Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,de haverom szeretne Renault 5-ösébe rugókat csináltatni,ezért kéne!
Ezt célszerűbb személyesen megbeszélni miközben a katalógust nézegeted.
Dehogynem...én, ha kell a rugó akkor szólsz nekem és pár nap múlva kész.
És rugókészítő elérhetőséget nem adsz?
Szia!
Ez jól hangzik!
Egyébként olyan 80ezres árkategóriában (cordura nadrág+ kabát) milyen márkát ajánlanál? Vagy nem a márka számít?
Hello, nálam, van katalógus és rendelésre megegyezett áron adom.
Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne, hogy a Büse motoros ruhákat hol forgalmazzák itthon?
Hello!
Én az előző sisakomat eladás előtt Sonax autó-kárpittisztítóval küldtem meg. Utána úgy nézett ki mint újkorában.
Nekem is lenne egy újabb kérdésem:
Valakinek van vmi tapasztalata a sisak belső tisztító spray-ekkel.
Nem kivehető a bélés és már eléggé ráférne egy tisztítás.
Köszi a választ
Köszi a választ..Gázolaj majd átörlés után jó nagy marha módjára még koszosnak láttam és megküldtem féktisztítóval.Így tuti a kenőanyag utolsó morzsi is lementek róla.Valvoline láncspray ment rá rendesen de akkor még megy rá meg feszítek a láncon.Remélem az O gyűrűket nem tette tönkre ez a művelet.
A könyv szerinti 2-3 cm a jó.4cm-nél állíts a láncfeszességen.Okozhatja a hangot a túlságosan lógó lánc,illetve a lemosásnál valószínű lemostad mindenhonnan a kanőanyagot.Mivel mostad?Mert ha zsíroldó szerrel(pl.:féktisztító),akkor ki is mostad a szemek közül a zsírt.Fújd be láncspray-vel,de nem kell lucskosra sprccelni:)Inkább sűrűbben fújd,de kevesebbet egyszerre,mert szanaszét dobja majd a cuccott a lánc a motoron.
2007-től az SV650 és a DL650 is kétgyertyás.
Indexek tükrök bármelyik motorosbolt behozza de új utángyártottban a kelomotors jónak tünik.Idomom van egy reanimált javított darab olcsóért viszonylag.
Tankot pár HSz-el lejjebb árult egy srác.Idomtartó ritka lessz bontóban mert puffnál mindíg hajlik és vissza igen nehéz így a bontóba kerülő gépek nagy résének is ez a baja.Tehát marad a márkakereskedés vagy az E-bay böngészése.Javaslom az alant végigsorolt bontókat.
Koszi a valaszt es kalappal az eladashoz

Tud valaki SV specifikus bontot?
Illetve ami meg erdekelne hogy hol erdemes esetleg uj /utangyartott cuccokat kajtatni (pl index, tukor, stb)

Koszi!
Szeva!
Nekem van alkatrészem és egyben odaadnám az egészet 1.650.000ft-ért irányáron.. viccen kívűl Ricsi bontó,majosházi bontó,sugo motors..ilyen helyeken érdeklődj..
Sziasztok SV-sek,

az egyik kedevs ismerosomnek keresnek SV 1000 cuccokat, sajnos hetvegen bukott a paripaval. ha tudtok SV bonto cimet, megkoszonnem. kapott a fejidom, fejidom konzol, pleko, tank ... ami tuti kuka: index, mindket tukor, kuplung folyadek tartaly .. meg ami meg lathatatlan =re.

Segitsegeteket elore is koszi!
Nos felötlött bennem megint egy amatőr kérdés.A jogsi gyakorlati oktatásán mondták hogy a lánc lógása 3-4 cm legyen.Namost olvasgatom a kézikönvet ott 2-3 cm ír.Nekem a lánc pont 4 cm en van.Okozhat ez az 1 cm gyorsításkor fura zizegő hangot?Na az is közbejátszik hogy mióta alaposan lemostam azóta hangosabban hallom.Lehet túlparázom a dolgot.
Sziasztok!
SV1000S-en voltak a hangszerek, nagyon szép hangja van és teljesítményben is érezhető a különbség! Ha valakit komolyan érdekel, keressen bátran biztosan +tudunk egyezni!
Tel: 06-70-596-49-15
Sziasztok sv-sek!
Én is beléptem az sv tulajok közé
A motorom 2007 szeptemberében lett először forgalomba helyezve és lenne egy kérdésem: milyen évjárattól van 2gyertya hengerenként, mert ahogy néztem az enyém is ilyen, és én úgy tudom h csak 2008tól van így.
A harmadik képen középpen a hengernél az gyertya lenne, igaz?
Eladó SV 650 elkatrészek
Villaszárak, hibátlan kék tank (zár és kulcs is benne van)
ülés alatti idomok
Vagy egész egyszerűen az SV varázsa
Azért kérdezem, mert tegnap voltam Kaposújlakon, és nagyon sokan megnézték, meg fényképezték! Kb. mint ha 180 kg aranyat állítottam volna ki! Arra gondoltam, hogy talán a színe miatt......?!
szia !
mikor vetted a motort ? nagyon szép.
Az enyém is piros volt!

Benne lennék én is egy sv összejövetelben!Szervezzük meg!