Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upsz, akkor lebuktam
Gyere ki pénteken is a békülés jegyében.
5,1 L az átlagod?én 4,45 L körül fogyasztok,és 260 körül kezd villogni több turnusban kb.320-ig,majd onnan folyamatosan világít....
be is reggeltem.
tök gáz, én nem tudtam h van parkoló a fradipálya előtt :) meg kellett néznem googlemapsen, de tényleg van :-)
z
5,1 körüli.
Eredetiséggel nincs gond de az NKH vizsgaállomásra el kell jutni.Én szerencsés voltam Talán 2 KM városi mellékút volt egy robogó rendszámmal.
Asszem 17.%,1 körüli fogyasztásnál de olyan mint az opelek először csak villogva figyelmeztet majd ha világít onnan tartalék.
Én nem akarom újra futóra pakolni... inkább kihívom a mozgó eredetvizsgálókat és csinálják meg itt nálam.
Ha nincs papírja, akkor nem kap útvonalengedélyt, ha van papírja akkor úgy hívják hogy rendszámos motor és ha van rendszám akkor nem kell engedély. Amúgy van papírja nálam, csak olasz...
Hány literes a tankod,hogy már 200-nál villog?
Nem, kötött ár és ha viszed az eredetiségre akkor is ennyi.Nem adnak papír nélkülire útvonalengdélyt úgyhogy futóra fel.
Picit utánajártam a papírozási mizériának.Február-márciusban futtattam le az enyémet.
Szerintetek egy mobil eredetvizsgálatért sok a 17.000 Ft ?
A másik kérdés: Útvonal engedéllyel lehet motorozni? és ha igen akkor hol lehet ilyen engedélyt kiváltani?
köszi!
Áááá... ellen kampány!
Sanyi a király!
Én várhatóan péntek délután megyek Kakucsra, ha valakinek van ideje és kedve, csatlakozzon.
inkább hallgass csak fizess!
Írd az alkuképes árát, a szerelést nem kivánnyuk pízért, helyette mindenkinek elmondjuk, h ebbe te vagy a király!
Sziasztok !kell majd, 1-ik hétfőn jövünk hentivel majd !
tizenhétfél a készülék és kettőfél a szerelés.....
Pedig az jó dolog! Ára?
Nopara-val tegnap beszéltem, hogy esetleg kéne egy. A fokozatkijelző része teljesen jó, látható napsütésben is, a tiltáskivétel pedig ha kerekezni vagy gyorsulgatni akarsz érezhető. A tiltáskivételt meg lehet oldani olcsóbban is, de akkor nem lesz szép fokozatkijelző.
Szasztok! Figyu sv atyák! Miféle ez a pro-tech dolog? Hogy müxik, mit eredményez, tapasztalatokra lenne szükségem!
Holnap megyünk ketten Kakucsra egy sv 1000 és egy 750 srad ha érdekel valakit csatlakozhat. 13:00-ra kint leszünk egy délutáni menetre.
Én jövőhét szerdán megyek Kakaucsra.Pályamotoros oktatás lesz kezdőknek.Ha érdekel gyere.Info itt:

http://www.motorozz.hu/main.pl...
Új kuplungkart 5500-ért tudok. Lábtartó bontó. Tükröm pár héten belül lesz.