Sziasztok. Nem tudna segíteni valaki abban, hogy az sv 650 légszűrőjénél mennyire vannak a lyuktávolságok? Hyosungba keresek és nagyon hasonlít, de nem merem megvenni...
Elvileg 18ezrenként kell cserélni, 6ezrenként kifújni kompresszorral a dzsuvát, de nem ártasz vele ha előbb cseréled, főleg ha például sokat jársz bp-n. Nem tudom mennyibe kerül a gyári, de szerintem a Hiflo-Filtro nyugodtan mehet bele.
A sportszűrőtől talán rugalmasabb lesz egy kicsit, de azzal foglalkozni kell tisztítani,olajozni.
Amúgy meg te is simán ki tudod cserélni, fel kell hajtani a tankot és kitekerni 4 kereszthornyú csavart.
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy hány km-enként kell az sv650-en cserélni a légszűrőt? Illetve ha cserélem, akkor gyárit tetessek rá vagy jobb a sportlégszűrő? Illetve ha tudnátok nekem mondani valami jó szervízt Bp-en, ahol ezt nekem el is végzik(remélhetőleg nem horror áron), akkor azt nagyon megköszönném
Én végigtelefonálnám ma az összes nagy suzukis céget Ful Gastól az Amargoig.Tel számok.
Majd ha valamelyiknél van pénteken fel érte.Más gyors út nemigen van de lehet még ez is kevés.Nekem a lámpa hátsó része volt egy hét de az belgiumból jött.
Nekem most nem az az elsődleges, hogy olcsó legyen. Tudom, hogy milyen árban van és azt elfogadom. Nekem egy olyan hely kell, ahol meg tudom venni egyszerre rendelés nélkül. Mert ha rendelni kell, akkor az nem érkezik meg szombatig. Esetleg tud valaki ilyen helyet. Mert felénk csak rendelni tudnak. Szomorú
Tud nekem valaki segíteni. Sv 650, 2003-as évjárathoz keresek váltópedált(váltókart). Elég sürgős lenne, a hétvégén szeretném használni. Lehet új és jó állapotban lévő használt is.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Ha érdekel valakit van 1 db eladó SV 650 N kék új motor 1.350.000.- forintért.
Érdeklődni a 06-30-331-83-13 számon tudtok
A sportszűrőtől talán rugalmasabb lesz egy kicsit, de azzal foglalkozni kell tisztítani,olajozni.
Amúgy meg te is simán ki tudod cserélni, fel kell hajtani a tankot és kitekerni 4 kereszthornyú csavart.
Lassan nekem is el kell látogatnom.
Majd ha valamelyiknél van pénteken fel érte.Más gyors út nemigen van de lehet még ez is kevés.Nekem a lámpa hátsó része volt egy hét de az belgiumból jött.
Sajnos már egyik idom sincs meg.
üdv.Peti
Az alsó idom és az üléspúp is érdekelne? Mennyibe kerül, és le tudod-e fényezni gyárihoz megközelítő feketére? :)
Üdv, Péter
link
Tud nekem valaki segíteni. Sv 650, 2003-as évjárathoz keresek váltópedált(váltókart). Elég sürgős lenne, a hétvégén szeretném használni. Lehet új és jó állapotban lévő használt is.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Még csak a dzseki ára van meg,de majd akkor szólni fogok.