jártam!
Ennyi...
Ki nem szarja le,hogy 5.5 vagy 6, 7 llitert eszik a motor, nekem akkora élményt ad amikor végre rá ülhetek és motorozhatok,hogyha 15 litert enne azzal sem foglalkoznék.
Ezér kell megvenni az én sv-met..Az fogyaszt a legkevesebbet,főleg ahogy én járok vele..Néha egy tank benzin kitart 2-3 hónapig is.Hiába,a munkanélküliség a legjobb fogyasztási irányadó...
Amúgy meg parasztos számítással néha 5,5 körűl mértem,tartós menetnél stb.
egyébként én is 2 tizedesig számoltatnám, ha excelben vezetném.
nm-t akartál írni, nem? (és nem négyzetméterre gondolok)

szerintem nem a fogyasztás-izéért motorozunk. vagy aki azért, az robeszt vesz, vagy 125-öst. a Ladámat is mindenki kérdezi, h mennyit fogyaszt. Mondom nem tudom, de száraz aszfalton úgy megy keresztbe mint a parancsolat. uggggyan. kit érdekel a benzinár, amikor a buszjegy már olyan dárga, h a kollégáimmal azért nem megyünk a burgerkingbe ebédelni, mert az odavissza kisföldalatti többe kerül, mint a duplawhoppersajtbacon menü?!
Egyeseket zavar...ez van.......,továbbiakban no comment...........
Ez már a szőrszálhasogatás kategóriája...
Akkor számodra nem létezik a "tele tankolni" kifejezés?
Mi abban olyan zavaró, ha valaki 2 tizedesjegyig számol egy átlagot?
Ügyi vagy, de a kritika nem is erről szólt, csak erre jutottál, mivel a többivel nem tudtál mit kezdeni.
De végülis mind1, jó a fogyasztásod már mondtam.
Asszem azt írtam,hogy "4,45 körül fogyasztok".Gondolom két tizedesig számolni,nem túlzás.....Az túlzás az lett volna,ha azt írom,hogy 4,5631202324-es a fogyasztásom.
Köszönöm a válaszokat majd jelentkezem
Azt hiszem,eljött az ideje,hogy helyesbítsek:Akkor nem tele szoktam tankolni,hanem csak a tágulási kamra alsó nyílásáig(ezt neveztem én teletankolásnak,elnézést kérek)!De ezt a műveletet rendszerint meg tudom ismételni....
aha 17, szerintem ugyanaz a tank, mint a 650esnek
Minden ugyanaz rajta.Cikkszám szerint úgyhogy a 6 nem is rossz az ezrestől.
Az is teljesen normális.
szerintem is lehetetlen ket egyforma tankolast csinalni, mert nehez megallapitani, hogy eppen hany mm-re van a benzinszint a tank tetejetol, ennel fogva ketszer ugyanaddig tolteni maceras....