Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Fel tudna vki homályosítani, hogy a gyárilag előírt NGK CR8EK gyertyák helyett betehetem-e az SV1000-esembe az NGK CR8EIX iridiumot? (már úgy értem lehet-e belőle gebasz?) Tenkjú.
gondolom rossz napjuk van.
Mi a szösz van a media-val? Csak nem megint megtörték?
En is azt gondolnam, hogy a villahid erosebb a csutkanal...sjanos most nem igy tortent...
Furi általában nem a villahíd törik el hanem a csutkáról törik le a rögzítőpöcök.Ami jobb a csutka olcsóbb.
Érdekel az 1000 sv : lovaszl kukac t-online.hu
Tudom sajnos, hogy a bontok is kozelitenek a gyari arakhoz. A fejidom is serult, de azt megprobalom egy muanyagossal megcsinaltatni. Bontottban 40e Ft lenne.

A villahidnak annyi baja lett, hogy ahogy alafordult a kormany jobbra, igy a kormanycsutka elmozdult (mintha magad fele huznad). Viszont annak a villahidban van egy rogzito helye, amibe bele lehet akasztani, na onnan kiszabadult es azt a rogzito reszt felig kitorte. Vissza lett allitva most az eredeti helyere, de felek, hogy ez csak ideiglenes megoldas, es kesobb ujra elmozdulhat. (bocs, hogy nem szakszavakkal irom le...)
Hali!Keresek sv1000 kipufogokönyököt,elsö hengerhez.Ha valakinek van,irjon vagy hivjon.Köszi T:06703521279
A bontókban sajnos szintén nem túl olcsó az idomalkatrész ha nem sérült, általában nem félár hanem majdnem új ár. Mi is elég sok ilyesmit keresünk, de inkább megpróbáljuk megjavíttatni amit lehet. A villahídnak mi baja lett?
650-es felső villahíd.
Miért, mid lenne hozzá? :)
Így az enyém is eladó lenne
Huh kár hogy nem 650-es.
Sziasztok,
Suzuki SV 1000S-em van (K6). Tegnap sajnalatos modon elhasaltam vele es nehany alkatreszt keresek most hozza. Nagyon megkoszonnem, ha tudna valaki segiteni a kovetkezokkel (gyari, ujban mar utana kerdeztem, de horror aron vannak):
- jobb elso index (komplett)
- felso villahid

Szerencsere a tobbi resz csak horzsolodott, de azokhoz viszont fenyezot keresek korrekt aron.
Ha van ismerosotok, vagy mar bevalt fenyezo, akkor legyszi tudassatok velem.

Koszi elore is....
Sziasztok SV1000 s eladó 0FT + Hitelátválalás
Ha a tank illetve a légszűrőház megegyezik akkor nehezen hinném el,hogy ez jó a 2002-es sv-hez..
Akkor nem szóltam.Az még karbis az inyektoros más szűrővel rendelkezik.De ha nem passzol akkor mellete is szívhat és a por nem tesz jót a gépnek.Inkább tolj bele sportszűrőt univerzálisat.
Azt írja, hogy 2002-ig.
Egyre jobb. A következő ajánlatot már Koreából kapom, hogy tudnak adni gyárit.
Hogy ez nemigen hasonlít a 07-es Sv szűrőjére az tuti.
Szevasztok!
Nekem van egy,igaz,hogy sv1000-ben volt de ha gondolod megbótolhatjuk..6ekm van benne mivel sportra cseréltem az enyémet..
A befogató lukakat cseszheted.Egy amorf hatszögszerű a ház.Belemegy a légszűrő és a saját házába csavarva a fedelet fixálod az egészet.A szűrőbe sehova nem kell furatokat rakni.És nem négy hanem 6 csavar van.
De ha valaki esetleg megmérné, hogy a befogató lukak mennyire vannak egymástól, megköszönném.
Vegyél egyet.Oszt belefaragod.Max sziloplasztot kell használni.Nem sok SV-s van aki a Hyot is ilyen mélyen ismeri.
Én volt hogy a robiba beleépítettem még a mosogatólefolyót is.